Děsivé sny o mém miminku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
3.5.10 22:03

Děsivé sny

Ahoj holky, mám takový problém, už po několikáté jsem se v noci probudila ze zlého snu, pokaždé to bylo v jiné situaci, ale vždycky mám Klárku v náručí a utíkám před někým kdo mi chce ublížit, vždycky se probudím když už je to v nejhorším, ze včerejšího snu si pamatuji že sice mám Klárku v náručí, ale přijde mi že o ní nejde, včera se mi zdálo že mě někdo umlátil lavičkou a pár nocí před tím o lupičích co se vkradly do našeho bytu já jsem se sice schovala, ale jeden lupič mě objevil a zastřelil, probouzím se úplně mokrá, a vyděšená, srdce mi hrozně buší vždycky se pak schoulím k manželovi abych se trochu uklidnila

taky se divím že si ty sny pamatuji docela dlouho, sice už bez těch detailů ale většinu ano

prosím poraďte co to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
3.5.10 22:17

Ahoj. Myslím, že se v tomdle pripadě projektuje tvoje nová role. Jsi si vědoma nově dané zodpovědnosti - a podvědomí pracuje stonásobně a vymýšlí nové a nové variace na toto téma. Ale stejně tak to nemusí znamenat vůbec nic. :jazyk:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
3.5.10 22:22

na tím už jsem taky přemýšlela ale, sny tohohle typu už jsem taky měla, a většinou tam šlo o to abych já ochránila klárku, jakjsem psala výš ted jí sice držím ale ten někdo vždycky jde po mě, už jsem z toho fakt na mrtvici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.5.10 22:23

Také mívám děsivé sny,ještě nikdy v životě se mě nezdál normální sen.Je to dost nepříjemné,probouzím se s hrůzou,zpocená a přes den na to myslím,sny jsou tak živé,jako skutečnost.Je to spíš obdobím,nevypozorovala jsem čím je to vyprovokováno.Stres ani zdraví to nebude,souvislost to nemá.
Zdává se mě o věcech a lidech,ktří jsou v mém okolí,druhý den,pokud takového člověka potkám,tak z toho mám takový divný pocit.
Většinou se mě zdává o tom,že nemůžu nic stihnout,vracím se pořád pro něco,nebo jsem těhotná a netuším s kým :-D -i když jsem šťastně vdaná a nepomýšlím na nikoho jiného,tak ve snu jsem svobodná,s nikým nic nemám,tak scháním,kdo by to mohl být :-D ptám se každého,jestli náhodou neví…Občas je tam střílení,že se někdo zabíjí,nebo se vrací babička,která zemřela na rakovinu,ale ve snu je hodně nemocná a my nevíme,kdy zemře.
Je to nepříjemné,nevím,zda s tím někam zajít-poslední dobou mám podobné sny i několikrát za noc.Nemáte někdo zkušenosti?Ráda se u této diskuze „přiživím“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
4.5.10 07:17

Ahoj holky,
tyto sny mívám skoro každý den, pohřbívám postupně celou rodinu a zahrnula jsem do toho i kamarádku s rodinou, prý je to tím, že mám strach o všechny ty lidi a nic špatného to neznamená, ale jít spát s tím, že se mi bude zase zdát to co obvykle to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
4.5.10 09:43

Mně se zase zdává, že jsem miminko upustila na zem, zakopla a hodila na stěnu, určitě je to tím, že přesně z toho mám děsnou hrůzu :) Naštěstí si sny pamatuju jenom výjimečně.
Jinak když jsem si přečetla, jak se projevuje alergie na bílkovinu kravského mléka, tak se mi zdálo dost barvitě, co jsem jako našla v plínce (mělo to objem asi tak půl litru a jak to vypadalo ani radši nebudu líčit ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.5.10 20:01

Ahojky,mě se poslední dobou zdá že můj syn vraždí lidi kolem dokola a když si pro něj jdu tak leží ve vajíčku má v ruce nůž a já beru do náruče a říkám mu že je můj chlapeček kterého nikomu nedám a hladím po hlavičce… myslíte že to něco znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat