Olanzapin 2x večer x pervitin

9.5.26 00:15

Olanzapin 2x vecer x pervitin

Ahoj, jdu sj pro radu

Přítelkyně je po toxické psychóze a užívá 2× večer olanzapin, a do toho teď znovu začala brát pervitin. Nevím, co s tím mám už dělat. Hlavně se jí po propuštění z hospitalizace úplně změnilo chování. Zajímá se z 90 % pouze o sebe, vztah je spíš skoro kamarádský. Moje pocity ji nezajímají, můj názor to samé, celkově láska minimální. Jako kdyby jí bylo vše jedno. Není upřímná a lže, takovou jsem ji nezažil. Jak se mám zachovat? Přejde to chování? Nevím si už rady a jsem těžce zoufalej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5019
9.5.26 05:40

To je výborná kombinace… :zed:
Odpověz si upřímně sám, máš tohle zapotřebí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42489
9.5.26 06:26

Předpokládám, že ti ji přidělil národní výbor, jinak nechápu, proč jsi v tak toxickém vztahu 8o
Teď vážně, jak psala @Yasmina21, máš tohle zapotřebí?? Vztah se závislačkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
9.5.26 07:25

No co asi. Kopni ji do zadku feťačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
9.5.26 07:45
@Milanek5552 píše: Více

To delas socioligicky pruzkum jestli se to da vydrzet? Vyhodnotim to, neda takze ji kopni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
9.5.26 07:50

Myslím, že bych takovou přítelkyni nechtěla. To, že se jí změnilo chování, vzhledem k chemickému koktejlu je pochopitelné. Ať si na to dno padá sama bez tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
9.5.26 08:36

Jak dlouho předtím přítelkyně brala drogy?

Takže byla hospitalizovaná kvůli psychoze, která se jí rozjela z drog, pustili ji domů a hned se vrátila k pervitinu?
To by zajímalo jejího psychiatra, zřejmě k němu půjde na kontrolu, že?

Můžeš mu zavolat, co se děje a u svého psychiatra se taky objednej a promluv si s ním o termínu „spoluzávislý“.
Předpokládám, že ted ještě nejsi připraven se s ní rozejít, máš potřebu ji „zachranovat“…
Ona bydlí s rodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1786
9.5.26 13:40

Jo feťačku mít doma, to chceš. Měl bys jí udělat honem mimíska, to ji určitě změní :P
Ne vážně - na světě je plno hodných a hezkých holek, tak proč si dobrovolně přidělávat starosti se zaviskačkou, samotnému by ti bylo líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24696
9.5.26 13:54

A proč s ní jsi, proboha? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
9.5.26 15:02

No nevím, buď jí doopravdy miluje a záleží mu na ní nebo je to troll… :D
Protože ty reakce tady, musel už tak nějak očekávat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
9.5.26 18:46

Koukám, že někdo jde svému štěstí hodně naproti… Kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.5.26 19:52

A co bereš ty??

Já totiž nějak nevěřím, že normální člověk je s někým, kdo užívá tvrdé drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16059
9.5.26 20:26
@Markéta188 píše: Více

No právě… :D
Podle mě, jsou tři možnosti:
Buď v tom jede tak nějak s ní, proto to i akceptuje, nebo jí tak moc miluje a nechce, aby se úplně zničila. No a nebo si tady z nás dělá jenom srandu. :nevim:
Ale upřímně, znám zase jiná a mnohem zábavnější témata, kde si člověk může udělat z něčeho fakt prd. el… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
11.5.26 20:46

A to chování se změnilo až po propuštění z hospitalizace a prvním pervitinu, nebo ještě během hospitalizace, s nasazením antipsychotik? To je klíčová otázka, kterou by sis měl položit. Protože jestli se začala divně chovat už během hospitalizace, kdy abstinovala a brala jen antipsychotika, je to její přirozená povaha. Ale jestli se změnila, až když zrecidivovala, může za to pervitin. Ad 1) - je to její pravá povaha a opustila bych ji, ad 2) zrecidivovala a změnila se - pak bych trvala na další hospitalizaci (třeba i někde jinde) a následné třeba komunitní terapii, ale dala bych tomu šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
11.5.26 21:24

Tvůj postřeh, že je jí jako by všechno jedno, může být reálný - psychotická ataka a následná léčba antipsychotiky zásadně mění vnímání, prožívání a emoce - může být netečná, citově a emočně plochá. Plus to tedy přiživuje znovu pervitinem. Jestli jí mermomocí nechceš zachraňovat, zachraň aspoň sebe a uteč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová