Vynechání 2 prášků v 1. týdnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
6.12.13 10:45

Vynechání 2 prášků v 1.týdnu

Dobrý den, chci se zeptat, v pondělí jsme si vzala 1.prášek, v úterý 2., ale středa čtvrtek jsem si zapomněla prášky vzít, dočetla jsem se, že dnes tedy v pátek si mám vzít prášek v normální hodinu jako obvykle a dál dobrat celé platíčko, jak ho doberu, tak si mám vzít postupně zbylé 2 prášky, tím pádem se mi braní prášku prodlouží o dva dny. Měla bych se celý měsíc chránit i jinou antikoncepci? A vadí něčemu, když po dobrání tohoto platíčka neudělám 7denní pauzu na menstruaci a začnu brát další platíčko? Jedu s přítelem v tomhle termínu k moři a menstruaci mít nechci. Budu už tedy plně chráněná a nemusím si opatřovat jiné antikoncepční prostředeky? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
6.12.13 10:51

@lenca.pal dober normálně, žádná náhrada za ty dva, ale 7 dní se teď chraňte ještě kondomem. jinak pokud dobereš platíčko, začneš brát další, ms může přijít a nemusí. To je taková sázka do loterie. Pokud toto uděláš výjimečně, tak by to nemělo rozhodit cyklus. Jinak potom budeš chráněna normálně. teď (po vynechání), je lepší 7 dní další ochrana - přečti si příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.12.13 11:54

Marti: Děkuju moc, volala jsem i své gynekoložce a ta mi řekla, že se máme chránit kondomem celý měsíc a ty říkáš, že stačí jen sedm dnů? opravdu? V letáku píšou sedm dnů, když vynecháš jednu tabletku, o dvou se vůbec nezmiňují. A ano, je to výjimečně, normálně si nechávám 7 denní pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.13 19:50

Ahoj dámy,

potřebuji poradit prosím, ve středu jsme s přítelem měli sex, beru antikoncepci Lunafem a v pátek jsme odjeli na dovču a bohužel se prášky zapomněla doma. Takže pa, so, ne, po jsem nebrala. Myslíte že je možné abych byla těhotná? Navíc jsem dnes začala krvácet, ale jen hodně slabě, i tak mě to překvapilo. Podotýkám, že je to 1. týden užívání po 7 denní pauze.

Děkuji moc za vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital