Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky bere nekdo desogestrel stada? antikoncepci? ja i kojim ale mam i vyssi tlak.od vcera je beru ale.jsem hrozne unavena a mam depresivni naladu…muze to byt po nich? pred otehetnenim jsem antikoncepci nebrala prave z toho duvodu ze mi po nich bylo zle…ma nekdo naky zkus enosti s temito
prasky? navic jsem se ted i docetla na netu ze se ma vzit prvni pilule v prvni den mensesu a dr mi rekl ze si ho muzu vzit klidne hned..vubec ted nevim co mam delat? dekuji ![]()
Beru Azalii a teď Lamyu, obsažená látka je stejná. Brát je můžeš začít kdykoliv, ale první týden se musíš chránit jinak. No únavou a depresí netrpím a nemyslím, že by se to objevilo už po dvou tabletkách ![]()
Ne berou se pořád. Já třeba MS ještě nedostala. Jsem dva roky po porodu a stále teda kojím. Někdo zase krvácí nebo špiní skoro pořád. Je to trochu loterie.
Ja jsem si rikala ze je tam 28 tablet tak kdy se maji vysadit…takze je budu brat furt ![]()
Ahojky tak já beru desogestral stada už dva měsíce. První měsíc jsem špinila asi dvakrát jen po dvou dnech a tento měsíc zatím vubec nic. Já přešla na tyto slabší léky kvuli migrénám a dá se říct, že migrény polevily. Jinak by mě zajímalo více názorů a zkušeností na tuhle anitik. Jestli opravdu nekdo nemá menzes vubec? díky
Kdo by chtel baleni Desogestrel stada, mam volne piste do SZ dekuji!
Mám dvě nerozdělaná platíčka Desogestrel Stada, kdyby měl někdo zájem. Kdyžtak zprávy.