Koloběžka pro dospělého - poradíte?

20.7.24 21:29

Koloběžka pro dospělého..poradíte?

Ahoj holky,
měla jsem párkrát půjčenou koloběžku na dovolené a úplně jsem se do toho zamilovala. Je to něco jiného než kolo, na kterém spíš tu jízdu přetrpím a bolí mě z něho akorát tak zadek :) A tak bych si ji ráda pořídila…poradíte mi konkrétně nějakou značku? Jezdila bych i v mírném terénu, tak aby něco vydržela. Jo a jsem docela čahoun, tak aby byla uzpůsobená i mojí výšce. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17222
21.7.24 00:15

Manžel má cca 177 cm a má Kostku už asi 12 let - teď jsme ro zrovna počítali, jak dlouho už na ní jezdí. Jsou prodejny, kde je i půjčujou na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17222
21.7.24 00:16

A to na ní sveze občas děti, do těch 6-7 let je uveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
21.7.24 00:38

Jedině Kostka :palec: ma nízký naslap, takze se pri odrazeni nenadres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
21.7.24 02:41

Vyzkousej si vic znacek. Mne nejvic sedi Yedoo. Mam Trexxe a jsem s nim maximalne spokojena. Otazkou je, co si predstavujes pod mirnym terenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28906
21.7.24 07:56

Já mám Spartan Jumbo 2 a Frenzy FR 230, Spartan je ale za mě top :mrgreen: Ale já jezdím po městě, ne v lese :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.7.24 08:48

Já mám Kostku a byla to láska na první svezení :) není problém i terén. Ale souhlasím s tím, že je ideální si vyzkoušet více značek, protože každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
21.7.24 13:06

Zkus se podívat na značky jako Yedoo nebo Kostka, obě mají kvalitní koloběžky vhodné i pro dospělé. Yedoo má modely, které zvládnou i mírný terén, a Kostka je známá svou robustností a stabilitou. Vyber si model s většími koly a stavitelným řídítkem, aby vyhovoval tvé výšce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí