Děti u babičky

Anonymní
28.7.22 09:48

Děti u babičky

Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet :?. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
28.7.22 09:52
@Anonymní píše:
Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet :?. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?

Tak to vam gratulují ke hlídací babičce. To se nám jen tak nepostesti :,( A když už tak jednou do roka tak to si zajdeme na večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.7.22 09:53

Já bych na kolo klidně šla, ale navrhla bych, že projedeme trasu, kterou pak pojedeme i s dětmi(mladší třeba v sedačce). A večer bych navrhla kino, divadlo apod.(prostě to co večer moc nejde, když jsou doma děti a je potřeba je uložit atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 09:59
@Annabela11 píše:
Tak to vam gratulují ke hlídací babičce. To se nám jen tak nepostesti :,( A když už tak jednou do roka tak to si zajdeme na večeři.

Jsem ráda, máme obě babičky hlídací. Obě ale radši si vemou starší dítě, je už relativně bezúdržbový (snad to nezní blbě). Jako přežila bych i ten vylet, jen mě zamrzelo, že to bylo první, co ho napadlo.

• Citovat
  • Upravit
14724
28.7.22 10:01

Za 8 let, co mame deti, jsme byli s manzelem jeden vecer bez nich. To bylo pred 3,5 lety. Sli jsme na manzeluv firemni vanocni vecirek :mrgreen: Na cyklo vylet- proc ne? :)

Příspěvek upraven 28.07.22 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.7.22 10:01
@Anonymní píše:
Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet :?. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?

Jedeme na cyklooprojížďku, jdeme se projít. :lol: Jdeme za kulturou, na návštěvu nebo na večeři, válíme se v posteli.

Nicméně aktuálně muž maluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 10:04
@Fiveone píše:
Já bych na kolo klidně šla, ale navrhla bych, že projedeme trasu, kterou pak pojedeme i s dětmi(mladší třeba v sedačce). A večer bych navrhla kino, divadlo apod.(prostě to co večer moc nejde, když jsou doma děti a je potřeba je uložit atd.).

Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní. :nevim:. Teď zase nechápe, proč mi to vadí :zed:.

• Citovat
  • Upravit
28869
28.7.22 10:04

Jako úplně bez dětí? Většinou sedím v zubařském křesle nebo běžím nakoupit potraviny :nevim: popř, když nakonec manžel bere oba kusy ven, tak tu hodinu doma stihnu akorát uklidit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.7.22 10:05

Tak z logiky věci když máme hlídání, děláme to, co jsme dělali před dětmi a není na to čas, shodou okolností cyklovýlet je na žebříčku na první pozici :mrgreen: Ale jestli nejsi a nikdy jsi nebyla milovnice kola, tak bych si ťukla na čelo a nadhodila mu, že bys radši dělala něco jiného. Nevím, co jste dělali před dětmi? Kino, večeře, procházka? Víkend v hotelu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68990

Hm, za tři roky našeho mladšího dítěte jsme měli s mužem společný samostatný den i noc přesně jednou. Něco jsme uklidili, pak šli na rande, na večeři, po večeři ještě na procházku a pak jsme si nerušeně pustili film a vypili spolu lahev vína :mrgreen:
Hlídání přes den obou dětí párkrát bylo, ale obvykle v situaci, kdy jsem měla neodkladné pracovní či lékařské záležitosti nebo bylo doma potřeba velké akce typu malování/ stěhování nábytku. A jako vydechnutí jsme opět šli na bezdětnou procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
Mně kolo za normálních okolností nevadí, ale když ty děti doma nejsou, tak mi to přijde takový neosobní. :nevim:. Teď zase nechápe, proč mi to vadí :zed:.

Proč neosobní? Pokud na kolo jezdíte rádi, tak to osobní je. Pak si dáte doma sprchu, večeři a sex - za mě ideálně strávený den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10963
28.7.22 10:07

@Janča6 Máme to podobně, dítě jen jedno šestileté, ale celý večer a noc bez něj jsme byli jednou. To jsme šli na maturitní ples. A pak tedy asi dvakrát spal mimo domov, ale to jsem zrovna byla v práci :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.07.22 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615

Cyklovylet bych taky nechtěla, ale jistě ti nic nebrání navrhnout něco jiného, co by se ti líbilo ;) bez děti bych já například rada šla do divadla, na večeři, proste takovou tu romantiku, držet se za rucicky na procházce :mrgreen: ale zase pro změnu partner na to úplně není :P ale vecere a třeba i prespani v hotelu by byt mohlo. A co predtim, no třeba nějaký výlet, ale za mě autem, vlakem, pěšky, kolo proste nesnáším, to je pro mě doslova jako za trest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

My máme děti příští týden taky u babi, sice k tomu pracujeme, ale odpoledne/večer máme naplánováno pár návštěv přátel, kolo, večeři v oblíbené restauraci a jeden den si udělá každý svůj program dle libosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
28.7.22 10:14

A co bys chtěla teda dělat ty? My na kole nejezdíme takže jedeme autem. Divadlo, kino, prohlídka zámku, zajdeme na jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí