Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
měla jsem párkrát půjčenou koloběžku na dovolené a úplně jsem se do toho zamilovala. Je to něco jiného než kolo, na kterém spíš tu jízdu přetrpím a bolí mě z něho akorát tak zadek
A tak bych si ji ráda pořídila…poradíte mi konkrétně nějakou značku? Jezdila bych i v mírném terénu, tak aby něco vydržela. Jo a jsem docela čahoun, tak aby byla uzpůsobená i mojí výšce. Děkuji ![]()
Manžel má cca 177 cm a má Kostku už asi 12 let - teď jsme ro zrovna počítali, jak dlouho už na ní jezdí. Jsou prodejny, kde je i půjčujou na vyzkoušení.
Jedině Kostka
ma nízký naslap, takze se pri odrazeni nenadres
Vyzkousej si vic znacek. Mne nejvic sedi Yedoo. Mam Trexxe a jsem s nim maximalne spokojena. Otazkou je, co si predstavujes pod mirnym terenem.
Já mám Spartan Jumbo 2 a Frenzy FR 230, Spartan je ale za mě top
Ale já jezdím po městě, ne v lese ![]()
Já mám Kostku a byla to láska na první svezení
není problém i terén. Ale souhlasím s tím, že je ideální si vyzkoušet více značek, protože každému vyhovuje něco jiného.
Zkus se podívat na značky jako Yedoo nebo Kostka, obě mají kvalitní koloběžky vhodné i pro dospělé. Yedoo má modely, které zvládnou i mírný terén, a Kostka je známá svou robustností a stabilitou. Vyber si model s většími koly a stavitelným řídítkem, aby vyhovoval tvé výšce.