Děti u babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.22 13:02
@Fiveone píše:
Tak s MS stejně jde co se týče romantiky maximálně večeře. A z kombinace kola a MS bych asi taky nebyla na větvi. To bych spíš navrhla kulečník, bowling, únikovku apod.. Ano romantika jako taková to není, ale je to čas trávený ve dvou. Případně je teplo a pokud by to bylo na víc, než jeden den, tak bych jela na vodu. Klidně jen na 10km úsek. Ta se s tamponem dá zvládnout, otázka je, jak je komu příjemné měnit si to na nějakém wc v kempu apod..A pro mě by nebylo tedy ani to. Když to mám, tak protivná nejsem, ale jsem více unavená a zároveň v kolektivu lidí nervózní(takové to, jestli neprotékám apod..). Takže já bych byla raději někde uvnitř, třeba bych zašla přes den na kulečník a po něm někam na večeři.

Unikovka :think:, to taky nezní špatně. S MS bych na vodu asi nejela, ale jinak taky pěkný. Na vodě jsme se poznali :lol: . Možná vyrazit tam a projít se tam okolo :think: .
@Nelel12 však nepíšu, že nejsem rada za hlídání . Mamka taky pracuje, ale má dovolenou a chce si vzít vnoučata na prázdniny.

@Janča6 píše:
Podle me MS neni tak omezujici, co se tyka romantiky. Vzdyt neexistuje jenom jeden druh sexu. Nebo kdyz jsem mela rizikove tehotenstvi, to by se manzel musel zblaznit. A ja teda taky nemam pri MS zadne zmeny nalad.
Tak jasný, pro něj to tak omezující není, jen mně to vadí :nevim: .
@unuděná píše:
Prosímtě ale vždyť je to kravina - navrhl kolo, protože jak sama píšeš, kolo tě baví :nevim: Tak co tě na tom mrzí? Když nejde akvapark a romantický víkend s tetou z Červené lhoty asi není pro něj, tak si asi myslel, že ti tím udělá radost. Proč by to mělo být neosobní? My jezdíme vedle sebe, kecáme, tu se zastavíme na pivko, támhle zase na koupačku v řece :nevim:

Kolo mě baví to jo. U nas je pitomá cyklostezka. Hrozny provoz, takže spíš se furt vyhýbáme, než bychom mohli kecat. Mame super okruh s dětmi, ale ten ma asi 13km a to moc na celý den není.
Nakonec to necháme otevřený a uvidí se, jak mi bude :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
21905
28.7.22 13:06
@Anonymní píše:
Jo to ho štve, ale i mě :oops:. Původní plán byl právě, ten aquapark. Jenže kvůli MS, jsme to zavrhli (nevim, jak mi bude) a on navrhl právě to kolo :roll:. Víkend by byl až po jeho narozeninách, jen ho teď plánuji a rezervuji.

Tak jako jsem cekala, co bys rada delala ty, kdyz cyklo vylet je pro tebe na houby. A z tebe vypadne aquapark tvl 8o :lol:, to je hodne velkej vodvaz oproti vyletu na kole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
28.7.22 13:12
@Anonymní píše:
Tak jasný, pro něj to tak omezující není, jen mně to vadí :nevim: .

Ja to mam jinak. Manzela miluji a jsem rada, kdyz je spokojeny, kdyz uz teda nemuzu ja. A navic me to dost bavi. Ale tak tohle ma kazdy jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 13:18
@Eemii píše:
Tak jako jsem cekala, co bys rada delala ty, kdyz cyklo vylet je pro tebe na houby. A z tebe vypadne aquapark tvl 8o :lol:, to je hodne velkej vodvaz oproti vyletu na kole :mrgreen:

Taknas to baví oba a oproti kolu je to mnohem kontaktnejsi zabava, než jet vedle sebe na kole :nevim:

@Janča6 píše:
Ja to mam jinak. Manzela miluji a jsem rada, kdyz je spokojeny, kdyz uz teda nemuzu ja. A navic me to dost bavi. Ale tak tohle ma kazdy jinak.

Přesně, každý to ma jinak.

• Citovat
  • Upravit
3998
28.7.22 14:21
@Annabela11 píše:
@lamicina @lamicina Tak ne pro každého je cyklo výlet romantika :mrgreen: pro mě určitě ne.

romantik udělá romantiku i z cyklovýletu jako třeba v Postřižinách. Dovedu si představit přehršel romantických vyjížděk na romantická místa, romantickým stylem. Mně teda zas nepřijde romantika kino a popcorn :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a šustiči kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
28.7.22 14:25

A co tě na tom zklamalo? Tak řekni, že se ti nechce a navrhni něco, co bys chtěla ty. :nevim: My jdeme většinou na nějakou dobrou večeři, ale už se stalo párkrát, že jsme byli doma. Nebo jdeme pokecat na pivo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
28.7.22 14:25

A výlety ve dvou podnikáme taky, ne na kole teda. Ale pěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
28.7.22 14:26
@Anonymní píše:
Nechápu, co je romantického na cyklo výletu, ale budiž, každý to má jinak.

Prosimtě a co je romantickýho na aquáči? Ta vůně chlóru nebo co přesně? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 14:37
@lamicina píše:
Prosimtě a co je romantickýho na aquáči? Ta vůně chlóru nebo co přesně? :mrgreen: :mrgreen:

Co je romantickýho na cyklo výletě?

• Citovat
  • Upravit
53190
28.7.22 14:39
@Anonymní píše:
Co je romantickýho na cyklo výletě?

No o to jde :roll: Za mě teda na cyklovýletě aspoň můžeš být sám, vzít si deku a udělat piknik a dát sexík na dece. V aquáči se mačkáš v davech, lokáš chlorovanou vodu plnou kdovíčeho a převlíkáš před cizími lidmi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.22 14:40

Dobře to napsala @lamicina - romantika se dá udělat kdekoli. A zároveň ani večeře při svíčkách a růžové kvítky v posteli nezaručí romantiku, pokud je partner balvan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 14:41
@bjetuschka píše:
A výlety ve dvou podnikáme taky, ne na kole teda. Ale pěší.

S pěším výletem nemám problém.

@bjetuschka píše:
A co tě na tom zklamalo? Tak řekni, že se ti nechce a navrhni něco, co bys chtěla ty. :nevim: My jdeme většinou na nějakou dobrou večeři, ale už se stalo párkrát, že jsme byli doma. Nebo jdeme pokecat na pivo :D

Prostě mi to nepřijde jako příjemné využití chvíle spolu. Šlapat na kole s plinou na zadku a upocenou hlavou od helmy. Jinak nebyla to jednostranná diskuze. Jen jsem byla zvědavá, jak to mají jiní.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
28.7.22 14:42
@Anonymní píše:
však nepíšu, že nejsem rada za hlídání . Mamka taky pracuje, ale má dovolenou a chce si vzít vnoučata na prázdniny.

No to sice nepíšeš, ale zní to divně, jak si napsala, že si starší bere na týden a mladší jen na dvě noci max, protože je hyperaktivní. Ale jinak, že je to super příležitost něco podniknout s manželem.
Mě to vyznělo, jakože tě to štve, jinak bys asi nezmiňovala, na jak dlouho si bere děti, ale to je jedno, já to prostě pochopila z textu tak, že tě to štve. Proto sem reagovala, že bys fakt mohla být ráda i za jeden dva dny. Neznám to a věřím, že spoustu lidí taky…

Nic víc. Užijte si společné chvíle ať už na kole nebo na wellness. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.22 14:48
@Nelel12 píše:
No to sice nepíšeš, ale zní to divně, jak si napsala, že si starší bere na týden a mladší jen na dvě noci max, protože je hyperaktivní. Ale jinak, že je to super příležitost něco podniknout s manželem.
Mě to vyznělo, jakože tě to štve, jinak bys asi nezmiňovala, na jak dlouho si bere děti, ale to je jedno, já to prostě pochopila z textu tak, že tě to štve. Proto sem reagovala, že bys fakt mohla být ráda i za jeden dva dny. Neznám to a věřím, že spoustu lidí taky…Nic víc. Užijte si společné chvíle ať už na kole nebo na wellness. :kytka:

Ne vůbec jssm to nemyslela špatně, naopak jsem ráda. I za odpoledne nebo hodinku bez obou :andel:. Má v planu 2 vylety, kde by vzala všechny (3 děti celkem), ale mladšího nechce na celou dobu, protože je hyperaktivní a chce věnovat i starším dětem, ne jen koukat, co vyvádí nejmladší.

• Citovat
  • Upravit
14313
28.7.22 14:57

@lamicina No právě že to má každý jinak…a nebyla bych z toho nadšená jako zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí