Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jo to ho štve, ale i mě. Původní plán byl právě, ten aquapark. Jenže kvůli MS, jsme to zavrhli (nevim, jak mi bude) a on navrhl právě to kolo
. Víkend by byl až po jeho narozeninách, jen ho teď plánuji a rezervuji.
Tak jako jsem cekala, co bys rada delala ty, kdyz cyklo vylet je pro tebe na houby. A z tebe vypadne aquapark tvl
, to je hodne velkej vodvaz oproti vyletu na kole ![]()
@Anonymní píše:
Tak jasný, pro něj to tak omezující není, jen mně to vadí.
Ja to mam jinak. Manzela miluji a jsem rada, kdyz je spokojeny, kdyz uz teda nemuzu ja. A navic me to dost bavi. Ale tak tohle ma kazdy jinak.
@Eemii píše:
Tak jako jsem cekala, co bys rada delala ty, kdyz cyklo vylet je pro tebe na houby. A z tebe vypadne aquapark tvl![]()
, to je hodne velkej vodvaz oproti vyletu na kole
Taknas to baví oba a oproti kolu je to mnohem kontaktnejsi zabava, než jet vedle sebe na kole ![]()
@Janča6 píše:
Ja to mam jinak. Manzela miluji a jsem rada, kdyz je spokojeny, kdyz uz teda nemuzu ja. A navic me to dost bavi. Ale tak tohle ma kazdy jinak.
Přesně, každý to ma jinak.
@Annabela11 píše:
@lamicina @lamicina Tak ne pro každého je cyklo výlet romantikapro mě určitě ne.
romantik udělá romantiku i z cyklovýletu jako třeba v Postřižinách. Dovedu si představit přehršel romantických vyjížděk na romantická místa, romantickým stylem. Mně teda zas nepřijde romantika kino a popcorn
a šustiči kolem.
A co tě na tom zklamalo? Tak řekni, že se ti nechce a navrhni něco, co bys chtěla ty.
My jdeme většinou na nějakou dobrou večeři, ale už se stalo párkrát, že jsme byli doma. Nebo jdeme pokecat na pivo ![]()
@Anonymní píše:
Nechápu, co je romantického na cyklo výletu, ale budiž, každý to má jinak.
Prosimtě a co je romantickýho na aquáči? Ta vůně chlóru nebo co přesně?
![]()
@lamicina píše:
Prosimtě a co je romantickýho na aquáči? Ta vůně chlóru nebo co přesně?![]()
Co je romantickýho na cyklo výletě?
@Anonymní píše:
Co je romantickýho na cyklo výletě?
No o to jde
Za mě teda na cyklovýletě aspoň můžeš být sám, vzít si deku a udělat piknik a dát sexík na dece. V aquáči se mačkáš v davech, lokáš chlorovanou vodu plnou kdovíčeho a převlíkáš před cizími lidmi ![]()
Dobře to napsala @lamicina - romantika se dá udělat kdekoli. A zároveň ani večeře při svíčkách a růžové kvítky v posteli nezaručí romantiku, pokud je partner balvan ![]()
@bjetuschka píše:
A výlety ve dvou podnikáme taky, ne na kole teda. Ale pěší.
S pěším výletem nemám problém.
@bjetuschka píše:
A co tě na tom zklamalo? Tak řekni, že se ti nechce a navrhni něco, co bys chtěla ty.My jdeme většinou na nějakou dobrou večeři, ale už se stalo párkrát, že jsme byli doma. Nebo jdeme pokecat na pivo
Prostě mi to nepřijde jako příjemné využití chvíle spolu. Šlapat na kole s plinou na zadku a upocenou hlavou od helmy. Jinak nebyla to jednostranná diskuze. Jen jsem byla zvědavá, jak to mají jiní.
@Anonymní píše:
však nepíšu, že nejsem rada za hlídání . Mamka taky pracuje, ale má dovolenou a chce si vzít vnoučata na prázdniny.
No to sice nepíšeš, ale zní to divně, jak si napsala, že si starší bere na týden a mladší jen na dvě noci max, protože je hyperaktivní. Ale jinak, že je to super příležitost něco podniknout s manželem.
Mě to vyznělo, jakože tě to štve, jinak bys asi nezmiňovala, na jak dlouho si bere děti, ale to je jedno, já to prostě pochopila z textu tak, že tě to štve. Proto sem reagovala, že bys fakt mohla být ráda i za jeden dva dny. Neznám to a věřím, že spoustu lidí taky…
Nic víc. Užijte si společné chvíle ať už na kole nebo na wellness. ![]()
@Nelel12 píše:
No to sice nepíšeš, ale zní to divně, jak si napsala, že si starší bere na týden a mladší jen na dvě noci max, protože je hyperaktivní. Ale jinak, že je to super příležitost něco podniknout s manželem.
Mě to vyznělo, jakože tě to štve, jinak bys asi nezmiňovala, na jak dlouho si bere děti, ale to je jedno, já to prostě pochopila z textu tak, že tě to štve. Proto sem reagovala, že bys fakt mohla být ráda i za jeden dva dny. Neznám to a věřím, že spoustu lidí taky…Nic víc. Užijte si společné chvíle ať už na kole nebo na wellness.
Ne vůbec jssm to nemyslela špatně, naopak jsem ráda. I za odpoledne nebo hodinku bez obou
. Má v planu 2 vylety, kde by vzala všechny (3 děti celkem), ale mladšího nechce na celou dobu, protože je hyperaktivní a chce věnovat i starším dětem, ne jen koukat, co vyvádí nejmladší.
@lamicina No právě že to má každý jinak…a nebyla bych z toho nadšená jako zakladatelka…
Unikovka
, to taky nezní špatně. S MS bych na vodu asi nejela, ale jinak taky pěkný. Na vodě jsme se poznali
. Možná vyrazit tam a projít se tam okolo
.
Tak jasný, pro něj to tak omezující není, jen mně to vadí@Nelel12 však nepíšu, že nejsem rada za hlídání . Mamka taky pracuje, ale má dovolenou a chce si vzít vnoučata na prázdniny.
Kolo mě baví to jo. U nas je pitomá cyklostezka. Hrozny provoz, takže spíš se furt vyhýbáme, než bychom mohli kecat. Mame super okruh s dětmi, ale ten ma asi 13km a to moc na celý den není.
.
Nakonec to necháme otevřený a uvidí se, jak mi bude