Lahvička Avent Natural nebo Airflex?

Elenentka
8.2.15 10:10

Lahvicka Avent Natural nebo Airflex?

Potrebuju koupit lahvicku, po procteni ruznych recenzi jsem se rozhodla zkusit Avent, a narazila jsem tam na dve modelove rady - Airflex a Natural?

Jakou byste mi doporucily?

Jsou obe antikolikove, a funguje vubec ta antikolikova funkce, nebo je to jen reklama?
Diky za vsechny zkusenosti :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3038
8.2.15 10:20

@amy80 pokud pro malé miminko, tak spíš natural, zvlášť pokud kojíte, dceři jsem takhle od miminka podávala mezi kojením čaj, aby nebyla pořád na prsu a byla spokojená ona, i já a kojení to neohrozilo, kojila jsem ji do 15m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.2.15 10:25

Mám avent natural sklaněnou láhev a jsem s ni velice spokojená. Akorád ta cena byla teda hrozná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.2.15 10:25

@amy80 My máme Avent Natural a malý je spokojený. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.2.15 10:28

Aventky jsou dobré pokud se kombinuje kojení a krmení z lahve..ono ten dudlík vypadá jak bradavka :lol: My máme všechno od aventu, i odsávačku a dudel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
8.2.15 10:31

Bohuzel to nebude kombinovane s kojenim… :-( Takze co nejvetsi podobnost s bradavkou nepotrebuju. Jde mi proste o to ktera je celkove lepsi.

• Citovat
  • Upravit
13955
8.2.15 10:33

Doporucim lahve od " mam" jsou take antikolik a jsou samosterilizujici tzn staci strcit do mikrovlnky. Neni potreba sterilizator ci vyvarovat v hrnci. Dcera je ma od 3 tydnu a spokojenost :) omlouvam se, ze nepisu k lahvim od aventu, ale tyhle mi prijdou lepsi a i hezci jako bonus
Edit: cenove jsou stejne mozna i o neco levnejsi

Příspěvek upraven 08.02.15 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
8.2.15 10:37

@Šarlota4 „MAM“ uz mam :-) ale potrebuju obcas lahvicky s odsatym MM postavit do horke vody ohrat, a to u MAM lahvicek kvuli tomu perforovanemu dnu nejde. Proto potrebuju jeste nejakou s celistvym dnem.

• Citovat
  • Upravit
13955
8.2.15 10:38

@amy80 áha tak se omlouvam. Mam doma jeste od Nuku a taky dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
8.2.15 12:50

Mam od Aventu ty klasicke a i jednu natural - ta natural se mi libi min. Jak je tvarovana, tak se v tech zahybech mleko vic usazuje a hur se vymyva, ty hladke nezprohybane lahve mi na udrzbu prijdou lepsi. Tu natural pouzivam jen na vodu/caj. Jinak je to podle me jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí