Tvarohová chuťovka pro deti.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tvarohová chuťovka pro deti.
Ahoj, mám i druhou dceru malou Karin, pro ní chci umixovat tvarohovou pochoutku s banánem, no nevím v jakém poradí to umixovat:nejdrív tvaroh a pak ovoce anebo nejdriv ovoce a pak tvaroh? dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tvarohová chuťovka pro deti.
A kolik vterin to mám mixovat? a pri jakém stupni otáček mixéru? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mixonka píše:
![]()
Mixuj to na nejvyšším stupni otáček přesně 2,899 sekund.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle názvu jsem čekala nějaký prima tip na zdravou svačinku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mixonka píše:
ještě napiš zdali máš tvaroh odtučněný, polotučný nebo tučný, nebo nějakej bio?? a pak záleží jaké máš ovoce a jaká je jeho zralost a hlavně značku mixéru a rychlost otáček, podle toho to vypočítáme
Příspěvek upraven 11.02.15 v 17:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych mela doplnujici otazku. Jaka znacka mixeru je na tvarohovou pochoutku nejvhodnejsi? Muzu pouzit ten stejny, ve kterem jsem mixovala mrkev? Pokud ano, musim si koupit novy nastavec, nebo mohu pouzit ten stejny - je samozrejme umyty, ale trosku chytil oranz.
Dale trochu tapu v servirovani, mam pouzit kavovou nebo cajovou lzicku? keramickou, nebo plastovou misku?
Příspěvek upraven 11.02.15 v 17:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že je to úplně jedno, v jakým pořadí to tam dáš, a na kolik vteřin..Karinka si určitě pochutná, ať to budeš mixovat 10 vteřin, nebo 20 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda jeste kruta technicka - tvaroh netreba mixovat, leda snad - nepouzila jsi takovy ten trvdy na strouhani?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit