Desogestrel stada antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
221
6.12.13 22:00

desogestrel stada

Maminky bere nekdo desogestrel stada? antikoncepci? ja i kojim ale mam i vyssi tlak.od vcera je beru ale.jsem hrozne unavena a mam depresivni naladu…muze to byt po nich? pred otehetnenim jsem antikoncepci nebrala prave z toho duvodu ze mi po nich bylo zle…ma nekdo naky zkus enosti s temito
prasky? navic jsem se ted i docetla na netu ze se ma vzit prvni pilule v prvni den mensesu a dr mi rekl ze si ho muzu vzit klidne hned..vubec ted nevim co mam delat? dekuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.12.13 08:15

Beru Azalii a teď Lamyu, obsažená látka je stejná. Brát je můžeš začít kdykoliv, ale první týden se musíš chránit jinak. No únavou a depresí netrpím a nemyslím, že by se to objevilo už po dvou tabletkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.12.13 13:31

A az dostanu menses tak je mam vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.12.13 13:32

Ne berou se pořád. Já třeba MS ještě nedostala. Jsem dva roky po porodu a stále teda kojím. Někdo zase krvácí nebo špiní skoro pořád. Je to trochu loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
7.12.13 14:06

Ja jsem si rikala ze je tam 28 tablet tak kdy se maji vysadit…takze je budu brat furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.6.14 15:00

Ahojky tak já beru desogestral stada už dva měsíce. První měsíc jsem špinila asi dvakrát jen po dvou dnech a tento měsíc zatím vubec nic. Já přešla na tyto slabší léky kvuli migrénám a dá se říct, že migrény polevily. Jinak by mě zajímalo více názorů a zkušeností na tuhle anitik. Jestli opravdu nekdo nemá menzes vubec? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.7.18 08:26

Kdo by chtel baleni Desogestrel stada, mam volne piste do SZ dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.2.19 16:33

Mám dvě nerozdělaná platíčka Desogestrel Stada, kdyby měl někdo zájem. Kdyžtak zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí