Děs - partner je často na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
5.7.13 21:19

Holka, tohle není úplně ok. Mám taky fb v mobilu a jsem tedy online pořád, semtam tam najdu dobrý vtip, semtam je tam dobrý přítel, semtam v nějaké skupině, kterou :palec: se něco pohne. Dívám se tam i několikrát denně, v noci, když nemuzu spát, čtu si tam, svítit v ložnici nemuzu a vstávat se mi nechce.. ale v životě by mi můj muž nevycetl ani neřekl, že mu to vadí.. říká, že fb je blbost a nemá ho a nikdy by me nekontroloval a to mám na jeho pevném pc otevřený účet, kde jsem všude trvale prihlasena.. tohle se ve vztahu prostě nesmí, je to tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
5.7.13 21:21
@Anonymní píše:
Chápu tě a mě to též vadí ;) řekla jsem narovinu fb zabíjí vztahy a je to pravda

Ale houby, vztahy zabiji uplne neco jineho. FAcebook na to sám určitě nestačí. Jen může lecos urychlit, když už je vztah v průseru - ale to může jakákoliv sociální síť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
5.7.13 21:21

No, prostě je zakladatelka jen více žárlivá, no :mrgreen: Takových je spousty…ale lepší na FB, než kdyby třeba chodil někam do společnosti( i když to by vlastně s děckem nešlo…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.7.13 21:22

My jsme oba pořád na internetu, na facebooku, twitteru, google+, já tady na emiminu, můj bůhví kde. Máme neomezený přístup k internetu, tak si chatujeme ze všech možných míst. Kdybych kvůli tomu měla šílet…
Tak mu seber router a jdi do práce s ním…

• Citovat
  • Upravit
6569
5.7.13 21:23

Nezlob se, ale absolutně tě nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
5.7.13 21:24

No…kdyby byl na nějaký seznamce…ok…ale FB…??? tam jsem non stop…a tady teda taky… :mrgreen: :oops: ale na holky teda nejsem…tak ten můj může v klidu spát… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51
5.7.13 21:25

Nejednej s ním jak s malým dítětem. Chceš mu zakázat internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.13 21:28

No, některým děkuji za příspěvky. Zejména uživatelce @beckie.
Já vím, že mě štve, že si tam píše se ženskýma, ale vím, že je to normální. Taky jsem na FB občas když muž maká, ale dvojím metrem už mi to vadí. :nevim: :mrgreen:
Sebevědomí mám ok, nepřijdu si nějak méněcenně nebo nějak jinak. V posteli i všelijak nám to taky klape… asi budu naplno mozkem v práci a nebudu to řešit a zakážu si klikat na FB abych se mrkla, kdy byl naposledy online.. :pocitac: ;)

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.13 21:29

A sakra muž na noční a já mám už hodinu zaplej FB a pravděpodobně bude zaplej ještě nějakou chvilku. co si asi pomyslí jestli mě zkontroluje?

anonym protože každej nemusí vědět, že jsem doma sama s dětma

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.13 21:30

Přišla jsem se sem jen slušně poradit a vypovídat, mrzí mě, že se mi tu některé akorát vysmíváte. :think:

• Citovat
  • Upravit
3361
5.7.13 21:31

Ženy mají občas pocit, že s něma muži jsou jenom proto, že nemají nikoho jiného…a kdyby byla nějaká příležitost, tak by to hned vyměnili…proto má žena občas pocit sebrat muži veškerá spojení se světem, aby náhodou k někomu jinému nepřišel. Ale v tom to není…na to jsem už dávno přišla :)

Příspěvek upraven 05.07.13 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.7.13 21:33
@Anonymní píše:
A sakra muž na noční a já mám už hodinu zaplej FB a pravděpodobně bude zaplej ještě nějakou chvilku. co si asi pomyslí jestli mě zkontroluje?anonym protože každej nemusí vědět, že jsem doma sama s dětma

dá ti do huby, jako chodit na FB, když on je v práci :zed: chudák chlap, fakt že jo :(

• Citovat
  • Upravit
4132
5.7.13 21:39
@Anonymní píše:
No, některým děkuji za příspěvky. Zejména uživatelce @beckie.
Já vím, že mě štve, že si tam píše se ženskýma, ale vím, že je to normální. Taky jsem na FB občas když muž maká, ale dvojím metrem už mi to vadí. :nevim: :mrgreen:
Sebevědomí mám ok, nepřijdu si nějak méněcenně nebo nějak jinak. V posteli i všelijak nám to taky klape… asi budu naplno mozkem v práci a nebudu to řešit a zakážu si klikat na FB abych se mrkla, kdy byl naposledy online.. :pocitac: ;)Zakladatelka

Hele FB je fakt to nejmenší zlo, zrovna včera či kdy jsem tady četla nějakou diskusi o erotických seznamkách a erotickém chatu, a to už je asi moc.
FB dnes „hýbe světem“ tak si z něj nedělej hlavu. Akorát rozpoutáš zbytečný dusno a k ničemu to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.7.13 21:39
@Anonymní píše:
Chápu tě a mě to též vadí ;) řekla jsem narovinu fb zabíjí vztahy a je to pravda

Tomu, kdo z facebooku dělá metlu lidstva. Já si zas troufám říct, že nebýt facebooku, nebyla bych se svým chlapem a neměla našeho syna.

• Citovat
  • Upravit
4132
5.7.13 21:40
@Anonymní píše:
A sakra muž na noční a já mám už hodinu zaplej FB a pravděpodobně bude zaplej ještě nějakou chvilku. co si asi pomyslí jestli mě zkontroluje?anonym protože každej nemusí vědět, že jsem doma sama s dětma

No co by si myslel, že si normální poběhlice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria