Jídelníček 4měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anro píše:
@Gosi to je taky fakt, kdyz jsou v tech sklenickach…a majoranka je skodliva pro pulrocni?
no já bych jí nedávala proto, že „solí“… i když někdo jí může dávat právě z toho důvodu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anro píše:
@Gosi jakoze jidlo je slanejsi?
prej jo a taky mám pocit, že když jidlo dělám s/bez majoránky dávám různý množství soli, né o moc teda, ani, že by to nahrazovalo sůl uplně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, dcera měla zdravotní potíže, od narození jsme chodily co tři týdny do gastro poradny. Když přišel čas příkrmů, u nás 7. měsíc, tak pan primář rozhodl o mrkvi, dcera ji blila takovým způsobem, že zakázal jakoukoli zeleninu a naopak jsem musela začít rozvařeným jablkem. Kvůli zdravotním problémům jsem každou potravinu musela testovat minimálně týden, takže po týdnu hrušku… Pouze ovoce mírného pásma. Ovoce má dle jeho vyjádření hodně trávicích enzymů a líp je některé děti snesou. Dcera je toho důkazem. Mimochodem nyní má mnohem radši zeleninu než ovoce ![]()
Teprve asi po měsíci nebo šesti týdnech… dovolil zeleninu, mrkev ne. Dodnes (dcera 3,5 roku) ji mrkev nadavuje.
Info od naší sestry na gynekologii, její syn odmítl jakoukoli verzi mléka (MM, umělé…) po šestinedělí, takže ho začala „živit“ jako půlročního a staršího. Prý to přežil v klidu - bez újmy na zdraví fyzickém i psychickém. Dnes je synovi něco kolem 45 let.
- Citovat
- Upravit
@Silky123 tak to me mrzi, ze to spatne snasela.Muj 4m syn snasi vse, ale dcera se treba oypala z mrkve.Hold kazde dite je jine. A to jako ho od 6tydnu krmila zeleninou?
- Citovat
- Upravit
Ano, od šesti týdnů zeleninou, ovocem, co snědl. Taky mi říkala, že snad na pár měsících (tuším na 4 nebo pěti) už jedl knedlíky, protože mlíko totálně odmítal.
- Citovat
- Upravit
Je zdravý, nikdy nemarodil, tedy kromě občasného nastydnutí, nikdy nic vážného. Je to vystudovaný právník ![]()
- Citovat
- Upravit