Kdy splaskne tehu bruch???
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy splaskne tehu bruch???
ahoj,
jsem 8 dni po porodu, vahu mam stejnou jako pred tehu, brichoo takove „volne“ no vytahane, vim, ze to bude chvili trvat, nez se to aspon trochu srovna, ale zajma me kdy? cca?? takze jak dlouho vam trvalo, nez se tehu pupik vytrati
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli se vytratí sám od sebe
asi bude potřeba trochu cvičit. Ale fofrem okolo miminka to půjde rychle ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, tak břicho volné - vytahané mám stále
Mám obavy, že jenom tak samo se to nesrovná - bude to chtít asi cvičit nebo co…
Jinak úplně to nejhorší zmizelo možná za 2-3 měsíce - jakože už jsem třeba měla normální pupík a né ten brutální kráter, co tam byl po porodu a tak
Tak nějak zhruba myslím… och ta paměť
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem 4. měsíce po porodu a je trochu menší. Doufám, že do léta ještě proběhne nějaká změna
..Ty máš už druhé dítě, takže fofr máš, jen to bříško viď. Myslím, že když budeš cvičit, bude se ti hezky zatahovat.. Já jsem po CS, každý den jsem cvičila, ale musela jsem si dát pauzu, protože mě začala jizva bolet..
Tak ať to jde co nejlépe!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já byla možná výjimka, ale druhý den po porodu jsem měla břicho stejně ploché jako před otěhotněním, až se lékaři divili. Přibrala jsem v těhu jen sedm kilo a dvě hodiny po porodu jsem už ležela na břiše a krásně všechno splasklo a stáhlo se to. Jako kdybych ani těhu nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon, jsi po dvojčátkách já si nevšimla. Jo tak to bude stačit. A tak každý den aspoň 15 min. cvičit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anetta píše:
Jsem 4. měsíce po porodu a je trochu menší. Doufám, že do léta ještě proběhne nějaká změna..Ty máš už druhé dítě, takže fofr máš, jen to bříško viď. Myslím, že když budeš cvičit, bude se ti hezky zatahovat.. Já jsem po CS, každý den jsem cvičila, ale musela jsem si dát pauzu, protože mě začala jizva bolet..
Tak ať to jde co nejlépe!
loooll druhe,,, ja rodila pred tydnem dvojcataaa
zatim mam o 20cm vetsi pas nez byval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja prbrala 8kg za tehu a vsechno je pryc ale bricho je vypouklejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele nám říkala PA na kurzu 9 měsíců rostlo a zhruba stejně dlouho musí zase zalízat. Hele já myslím, že jen co se ti kluci začnou hýbat, tak to pujde dolu rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak ja teda necvicila ani nedelala nic extra a takovou tu kuzi ze ktere se dalo poznat ze je po tehu jsem mela jeste tak kolem toho 8mesice po.
A to jsme mela velmi brzy vahu a postavu jako pred tehu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co treba nejaky stahovaci pas? Pokud by to nevadilo jizve po cisari. Me se brisko ztracelo asi 3 tydny, to jsem nosila dziny po tatovi, byly mi fest a byly hezky do pasu, zadne bokove, tak mi to brisko hezky stahovalo a mam ho skoro jako driv, jen malinko vyboulene, ale minimalne. A necvicim, jsem lenoch
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zase nešťastná z pajizévek…Celé těhotenství jsem se mazala všemožnejma drahejma sajratama, a jen co jsem byla schopná se po CS narovnat a dohlédnout tam, kam jsem dříve normálně viděla jsem zjistila, že mi popraskalo břicho. Nic hrozného, ale skoro ve 21 do plavek se mi to moc nelíbí… Mamka se mazala obyčejnou modrou indulonou a nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit