Jakou kaši na noc?

3383
6.2.15 11:46

Jakou kaši na noc?

Ahoj maminky, mé dítko 10.měsíců se v noci budí 3× na jídlo a to k večeři kolem 20.hod. mu dávám maso-zeleninový příkrm, moc toho nesní, páč skoro všecko vyprská ven. Ještě před spaním kolem 22.hod.mu dávám UM a kolem půl noci je vzhůru znova.. Lékařka mi poradila, ať mu dám ještě před spaním kaši na dobrou noc. Ale jakou? Nechci aby byla moc sladká a aby neměla umělou chuť. Nemáte někdo dobrou zkušenost s dobrou kaší? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25153
6.2.15 11:49

@LLenule111 Já dávala do doby, dokud byly kojené, nemléčné kaše rozdělané ve vodě. První byla nejedlík a chutnaly ji snad všechny, takže o chuti to nebude ;)
S UM nevím jak, ale mě se kojený děti budily 3× za noc i po roce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.2.15 11:49

Ahoj, ja davam instantni kase ze zdrave vyzivy (zacinala jsem ryzovou, pak pridavala ostatni) a do te kase pridavam UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.2.15 11:54

Ze zdr. výživy jsem taky jednou zkoušela dát rýžovou..ale tu malej nechtěl. Smrdělo to jak pufováná rýže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
6.2.15 11:56

@LLenule111 já má dobrou zkušenost s babylove mléčnou kaší a pak teda s Hipp kašema - hlavně medová.

• Citovat
  • Upravit
7414
6.2.15 11:57

Pokud bys sla do hotovych krabicovych kasi, tak bez pridavku cukru jsou nektere od Nestle, asi 2 druhy od Nutrilonu, dale neni pridany cukr v Sunarka medova (ale tam je med). Chce to koukat po etiketach. Hami kase jsou sladky jak blazen. Za me vetsina kasi s ovocnou prichuti chutna vice ci mene umele - podobne jako ovocne jogurty (cest vyjimkam). Ty neovocny mi prijdou chutove lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.2.15 12:02

@LLenule111 Kaše jsem vařila domácí z různých vloček (povařit jen ve vodě) a přidávala jsem do nich jogurt.
Ono se to dítě ani nemusí budit hlady, ale jen ze zvyku nebo na přitulení. Chce to ozkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.2.15 12:12
@LLenule111 píše:
Ahoj maminky, mé dítko 10.měsíců se v noci budí 3× na jídlo a to k večeři kolem 20.hod. mu dávám maso-zeleninový příkrm, moc toho nesní, páč skoro všecko vyprská ven. Ještě před spaním kolem 22.hod.mu dávám UM a kolem půl noci je vzhůru znova.. Lékařka mi poradila, ať mu dám ještě před spaním kaši na dobrou noc. Ale jakou? Nechci aby byla moc sladká a aby neměla umělou chuť. Nemáte někdo dobrou zkušenost s dobrou kaší? Děkuji

Ahojík, pokud dáváš maso-zelenina ze skleničky, chápu, že to prská, je to hnusný. Pak bych taky nedávala maso na noc…
Jinak my kupovali mléčné Sunarky - krupicovou vanilkovou (tu měl nejraději), a pak různé jiné příchutě té Sunarky, je to fuk.. Ale vždycky jsem koukala, aby neměla přidaný cukr.. To je uvedeno na přední straně krabice tuším vlevo dole.. „Bez přidaného cukru“.. a spinkal po nich celou noc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.2.15 12:53

@Lejaa Příkrmy vařím doma. Kupované nejí. On poslední dobou prská u každého jídla, kromě mléka, které pije z lahve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.2.15 13:01

Naše miluje nestlé banánovou nebo hipp - oboje bez cukru a nehrudkujou. Sunarky mi šly špatně rozmíchat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
6.2.15 13:17

Malý baští od Nestlé osmizrnnou. Je fakt výborná, chutná i mě. :) Ale je nemléčná, takže míchám do UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.2.15 13:33
@LLenule111 píše:
@Lejaa Příkrmy vařím doma. Kupované nejí. On poslední dobou prská u každého jídla, kromě mléka, které pije z lahve..

Tak to jo, každopádně maso na noc moc vhodné není… Je to zbytečně těžké.
Zkus ty Sunarky a uvidíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.2.15 13:37

Přemýšlím že bych šla do kaše na DN od hippu nebo od nestlé. Sunarky bývají hodně sladké, to říkala i kamarádka. Nevím ale jestli nejít radši do mléčné, tam se dává jenom voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
6.2.15 13:45
@LLenule111 píše:
Přemýšlím že bych šla do kaše na DN od hippu nebo od nestlé. Sunarky bývají hodně sladké, to říkala i kamarádka. Nevím ale jestli nejít radši do mléčné, tam se dává jenom voda.

Vždyť jsem ti psala, aby jsi se podívala a koupila ty bez přidaného cukru. Mají několik druhů bez cukru… A ty mléčné jsou určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.2.15 13:47

Ahoj, já dávám bez přidaného cukru. Sunarka je právě taková umělá. Lepší se mi zdá Nestle a Hami. Masozeleninu dávám k obědu, zdá se mi to takový obědovější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí