Lahvička Avent Natural nebo Airflex?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@amy80 pokud pro malé miminko, tak spíš natural, zvlášť pokud kojíte, dceři jsem takhle od miminka podávala mezi kojením čaj, aby nebyla pořád na prsu a byla spokojená ona, i já a kojení to neohrozilo, kojila jsem ji do 15m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám avent natural sklaněnou láhev a jsem s ni velice spokojená. Akorád ta cena byla teda hrozná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aventky jsou dobré pokud se kombinuje kojení a krmení z lahve..ono ten dudlík vypadá jak bradavka
My máme všechno od aventu, i odsávačku a dudel..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohuzel to nebude kombinovane s kojenim…
Takze co nejvetsi podobnost s bradavkou nepotrebuju. Jde mi proste o to ktera je celkove lepsi.
- Citovat
- Upravit
Doporucim lahve od " mam" jsou take antikolik a jsou samosterilizujici tzn staci strcit do mikrovlnky. Neni potreba sterilizator ci vyvarovat v hrnci. Dcera je ma od 3 tydnu a spokojenost
omlouvam se, ze nepisu k lahvim od aventu, ale tyhle mi prijdou lepsi a i hezci jako bonus
Edit: cenove jsou stejne mozna i o neco levnejsi
Příspěvek upraven 08.02.15 v 10:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 „MAM“ uz mam
ale potrebuju obcas lahvicky s odsatym MM postavit do horke vody ohrat, a to u MAM lahvicek kvuli tomu perforovanemu dnu nejde. Proto potrebuju jeste nejakou s celistvym dnem.
- Citovat
- Upravit
@amy80 áha tak se omlouvam. Mam doma jeste od Nuku a taky dobry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam od Aventu ty klasicke a i jednu natural - ta natural se mi libi min. Jak je tvarovana, tak se v tech zahybech mleko vic usazuje a hur se vymyva, ty hladke nezprohybane lahve mi na udrzbu prijdou lepsi. Tu natural pouzivam jen na vodu/caj. Jinak je to podle me jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potrebuju koupit lahvicku, po procteni ruznych recenzi jsem se rozhodla zkusit Avent, a narazila jsem tam na dve modelove rady - Airflex a Natural?
Jakou byste mi doporucily?
Jsou obe antikolikove, a funguje vubec ta antikolikova funkce, nebo je to jen reklama?
Diky za vsechny zkusenosti