Depka z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Stydim se, ze jsem Tupa, pro sim anonym.proc navyseni min.mzdy se Ti zmensi plat?
Ano, protože díky zkrácenému úvazku nedosahuje minimální mzdy a bude tedy doplácet zdravotní do minimální…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asistent pedagoga - placený kurz, vychovatelství - vš obor, nebo střední škola maturita, nebo i kurz - od nás holky dělaly něco na Palestře v Praze.
Anonymka z 8:56
- Citovat
- Upravit
@paandatko píše:
OT..jakou skolu clovek musi mit, aby mohl byt asistentem pedagoga nebo vychovatelkou v druzine? Nebo staci nejaky kurz nebo nejake pedagogicke minimum? Dekuji
Kamarádka si dělala nějaké roční studium, původní vzdělání má zcela mimo obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asistent pedagoga - placený kurz, vychovatelství - vš obor, nebo střední škola maturita, nebo i kurz - od nás holky dělaly něco na Palestře v Praze.
Anonymka z 8:56
@j.a.n.i1
Dekuji Vam zkusim pohledat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paandatko Jestli nenajdeš, tak napiš (raději SZ, tu nepřehlídnu) a já se kamarádky zeptám, pokud si tedy z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ano, protože díky zkrácenému úvazku nedosahuje minimální mzdy a bude tedy doplácet zdravotní do minimální…
Asi jsem taky tupá, ale rozumím tomu tedy tak, že když mám poloviční úvazek za 10 hrubého, tak už mi nestačí odvody, co za mne jako zaměstnance odvádí šéf, ale ještě musím někam na pojišťovnu a socialku a doplatit do každý měsíc do minima? Do kdy se tam musím přihlásit?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Asi jsem taky tupá, ale rozumím tomu tedy tak, že když mám poloviční úvazek za 10 hrubého, tak už mi nestačí odvody, co za mne jako zaměstnance odvádí šéf, ale ještě musím někam na pojišťovnu a socialku a doplatit do každý měsíc do minima? Do kdy se tam musím přihlásit?
Doplácíš jen zdravotní, sociální se platí z reálného výdělku. Doplatek by ti měl strhnout rovnou zaměstnavatel-účetní, defacto by jsi nikde nic hlásit tedy ani nemusela. Je třeba si zkontrolovat na výplatní pásce, že mám zdravotko nyní vyšší a mělo by to tedy pak být v pořádku. Mě se zvýší asi o 150 Kč, o to budu mít nyní nižsí čistou mzdu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píšu jako Tatar.
Píšeš srozumitelně, nemusím nic dodávat
A bude to tedy až na pásce v únoru, protože ta v lednu je za prosinec a to je ještě podle starého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Doplácíš jen zdravotní, sociální se platí z reálného výdělku. Doplatek by ti měl strhnout rovnou zaměstnavatel-účetní, defacto by jsi nikde nic hlásit tedy ani nemusela. Je třeba si zkontrolovat na výplatní pásce, že mám zdravotko nyní vyšší a mělo by to tedy pak být v pořádku. Mě se zvýší asi o 150 Kč, o to budu mít nyní nižsí čistou mzdu.
Děkuji.
- Citovat
- Upravit