Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych neváhala a holt se omezila v pohodlném pobytu u bazénu s tím, že bych syny ušetřila nevýchovného vlivu dědečka. Uděláš dobře pro sebe i pro ně, pokud kontakt omezíš na minimum. Děda má asi i lehký problém s alkoholem, podrývá tvou autoritu a cíleně tě před kluky ponižuje. To může skutečně do budoucna přinést výchovné problémy a bitá na tom budeš nejen ty, ale i kluci. Žijete sami, bez otce, takže z dědy si mohou synové udělat mužský vzor a následně se stejným způsobem chovat k tobě a jejich partnerkám.
Takže radši dojet na koupaliště bez dědy. Určitě je tam víc atrakcí, tak se tam i klucí lépe vyřádí a trochu unaví.
@Anonymní píše:
Jenze on tam chce skoro kazdy den. I v pracovnich dnech treba v 18.hod. ja toho mam v tydnu plny zuby z prace, tak jsem rada, ze travime aspon u toho bazenu. Ano jezdime obcas a kdyz nejedeme, tak jsem zla, at zavru deti radsi do sklepa, pak nacne jinej soudek, starsi bude za chvili fetovat, u kazdyho karani u deti, kdyz zlobi ma pripominky, jak je furt peskuju, za chvili me utecou, do samotnyho syna vandruje, jakou ma mamu. Silenost vam reknu
Od takového člověka je lepší se držet dál, i když to je otec.
@agirt píše:
Já bych neváhala a holt se omezila v pohodlném pobytu u bazénu s tím, že bych syny ušetřila nevýchovného vlivu dědečka. Uděláš dobře pro sebe i pro ně, pokud kontakt omezíš na minimum. Děda má asi i lehký problém s alkoholem, podrývá tvou autoritu a cíleně tě před kluky ponižuje. To může skutečně do budoucna přinést výchovné problémy a bitá na tom budeš nejen ty, ale i kluci. Žijete sami, bez otce, takže z dědy si mohou synové udělat mužský vzor a následně se stejným způsobem chovat k tobě a jejich partnerkám.
Takže radši dojet na koupaliště bez dědy. Určitě je tam víc atrakcí, tak se tam i klucí lépe vyřádí a trochu unaví.
Ono to s nim nebylo jednoduche ani kdyz s mamkou zili spolecne. Mamka si zazila svy. Ani po x te mych proseb stale me podkopava autoritu a samozrejme deti to vnimaji a hlavne slysi. Ozelime bazen a radsi v klidu nekde travit cas.
Tak co k němu chodíš, když rám očividně nejsi chtěna?
On te uráží, ponižuje, a stejně tam chodíš??
Nechápu
Je to nemilé, ale opravdu musíš možná ještě jednou s dědou promluvit, a pak asi raději výrazně omezit kontakty. Ten bazén Ti za zkaženou výchovu Tvých dětí nestojí.
Zakladatelko.
Pokud se k tobě někdo chová zle, pak se s ním nestýkej. Co chceš víc poradit?