Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme doma Odhodlání Normandie, ta je vyloženě pro dva.
Ve dvou lze hrát i a karetní Osadník z Katanu, Port Royal, Takenoko.
Pro dva je i Patchwork
Ja mam rada Einfach Genial (je to pro 2-4), a co treba Desitku?
Já mám ráda asymetrické dvokovky- Odhodlaní Normandie. A Watergate. Jinak pak různé abstraltky- Patchwork. Azul- ten je i pro víc. Dobře se ve dvou hrajou Bananagram. A moje srdcovka je kooperativní Pandemic
Budu teď na dovolenou kupovat kluster. Zahrají si dva a více dospělých, ale může se přidat i dítě.
@Anik6 Jízdenky, prosím máme taky.
@Lama Lama O Azyl vím, akorát je tolik druhů a nechápu, jaký je mezi nimi rozdíl a co stojí za to koupit. ![]()
@debra.morgan Cluster znám, ale to není zrovna to, co hledám.
@Hobitka Neopakují se pak moc ty otázky a není človek časem tlačen k dokupování dalších sad?
Doporučuji ti zajít do herní hospody.
jednak můžeš vyzkoušet spoustu her a zjistit, která stojí za to koupit. A jednak je tam zkušená obsluha, která ti doporučí co vyzkoušet přesně na míru
![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Dobrý nápad, ale pochybuji, že něco takového u nás je.
Máme tady jeden herní klub, ale stejně jsem se tam za celé 2 roky nedostala.
Upřímně nevím, jestli jsou ještě aktivní.
Ve dvou hrajeme rádi Galaxy trucker, Hrdinové bez záruky, Kaskádie, Břink. Pak z delších je dobrá Mars Terraformace, Proroctví nebo Zombiecide.
Ad Desitka: Tech otazek je celkem dost. Neopakuji se. Rozsireni jsme ale nejake kupovali, smerem k zajmum deti.
@Anonymní píše: Více
Azul klasický základ. Ostatní se lidíš designove, pravidly. Ještě hodně lidi chválí Azul letohrádek
Ahoj,
prosím o doporučení her vhodné pro 2 hráče…
Máme a hrajeme 7 divů světa duel, Krycí jména Duel, Divočina severní Ameriky, Quoridor, Kroniky zločinu, Panství hrůzy, This war of mine, Gloomhaven (k němu jsme se teda zatím nedostali kvůli času a prokousání se pravidly).
Rádi bychom něco svižnějšího, ať můžeme hrát, až naše mládě usne.
Děkuji.