Děti u babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6868
28.7.22 10:34

Tak nevím jestli to kolo při ms není horší jak akváč. Jak píšeš nevíš jak ti bude, šlapat s bolestí břicha by se mi nechtělo. Hledat záchod každou chvíli. No asi bych to nechala osudu jak ms dorazí nic neplánovala napevno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.22 10:35

Jinak všeobecně pohyb při MS je to nejlepší, co můžeš udělat. Ale pokud chce jet na celý den na kolo a ty jsi na ten menzes háklivější, tak bych spíš pochopila, že by ti to vadilo z důvodu hygieny. Měnit tampon někde na toice není pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.7.22 10:36

Já bych jela nak olo a stavila se někde na oběd a večer pěkně vínko :)ú

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 10:37
@Náměsíčná píše:
Tak ty nejsi nadšená, že nevymyslel romatický den protože se bojíš, že nebude nadšený z romantického víkendu?

Ani nevím, hele. Spíš se mi to v kontextu plánování narozeninového překvapení spojilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 10:43
@unuděná píše:
Hele ty vůbec nevíš, co chceš co? :mrgreen: Když beztak nemůžete mít romantiku kvůli MS, v čem je kolo špatné, že je neosobní? To bys radši trávila víkend v hotelu sledováním Výměny manželek? :P

Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém :zed:. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
53190
28.7.22 10:45
@Anonymní píše:
Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém :zed:. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová :pocitac:

No právě. Nějaká romantika by byla pro něj asi celkem trýznivá, když by věděl, že beztak „nic nebude“, tak holt raději navrhl to kolo, které vás oba baví :nevim: Nebuď na něj naštvaná, romantiku si holt užijete jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.7.22 10:46
@Anonymní píše:
Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní. :nevim:. Teď zase nechápe, proč mi to vadí :zed:.

Asi jsem jako tvůj manžel, ale taky to nechápu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14724
28.7.22 10:46

Ja nevim, ale podle me je romantika mozna i pri MS, ne? I kdyz omezene. Menit tampon na toi-toice bych teda nechtela. Ale souhlasim, ze pohyb je pri MS to nejlepsi. A jinak zakladatelko, mate neuveritelny luxus, ze vas 2,5lety uz byl 4× hlidany pres noc. Zavidim no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.22 10:50
@Janča6 píše:
Ja nevim, ale podle me je romantika mozna i pri MS, ne? I kdyz omezene. Menit tampon na toi-toice bych teda nechtela. Ale souhlasim, ze pohyb je pri MS to nejlepsi. A jinak zakladatelko, mate neuveritelny luxus, ze vas 2,5lety uz byl 4× hlidany pres noc. Zavidim no :oops:

No ano, samozřejmě, zakladatelka ale píše, že neví, jak jí bude, že bývá náladová a tak. To asi není zrovna ideální půda pro romantické hrátky :lol: A tipuju, že chlap to moc dobře ví, nejsou spolu dva měsíce, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14724
28.7.22 10:54
@unuděná píše:
No ano, samozřejmě, zakladatelka ale píše, že neví, jak jí bude, že bývá náladová a tak. To asi není zrovna ideální půda pro romantické hrátky :lol: A tipuju, že chlap to moc dobře ví, nejsou spolu dva měsíce, žejo.

Aha, ta naladovost mi unikla, to je blbe, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
28.7.22 10:56

Ja mam tu zkusenost, ze kdyz chci neco jooo nej a pekny, tak se to cely podela, z toho tlaku se zhadame a je to des. Takze to bych si dala za cil. Nepredpokladat, nevyvozovat zavery, nevytvaret nesplnitelna ocekavani, mit radost uz jen z toho ze budete spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.7.22 11:18
@Anonymní píše:
Ani nevím, hele. Spíš se mi to v kontextu plánování narozeninového překvapení spojilo.

A je on vubec na prekvapka?
Vis, jestli ten vikend nema jine plany?
At neni spis rozhozenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.7.22 11:21
@Anonymní píše:
Hele jo máš pravdu, fakt nevím. V čem je špatný? Rada jezdím s dětmi, jezdivala jsem rada s mamou a on rád s tátou. Tak to pro mě neni prvoplanova „romantika“. Aquapark byla takova naše zábava, vždy na výročí jsme někam vyrazili. Pak jako pro každého chlapa je „romantika“ hlavne sex, ale s tím bude taky problém :zed:. Spíš jsem naštvaná nakonec na sebe, že misto romantiky, budu náladová :pocitac:

No a je romantika povinna..?

Resp. romanticky ti muze dopadnout i vylet na kole, treba kdyz zakufrujes, dojedes skarpama a bodlakama do cizi vesnice, objevis uzasnou hospudku na navsi a pri zapadu slunce popijis pivo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
28.7.22 11:26
@Anonymní píše:
Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet :?. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?

Jedeme na cyklovýlet.

• Citovat
  • Upravit
34473
28.7.22 11:29
@Anonymní píše:
Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní. :nevim:. Teď zase nechápe, proč mi to vadí :zed:.

Já to chápu, kolo mě nebaví, i když se párkrát za rok obětuju. Co nechápu je, proč se normálně nedomluvíte :nevim: ne, Lojzo, já nechci jet na kola, ten nápad se mi nelíbí. Navrhuji tohle a tamto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí