Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám 42 let a 1.5.2018 se mi narodila dcerka, uvažuji, že bych po šestinedělí nechala všemu volný průběh a třeba by se poštěstilo ještě na jedno dítko.
Máte v okolí někoho, KDO MĚL DVĚ DĚTI PO ČTYŘICÍTCE? ![]()
To, že se někomu narodí dítě po 40tce je už úplně běžné, jen v okolí nemám nikoho, kdo by ty děti měl dvě.
Neznam nikoho. Teda nekolik zen co po 40 porodili uz treba treti dite. Ale na tom nesejde. Pokud ty se na to citis tak hura do toho
a jinak gratuluji k detatku ![]()
@mamina2017 píše:
A proč máš potřebu mít další dítě, když už jich máš 8??
Taky čumím
![]()
Kde bydlíte? Mas prostor a finance na 9 dětí? Máš jich 8 a ptáš se na emiminu na 9? ![]()
@mamina2017 píše:
A proč máš potřebu mít další dítě, když už jich máš 8??
@hapolda píše:
Boze, ja blbka si myslela ze je to prvni dite
taky jsem si myslela a už jsem chtěla napsat, že jestli si myslí, že zvládne 2 po sobě. Naštěstí jsem se podívala ![]()
Já myslím ze je to úplně jedno, když mas dalších 7 před ctyricitkou ![]()
Jasný, spíš mi jde o tu pravděpodobnost. Osmé dítě jsem měla 8 let po sedmém.
Já bych se nebránila ani 10 či 11
ale věk hraje proti mě.
![]()
@Doe_Jane píše:
Tvůj život bych teda žít nechtěla…ani život tvých dětí
Porodit osm dětí je jedna věc, postarat se věc druhá. Nevěřím tomu, že osm dětí bude mít od svých rodičů dostatek pozornosti a péče, spíš je to taková smečka urvi pro sebe, co můžeš. Pro život asi dobrý, ale jaký to má smysl, fakt nevím. Možná má někdo rád miminka, ale ony potvory rostou a potřebují naši péči pořád.
@hanka.br. píše:
Porodit osm dětí je jedna věc, postarat se věc druhá. Nevěřím tomu, že osm dětí bude mít od svých rodičů dostatek pozornosti a péče, spíš je to taková smečka urvi pro sebe, co můžeš. Pro život asi dobrý, ale jaký to má smysl, fakt nevím. Možná má někdo rád miminka, ale ony potvory rostou a potřebují naši péči pořád.
dotyčná si sem tak trochu „nenápadně“ přišla pro poplácání po zádech. Ale ouna, ne všichni plácají. ![]()
Příspěvek upraven 31.05.18 v 22:40