Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevím jestli to kolo při ms není horší jak akváč. Jak píšeš nevíš jak ti bude, šlapat s bolestí břicha by se mi nechtělo. Hledat záchod každou chvíli. No asi bych to nechala osudu jak ms dorazí nic neplánovala napevno
Jinak všeobecně pohyb při MS je to nejlepší, co můžeš udělat. Ale pokud chce jet na celý den na kolo a ty jsi na ten menzes háklivější, tak bych spíš pochopila, že by ti to vadilo z důvodu hygieny. Měnit tampon někde na toice není pro každého.
Já bych jela nak olo a stavila se někde na oběd a večer pěkně vínko
ú
@Náměsíčná píše:
Tak ty nejsi nadšená, že nevymyslel romatický den protože se bojíš, že nebude nadšený z romantického víkendu?
Ani nevím, hele. Spíš se mi to v kontextu plánování narozeninového překvapení spojilo.
@unuděná píše:
Hele ty vůbec nevíš, co chceš co?Když beztak nemůžete mít romantiku kvůli MS, v čem je kolo špatné, že je neosobní? To bys radši trávila víkend v hotelu sledováním Výměny manželek?
Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém
. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová ![]()
@Anonymní píše:
Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová
No právě. Nějaká romantika by byla pro něj asi celkem trýznivá, když by věděl, že beztak „nic nebude“, tak holt raději navrhl to kolo, které vás oba baví
Nebuď na něj naštvaná, romantiku si holt užijete jindy.
@Anonymní píše:
Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní.. Teď zase nechápe, proč mi to vadí
.
Asi jsem jako tvůj manžel, ale taky to nechápu ![]()
Ja nevim, ale podle me je romantika mozna i pri MS, ne? I kdyz omezene. Menit tampon na toi-toice bych teda nechtela. Ale souhlasim, ze pohyb je pri MS to nejlepsi. A jinak zakladatelko, mate neuveritelny luxus, ze vas 2,5lety uz byl 4× hlidany pres noc. Zavidim no ![]()
@Janča6 píše:
Ja nevim, ale podle me je romantika mozna i pri MS, ne? I kdyz omezene. Menit tampon na toi-toice bych teda nechtela. Ale souhlasim, ze pohyb je pri MS to nejlepsi. A jinak zakladatelko, mate neuveritelny luxus, ze vas 2,5lety uz byl 4× hlidany pres noc. Zavidim no
No ano, samozřejmě, zakladatelka ale píše, že neví, jak jí bude, že bývá náladová a tak. To asi není zrovna ideální půda pro romantické hrátky
A tipuju, že chlap to moc dobře ví, nejsou spolu dva měsíce, žejo.
@unuděná píše:
No ano, samozřejmě, zakladatelka ale píše, že neví, jak jí bude, že bývá náladová a tak. To asi není zrovna ideální půda pro romantické hrátkyA tipuju, že chlap to moc dobře ví, nejsou spolu dva měsíce, žejo.
Aha, ta naladovost mi unikla, to je blbe, no ![]()
Ja mam tu zkusenost, ze kdyz chci neco jooo nej a pekny, tak se to cely podela, z toho tlaku se zhadame a je to des. Takze to bych si dala za cil. Nepredpokladat, nevyvozovat zavery, nevytvaret nesplnitelna ocekavani, mit radost uz jen z toho ze budete spolu
@Anonymní píše:
Ani nevím, hele. Spíš se mi to v kontextu plánování narozeninového překvapení spojilo.
A je on vubec na prekvapka?
Vis, jestli ten vikend nema jine plany?
At neni spis rozhozenej.
@Anonymní píše:
Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová
No a je romantika povinna..?
Resp. romanticky ti muze dopadnout i vylet na kole, treba kdyz zakufrujes, dojedes skarpama a bodlakama do cizi vesnice, objevis uzasnou hospudku na navsi a pri zapadu slunce popijis pivo
.
@Anonymní píše:
Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?
Jedeme na cyklovýlet.
@Anonymní píše:
Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní.. Teď zase nechápe, proč mi to vadí
.
Já to chápu, kolo mě nebaví, i když se párkrát za rok obětuju. Co nechápu je, proč se normálně nedomluvíte
ne, Lojzo, já nechci jet na kola, ten nápad se mi nelíbí. Navrhuji tohle a tamto…