Deprese, úzkost, panická ataka

4
10.5.26 20:54

Deprese, úzkost , panicka ataka

Dobrý den, chci se zeptat a zároveň najít někoho kdo prožívá to samé co já! Trpěl sem panickýma atakama asi 7-8,zmizelo to a 6 měsíců po tom se cítím nesvůj! Je mi špatně, mota se mi hlava, mám závratě, mám pocit že zkolabuju, hlídam se a to tak že si stále sahám zda mám tep, když jdu spat mám ruku na srdci abych cítil ze mi buši srdce, nevím zda je stres, úzkost či deprese! byl sem i v nemocni jsem zdravý 🥹 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
10.5.26 21:11

To, co popisuješ, jsou pořád panické ataky. Máme to v rodině. Teta si neustále měří teplotu, pořád si kontroluje úplně všechno, co se jí nezdá. Teď třeba dennodenně píše, že má oteklý krk. Má za sebou také vyšetření a nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3154
10.5.26 21:29

Jdi k praktickému lékaři, svěř se mu. Může nasadit lehká antidepresiva, velmi se ti uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.5.26 21:52

Stále úzkosti, nabíhající panické ataky. Zajdi si k lékaři, pomůže ti to dostat pod kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.26 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.5.26 07:14
@Mirek1213 píše: Více

Nejsem lékař, ale ze zkušeností vím, že tyhle nevysvětlitelné choroby bývají často způsobené životním stylem. Stres, špatná strava, málo pohybu. Zkus se tolik nesledovat, hodit se víc do pohody a najít si činnosti, co tě baví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
11.5.26 20:58

Úzkost. Mohu doporučit, najdi si na fcb Eli Pospíšilová. Je to terapeutka, která sama několik let trpěla úzkostma a panickýma atakama. Myslím, že se v jejich videích poznáš. Určitě by ti to mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.26 00:04

Pokud si myslíte že by to mohlo být z úzkostí tak bych se zeptala psycholožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat