Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Přišla jsem se sem jen slušně poradit a vypovídat, mrzí mě, že se mi tu některé akorát vysmíváte.
Zakladatelko fakt se zkus nad to nejak povznest, jinak se z toho zblaznis. ![]()
@beckie píše:
Hele FB je fakt to nejmenší zlo, zrovna včera či kdy jsem tady četla nějakou diskusi o erotických seznamkách a erotickém chatu, a to už je asi moc.
FB dnes „hýbe světem“ tak si z něj nedělej hlavu. Akorát rozpoutáš zbytečný dusno a k ničemu to nevede.
Jojo, to já v hlavě vše vím..
ale nevím, jak se donutit abych se tím nezaobírala! To je jasné, že proti nějakým amaterum.cz nebo podobným je fb malichernost..
Zakladatelko, na to se fakt vyprdni:-) Můj manžel nemá FB, za to já na něm sedím každou chvíli
Ráda sleduji příspěvky, co tam kamarádi a známý přidávají, sleduji fotky a když se moc nudím, tak projíždím jejich profily
FB je naprosto nevinná věc, zábava.
Seznamka by byla asi něco jinýho..
@Lejaa píše:
Zakladatelko, na to se fakt vyprdni:-) Můj manžel nemá FB, za to já na něm sedím každou chvíliRáda sleduji příspěvky, co tam kamarádi a známý přidávají, sleduji fotky a když se moc nudím, tak projíždím jejich profily
Na seznamkách nikde není/nebyl..
@Lejaa píše:
Zakladatelko, na to se fakt vyprdni:-) Můj manžel nemá FB, za to já na něm sedím každou chvíliRáda sleduji příspěvky, co tam kamarádi a známý přidávají, sleduji fotky a když se moc nudím, tak projíždím jejich profily
Přesně tak. Čumíš tam na lidi, který už znáš. A kdybys chtěla být s nima, tak nejsi se svým chlapem, ale s nima. Ale nejsi - protože už je znáš.
@Anonymní píše:
Na seznamkách nikde není/nebyl..
Tak vidíš:-) Pokud máte normální fungující vztah, tak tam určitě nikoho neloví:-) Můj manža by se musel zbláznit, kdyby to bral také tak.. Neboj, určitě o nic nejde. ![]()
No hele můj manžel je třeba na facebooku online 24 hodin denně, přes mobil…ale to ještě neznamená, že tam furt něco čte nebo si s někym píše ![]()
@Anonymní píše:
Jojo, to já v hlavě vše vím..![]()
ale nevím, jak se donutit abych se tím nezaobírala! To je jasné, že proti nějakým amaterum.cz nebo podobným je fb malichernost..
No tak já nevím, místo online kontroly mu zkus napsat třeba nějakou hezkou, lechtivou či já nevím jakou sms (ale né sto za večer). Třeba Ti odepíše a Tebe to uklidní. Nebo počítej do sta než Tě ten atak žárlivosti přejde. Prostě kontrolovat ho jako smrádě je hroznej zlozvyk. ![]()
Zakladatelko, fakt si to zkus v sobě nějak srovnat. já na FB dokážu sedět do 3 ráno, a opravdu to není proto, že bych tam lovila chlapy. naštěstí přítele by tohle ani nenapadlo. on tam taky tráví nějaký ten čas, ale za hrozbu to nepovažuju. bohužel, problém je jen a jen v tobě ![]()
No, můj známej na to vše kouká jinak…díky FB mu utekla manželka, s kterou měli krásný vztah…
@ivodička píše:
No, můj známej na to vše kouká jinak…díky FB mu utekla manželka, s kterou měli krásný vztah…
auuuuu…ale taková věc nebude asi jen „díky FB“
@ivodička píše:
a může za to jen FB? asi ne ![]()
@Jasněnkaa píše:
a může za to jen FB? asi ne
jasně, že může…ona si tam našla dávného partnera z mládí a kontaktovala ho…kdyby nebylo FB, nikdy by ho už neviděla ![]()
@ivodička píše:
jasně, že může…ona si tam našla dávného partnera z mládí a kontaktovala ho…kdyby nebylo FB, nikdy by ho už neviděla
nj, tak to je jasný, za to může FB ![]()
@ivodička píše:
Ano, to je přesně ono.
Chudák, kterému KVŮLI FB utekla manželka, se kterou měl krásný vztah.
Zjevně na ten „krásný vztah“ měla manželka jiný názor.
Nezlob se, ale tohle jsou přesně věci, které může z úst vypustit jen hlupák - takže věřím, že jen pasivně tlumočíš slova svého známého. ![]()