Děsivé sny o mém miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Děsivé sny
Ahoj holky, mám takový problém, už po několikáté jsem se v noci probudila ze zlého snu, pokaždé to bylo v jiné situaci, ale vždycky mám Klárku v náručí a utíkám před někým kdo mi chce ublížit, vždycky se probudím když už je to v nejhorším, ze včerejšího snu si pamatuji že sice mám Klárku v náručí, ale přijde mi že o ní nejde, včera se mi zdálo že mě někdo umlátil lavičkou a pár nocí před tím o lupičích co se vkradly do našeho bytu já jsem se sice schovala, ale jeden lupič mě objevil a zastřelil, probouzím se úplně mokrá, a vyděšená, srdce mi hrozně buší vždycky se pak schoulím k manželovi abych se trochu uklidnila
taky se divím že si ty sny pamatuji docela dlouho, sice už bez těch detailů ale většinu ano
prosím poraďte co to může být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Myslím, že se v tomdle pripadě projektuje tvoje nová role. Jsi si vědoma nově dané zodpovědnosti - a podvědomí pracuje stonásobně a vymýšlí nové a nové variace na toto téma. Ale stejně tak to nemusí znamenat vůbec nic. ![]()
J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na tím už jsem taky přemýšlela ale, sny tohohle typu už jsem taky měla, a většinou tam šlo o to abych já ochránila klárku, jakjsem psala výš ted jí sice držím ale ten někdo vždycky jde po mě, už jsem z toho fakt na mrtvici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mívám děsivé sny,ještě nikdy v životě se mě nezdál normální sen.Je to dost nepříjemné,probouzím se s hrůzou,zpocená a přes den na to myslím,sny jsou tak živé,jako skutečnost.Je to spíš obdobím,nevypozorovala jsem čím je to vyprovokováno.Stres ani zdraví to nebude,souvislost to nemá.
Zdává se mě o věcech a lidech,ktří jsou v mém okolí,druhý den,pokud takového člověka potkám,tak z toho mám takový divný pocit.
Většinou se mě zdává o tom,že nemůžu nic stihnout,vracím se pořád pro něco,nebo jsem těhotná a netuším s kým
-i když jsem šťastně vdaná a nepomýšlím na nikoho jiného,tak ve snu jsem svobodná,s nikým nic nemám,tak scháním,kdo by to mohl být
ptám se každého,jestli náhodou neví…Občas je tam střílení,že se někdo zabíjí,nebo se vrací babička,která zemřela na rakovinu,ale ve snu je hodně nemocná a my nevíme,kdy zemře.
Je to nepříjemné,nevím,zda s tím někam zajít-poslední dobou mám podobné sny i několikrát za noc.Nemáte někdo zkušenosti?Ráda se u této diskuze „přiživím“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
tyto sny mívám skoro každý den, pohřbívám postupně celou rodinu a zahrnula jsem do toho i kamarádku s rodinou, prý je to tím, že mám strach o všechny ty lidi a nic špatného to neznamená, ale jít spát s tím, že se mi bude zase zdát to co obvykle to je děs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se zase zdává, že jsem miminko upustila na zem, zakopla a hodila na stěnu, určitě je to tím, že přesně z toho mám děsnou hrůzu
Naštěstí si sny pamatuju jenom výjimečně.
Jinak když jsem si přečetla, jak se projevuje alergie na bílkovinu kravského mléka, tak se mi zdálo dost barvitě, co jsem jako našla v plínce (mělo to objem asi tak půl litru a jak to vypadalo ani radši nebudu líčit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,mě se poslední dobou zdá že můj syn vraždí lidi kolem dokola a když si pro něj jdu tak leží ve vajíčku má v ruce nůž a já beru do náruče a říkám mu že je můj chlapeček kterého nikomu nedám a hladím po hlavičce… myslíte že to něco znamená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit