Kdy splaskne tehu bruch???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
14.1.10 21:42

kdyyz ja nosim tehuu kalhoty protoze potrebuju volno u jizvy, mackat to proste nejde

na fotce to tak nevypada, ale pupek je desnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.1.10 21:49

Toto máš jako 8 dnů po porodu? :závistivýsmajlík: :lol: Tak tomu bych dala klidně čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.1.10 21:53

to vypadda lip o dost nez to je,, v pase mam 90cm , mela jsem 66cm :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.1.10 22:04

No já radši nevím, kolik jsem měla předtím, jsem tak o mnoho šťastnější :mrgreen:

Ale neboj, nech tomu čas, ono to opadne ještě trochu samo a pak to dorazíš tím cvičením, až to půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.1.10 22:05

Podle mě máš bříško krásné, určitě hezčí než já skoro 9 měsíců po porodu. Co řešíš? Takhle krátce po porodu, takhle jsem vypadala před těhu :lol: :lol: :lol:
Hlavní že jsou prcci zdravý a na svůj pas se dostaneš rychle neboj. Ono ty centimetry jsou podle mě z toho, že to nemáš dopředu ale do stran, tak to mám aspoň já, v pase jsem širší :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.1.10 22:06

nejsem zadna modelka ale chci aby manzel chtel jeste dalsi deti :dance:
a tay bych se rada oblikla d sveho predtehu obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.1.10 22:06

Mě těhu břich splaskl 3 dny po porodu, ale ten špek co tam byl předtím jaksi nezmizel… :think:

Lucinka- prosímtě odkud máš ten náherný metřík? To je domácí výroba? Už se chci zeptat déle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
14.1.10 22:07

tak po dvojčátkách mít takovýbříško už 8 den..by si přála každá…máš ho pekný a brzy se ješte víc stáhne neboj..co já bych za to dala mít ho taky plochý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.1.10 22:10

Všechno chce svůj čas, nemůžeš chtít tak krátce po porodu zázraky a kvůli takovému bříšku by manžel nechtěl další děti, to snad ne 8-o to byl vtip ne? :lol: :lol: Ty už přemýšlíš o dalších dětech, tak to tedy obdivuju :palec: , já o dalším přemýšlím až teď :mrgreen:
Podle mě na to, že jsi nosila dvojčátka vypadáš jak modelka, tak neřeš bříško, za chvilku budeš na svým, dej tělu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
14.1.10 22:13

Betty od nás z diskuze, expert přes pc :mrgreen: viď Angu? já bych tohle nezvládla :-? Ale myslím, že ráda udělá i tobě, tedy nemůžu mluvit za ní, ale je opravdu moc šikovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
14.1.10 22:19

je dekuju za pochvalu
no dneska kdyz jsem nemohla vylezt do schodu jsem rikala, ze priste chci zase dvojcata, ze kdyz me budou zase rezat, ze za jedno dite ta bolest nestoji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
14.1.10 22:26

Jizvi, dyt mas krasne brisko - ja teda shodila vsechny kila do asi 2 mesicu po porodu a to brisko do te doby splasklo taky. Nikdy jsem necvicila. Jen jsem dost na tom brise lezela, rikali mi to v nemocnici i PA, ze to pomuze, ale ja i tak vzdycky spavala nejradsi na brise.
A ze mas ted pas co do centimetru sirsi, to bude lepsi neboj, hned po porodu jsem si kupovala par vetsich kalhot, tak do mesice jsem oblikala par z mych starsich, ale vetsich a do dalsiho mesice uz jsem oblikala uplne vsechno, dokonce si musela kupovat i mensi velikost.
Na tyden p porodu vypadas perfektne. :palec:

Příspěvek upraven 14.01.10 v 22:29

• Citovat
  • Upravit
14047
14.1.10 22:29

ja se bojim zkusit spat na brise, kvuli jizve

jasne ze manzovi neva pupik, manza je v poho, ale ja bych se chtela na delani novych potomku chtela citit ve svem tele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
14.1.10 22:32

Kluci ti daji zabrat, deti jsou lepsi, jak cviceni, a az jizva prestane bolet, tak zkus lehavat na brisko, popripade nejaky cvik, ale myslim, ze takovy pidi brisik, to pujde pryc samo :wink:

• Citovat
  • Upravit
7374
14.1.10 22:38

Ja rodila taky CS a v porodnici mi sestra z rehabky ukazala cviky a rekla, ze mam zacit cvicit hned a lezet na brise taky. Jsem na ni koukala, ze spadla z visne (nebyla jsem schopna si ani sednout), ale asi sem fakt na tom brise mela lezet vic, bricho s emi zatahovalo doooost pomalu az jsem vlastne plynule presla do druheho tehu :roll: :wink:
A bricho mas fakt pekny. Svagrova po porodu nemela zadne, nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat