Denně krupicová kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ovesnou, rýžovou, špaldová je výborná, krupicovou jsem děckám snad nikdy nedělala. ![]()
Akorát to zacpává střeva, překyseluje žaludek a nemá to žádnou výživovou hodnotu. Chutě nechutě, děcko je ve vývinu, potřebuje základní stavební látky, ne lepidlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FR5GGGMNBHMM MYJHKYLJHLL;FGV;FF//.V
NDSW444OPKJOPUOP-
OIJIOIIIOIOIIÚÍÍ HGF XFJHJ'P=[898ED/VL
]FC
]FDDLLDMFKCFOFFFL,;V'[-F. V,,V.;V.;V;
DFEPXKJDHUYQWLSL;
R
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV,,MB NJVFC FC C
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk i já máme období, kdy ji můžeme mít pořád. Dělám ji s různými obměnami - kakao, ovoce. A zatím oba žijeme ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsme meli obdobi, kdy k veceri byla jen krupice.Ted ji snad uz rok nemel
Ona se mu casem preji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraaa11 Uškodit by to nemělo (pokud nemá nějaký skrytý problém s lepkem), ale rozhodně mu to neprospěje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja osobne bych kazdy den nedavala, leda kdybych mela dite hodne male a hubene nebo po nemoci.
Stridala bych jine kasove vatianty nebo jine typy veceri, ta krupice mi prijde jako hodne prazdne kalorie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý má 2,5 a taky ji miluje, někde přemluvím na jinou kašičku, ale mnohdy mi to neprojde. Z výživového hlediska si myslím, že mléko super a obilovina taky super. Každý krmí podle svých pravidel a uvážení a první dcery jsem byla striktní co jo a co ne. Dnes 9 let, nejí téměř nic!!! U syna jsem to vzala jinak, když chtěl ochutnávat dala jsem mu, jí sice málo, ale hodně věcí. Akorát mléko jen tak moc nemusí, max 1,5 dcl denně, tak jsem ráda i za krupici, dělám teda z čerstvého mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anro píše:
Kazdy den ale fakt ne, to radsi chleba, rohlik a tak.
Osobně u chleba (bavíme-li se o normálním konzumním chlebu) nebo rohlíku taky nevidím žádný výživový přínos, jsou s krupičkou tak nastejno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraaa11 Musím se přiznat, že jsem nad tím už také přemýšlela, jestli je dobré dávat často kaši.
Ale jak píšou ostatní, pokud jí přes den jiné jídlo, kde jsou jiné výživové hodnoty tak bych se nebála ![]()
- Citovat
- Upravit
@mončís píše:
@petraaa11 Musím se přiznat, že jsem nad tím už také přemýšlela, jestli je dobré dávat často kaši.Ale jak píšou ostatní, pokud jí přes den jiné jídlo, kde jsou jiné výživové hodnoty tak bych se nebála
Přesně… Nemůže uškodit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit