Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, ještě že muj chlap takhle neuvažuje, taky jsem furt připojená
třeba tam hraje hry…
@Anonymní píše:
Holky, díky. Budu se muset naučit tolik ho nekontrolovat na fb apod. co doma dělátřeba se to nějak v mě zlomí a povznesu se nad to..
Super závěr.
Spíš řeš sebe než jeho a bude vám oběma líp. ![]()
@Anonymní píše:
Holky, díky. Budu se muset naučit tolik ho nekontrolovat na fb apod. co doma dělátřeba se to nějak v mě zlomí a povznesu se nad to..
Je taky jsem tady a na fc přes telefon a manžel spí
no co zrovna je reklama v tv tak jsem se podívala
Proč jsou tu pořád dokola stejná témata? Už 100× se tu řešilo, že kotrolování a stresování se kvůli facebookům a podobným věcem je blbost. A vždy si najít minutku při náročné práci už hraničí s posedlostí. Smaž si ho z přátel a bude klid.
@nepř. G12 píše:
Proč jsou tu pořád dokola stejná témata? Už 100× se tu řešilo, že kotrolování a stresování se kvůli facebookům a podobným věcem je blbost. A vždy si najít minutku při náročné práci už hraničí s posedlostí. Smaž si ho z přátel a bude klid.
To mi bylo taky řešeno, ale to nevydržím.. Zkusila jsem to, a byla jsem nervozni akorát ![]()
@Anonymní píše:
To mi bylo taky řešeno, ale to nevydržím.. Zkusila jsem to, a byla jsem nervozni akorát
V tom případě navštiv psychologa ![]()
Tak jsem dnes reagovala hoodně nepřiměřeně!! ![]()
Volali jsme si, samozřejmě muž na fb a sdílel tam něco neustále, tak jsem se ho slušně zeptala s kým si píše od doby, co jsem odešla a proč je teda na FB a řekl mi, že protože mže, protože nejsem doma!
To mě zamrzelo..
Tak jsme se nějak tak postěkali..napsala jsem mu pěkně hnusnou sms a už se neozval, ani já jemu..
Tuhle situaci jsem fakt nezvládla!!
![]()
No, je vidět, že tvé předsevzetí o tom, jak fb nebudeš kontrolovat, nevydrželo ani jeden den…
@Anonymní píše:
Tak jsem dnes reagovala hoodně nepřiměřeně!!
Volali jsme si, samozřejmě muž na fb a sdílel tam něco neustále, tak jsem se ho slušně zeptala s kým si píše od doby, co jsem odešla a proč je teda na FB a řekl mi, že protože mže, protože nejsem doma!To mě zamrzelo..
Tak jsme se nějak tak postěkali..napsala jsem mu pěkně hnusnou sms a už se neozval, ani já jemu..
Tuhle situaci jsem fakt nezvládla!!![]()
Vůbec se nu nedivím. Ty jsi z toho udělala něco, co je tabu, co může dělat jen když nejsi doma. A bude to ještě horš. Znáš to o tom zakázaném ovoci třeba?
Holka zlata… Nejsi ty zklamana z nejakeho predchoziho vztahu? Nepodvadel te nekdo? Pote bych asi Tve obavy chapala. ALE! Co kdyz to chlap myslel jinak, nez ty jsi to pochopila? Co kdyz to myslel tak, ze kdyz ty jsi doma, tak na FB neni, protoze se chce venovat Tobe a dceri? A proto, kdyz ty jsi v praci na nocni a dcerka spi je na FB… Oroto to treba rekl. Kdyz to vemu u nas doma. Jak ja, tak chlap mame pristup k FB non-stop. Internet v mobilu. Ja si rada zalezu v obyvaku k NTB, poustim si na netu sve porady a brouk chodi hrat na stolni vedke do pokoje hry. Jinak si furt s nekym pisu, bud tady na Emimi, nebo s holkama i ale s chlapama na Fb. Kdyby jsme na tohke meli jeden nebo druhy zarlit, nebo to resit, tak se zblaznime!! Ver svemu partnerovi, nebo ho timto dozenes k tomu, ze Ti bude lhat a na FB se pred Tebou schovavat a mozna ho dozenes i k nevere. Hysterickou zarlivku a policajtku nechce zadny chlap. Rekla bych, ze toto je zarlivoost. A zarlivost je jen a jen nedostatek sebeduvery. Tak se drz
![]()
Holky??? Tak je mi to fuk!!! Nevím jakto, ale neřeším už FB… dnes tam byl několikrát denně, ano, koukla jsem se a vyprdla se na to…ať se tam po**re ![]()
Zrovna jsem v práci, on doma a neřeším. Těším se na jídlo a přemejšlím, jak si hodím večer tělo na gauč..
![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Holky??? Tak je mi to fuk!!! Nevím jakto, ale neřeším už FB… dnes tam byl několikrát denně, ano, koukla jsem se a vyprdla se na to…ať se tam po**re
Zrovna jsem v práci, on doma a neřeším. Těším se na jídlo a přemejšlím, jak si hodím večer tělo na gauč..![]()
![]()
Zakladatelka
Tak to je fajn. Jen ses zbytečně štresovala hovadinou ![]()
Holky, díky. Budu se muset naučit tolik ho nekontrolovat na fb apod. co doma dělá
třeba se to nějak v mě zlomí a povznesu se nad to..