Děstká postel z Ikei

16.1.09 15:20

Děstká postel z Ikei

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo doma dětskou postel z Ikei ze serie Leksvik prodloužitelná postel?Pokud ano,jak jste s ní spokojeni,je to vůbec postel pro 2leté dítě?A jestli jde pod to dát úložný prostor Leksvik a jestli jde k tomu bezpečnostní zábradlí v témže odstínu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
16.1.09 17:37

Ahoj,

Sárinka jí má a je parádní ( my totiž máme všechen nábytek doma Leksvik, Markor nebo Hemnes, prostě všechno v antik barvě :D ). Má tam tu bílou zábranu jak prodávají o jiný ve stejným odstínu nevím :nevim:

tady, když tam neměla rošt :D a dávali jí s manželem dokupy
 http://emimino.cz/…PC130009.JPG

a tady jí už měla postavenou, ale není tam vyfocená ta bílá zábrana
 http://emimino.cz/…PC250020.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
16.1.09 17:48

Amynko ,my jsme na tom stejně,taky máme celý byt zařízený leskvikem,hemnesem…Tu postýlku máme v plánu koupit teď na jaře,tak jsem ráda,že jsi s ní spokojená :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.1.09 18:02

My na ni taky koukali :) Ale nakonec mají Adli a Ela bílé Hemnes :) Máme podlahy z tmavých prken, tak jsme chtěli světlejší nábytek… A Pepi má LO a pod ní domeček :)

Určitě bude super.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
16.1.09 19:43
Klára píše:
Amynko ,my jsme na tom stejně,taky máme celý byt zařízený leskvikem,hemnesem…Tu postýlku máme v plánu koupit teď na jaře, tak jsem ráda,že jsi s ní spokojená :D .

copak já, já v ní nespím, ale Sárinka je s ní spokojená, krásně se jí v ní spí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.1.09 20:23

taky jsem příznivec Leksviku-my máme zatím jen přebalovací pult,poličku a úzkou vysokou skřín.Momentálně řešíme postýlku,která už přes půl roku v Ikea ČRvůbec není a asi ani nebude…jsem děsně naštvaná,kdybych to věděla dřív,tak tu sérii nepořizuju…
Aktuálně to vypadá,že pro ní přítel pojede do Dráždan,v Německu ji samozřejmě mají plný sklady…

Amy: vypadá to u vás moc útulně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.09 21:11

Amynko,
můžu tě poprosit jestli bys mi změřila kolik je od podlahy k postely?Jestli se tam vejde ten box na úložný prostor?
Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital