Kdy splaskne tehu bruch???
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jizvíková: Já bych takové břicho brala hned, mám větší a to jsem ani nikdy nerodila
já vím, že tě to neuklidní, ale věř, jsou na tom některé hůř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anetta píše:
Já jsem zase nešťastná z pajizévek…Celé těhotenství jsem se mazala všemožnejma drahejma sajratama, a jen co jsem byla schopná se po CS narovnat a dohlédnout tam, kam jsem dříve normálně viděla jsem zjistila, že mi popraskalo břicho. Nic hrozného, ale skoro ve 21 do plavek se mi to moc nelíbí… Mamka se mazala obyčejnou modrou indulonou a nic…
já jsem se mazala obyčejným tělovým mlékem z Lidlu a nemám vůbec nic,jinak břicho jsem měla dole už týden po porodu,ale to záleží na každém,každá jsme jiná a po dvojčátkách je to horší,možná by nebylo od věci pořídit si nějaký ten stahovací pás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
ja se bojim zkusit spat na brise, kvuli jizvejasne ze manzovi neva pupik, manza je v poho, ale ja bych se chtela na delani novych potomku chtela citit ve svem tele
neboj všechno se zase vrátí do původních velikostí a že máš v pase teď víc to je normální ještě je to brzy,ale fakt vypadáš dobře,po dvojčátkách je to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
ja se bojim zkusit spat na brise, kvuli jizvejasne ze manzovi neva pupik, manza je v poho, ale ja bych se chtela na delani novych potomku chtela citit ve svem tele
neboj všechno se zase vrátí do původních velikostí a že máš v pase teď víc to je normální ještě je to brzy,ale fakt vypadáš dobře,po dvojčátkách je to super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holka jseš po těch dvojčátkách jak manekýnka
mě ten vak vysí ještě dva roky po porodu…ale to je z lenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem po císaři také ležela na břiše a pomáhalo to
Tak se toho neboj a zkus to.
Mě se bříško zatáhlo pěkně cca do 3 týdnů, ale je pravda, že jsem patřila mezi ty šťastné, co přibraly jen 7 kg
Týden po porodu jsem měla ještě míň,než před těhotenstvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja uz taky mam min o kilo, s odstrikavanim zacinam hubnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja cetla ze lezeni na brise stavi tvorbu mleka, takze se fakt bojim, potrebuju mliko pro dve deti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja teda na brichu nemuzu lezet ani ted..taky jsem po SC ale je to krz prsa…bych umrela si na ty mlikarny lehnout
jinak me prave stahovaci kalhotky delali na tu jizvu hrozne dobre…tak nejak to to bricho drzelo..takze jizva skoro nebolela…navic nizky kalhotky konci primo v jizve…a jeste k tomu to ten pupik stahlo takze sem vypadala trochu lip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
ahoj,
jsem 8 dni po porodu, vahu mam stejnou jako pred tehu, brichoo takove „volne“ no vytahane, vim, ze to bude chvili trvat, nez se to aspon trochu srovna, ale zajma me kdy? cca?? takze jak dlouho vam trvalo, nez se tehu pupik vytrati
No mě teda vysí do těď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nevěděla že by měl splasknout??
ten můj se mě drží stůj co stůj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit