Děti u babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.22 15:03
@unuděná píše:
No o to jde :roll: Za mě teda na cyklovýletě aspoň můžeš být sám, vzít si deku a udělat piknik a dát sexík na dece. V aquáči se mačkáš v davech, lokáš chlorovanou vodu plnou kdovíčeho a převlíkáš před cizími lidmi :P

Prostě blbnout v aquáči bylo naše :andel:, cyklo vylet byla zábava s rodiči :roll:. Uvidíme, co nakonec vymyslíme :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
6870
28.7.22 15:03

Já taky navrhla cyklovýlet, i by ho přežil a užil, ale u nás má být sobota škaredá…takže hlídání padá a budeme doma zas krásně 4 :roll: :mrgreen:
Ale nás kola baví a chtěla jsem jet něco, co děti ještě neujedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
28.7.22 15:36
@Anonymní píše:
Prostě mi to nepřijde jako příjemné využití chvíle spolu. Šlapat na kole s plinou na zadku a upocenou hlavou od helmy. Jinak nebyla to jednostranná diskuze. Jen jsem byla zvědavá, jak to mají jiní.

Jasan. No určitě něco vymyslíte. My hlídání docela míváme, navíc máme děti větší a teď jsou půlku prázdnin pryč, takže už to taky tolik neprožíváme a děláme si hezký večery fakt různě. Určitě jsem zastáncem si dělat hezký chvíle jako partneři, když je prostor. Chlapi nad tím asi moc nepřemýšlejí, jsou to takový kusy plechu v tomhle. Tak bych prostě řekla, že chci něco romantického a nechala bych ho ještě něco vymyslet a sama měla v záloze nějaké plány. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 16:25
@Anonymní píše:
Moje mamka si bere děti přes noc. Starší teda na týden a mladší (2,5)si veme asi jednou nebo dvakrát na den/noc, protože je docela hyperaktivní. Takže bude super příležitost něco podniknout s manželem. Tak nějak mě ale zklamal návrhem, že bychom jeli na cyklo výlet :?. Co vy dělate s partnerem když jste bez dětí?

Tak my jsme občas šli na večeři, přes den na výlet.

My tedy už máme děti o dost větší, takže nyní jsme bez děti až na par noci pro “přejezdy” od začátku prázdnin. To jsme si udělali vicedenni výlet na Moravu, šli na obed, zavarili ovoce, dali kino. Přes týden chodíme do práce a pokud se nedomluvime, tak jedeme sporty každý zvlášť.

• Citovat
  • Upravit
14313
28.7.22 16:35

@lamicina No já tam zažila souložíci pár. Takze i tam lze zažít romantika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
28.7.22 16:55

Neurážet se a komunikovat. Asi máte každý jiný jazyk lásky, on myslel, že tě potěší a teď je rozčarovaný, že jsi naštvaná. Musíte o tom prostě mluvit. Co bys ty ráda a co on a najít zlatý střed ;-)

Mně by se třeba cyklovýlet zrovna líbil. Pak sprcha, luxusní večeře v nějakým gastropodniku, kam se s dítětem nedostaneme, láhev - dvě vína, noc v hotelu a hodně sexu, kdy se nemusíme hlídat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
28.7.22 17:44

My co jsou děti, jsme s manželem sami nebyly nikde. Žádná restaurace, sauna, nic.. Na to abychom byly sami, nám děti nikdo hlídat nebude. I nákup s dětmi je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
28.7.22 17:55

Cokoliv. Klidně cyklovýlet. My většinou vyrazíme na motorce, když se poštěstí být bez dětí (což je tak 2 x ročně, když jsou na táboře a soustředění), zajdeme na večeři nebo do kina, využijeme to i na nerušený sex v pro nás neobvyklou denní dobu.
Třeba takové ty wellness pobyty mě nikdy nepřitahovaly, možná mi to přijde spíš pro milence, co se nevídají každý den v posteli (ale pokud se to někomu líbí, tak nic proti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.22 23:19

Cyklo/pěší výlet bych brala, kdybysme obvykle nepotřebovali hlídání hlavně o prázdninách na dobu, kdy nemáme dovolenou. A tuhle bodlo, když jsem byla nemocná. Jinak máme během roku max 1 večer (Pá, kdy vyzvedávají babičky děcka z institucí, ale většinou jen jedno a to 2. nám zůstane, pokud nespí starší u kamaráda) a 2. den do odpoledne. Jestli nám nekdy vyjde volný víkend nebo možnost jet někam na celý den, budeme slavit. V týdnu když chodíme do práce se toho moc nestihne, max ta večeře a procházka, jednou jsme byli na letním divadle. Ale i to je luxus no;) My měli mít ještě 1 večer dneska, děti měly být u tchýně, chlap tam byl přes den taky a prý byly nějaký divoký tak tam už zůstal aby se prý s nima nemuseli zlobit. Si sedí na terase venku, popíjejí a já zase sama u seriálu s birellem čekám až dopere pračka, ani víno si dát s atb nemůžu. Ale na čas pro sebe (sama) a bezdětný oraz si tyhle prázdniny fakt stěžovat nemůžu. Přijde mi, že ten chlap radši jede na dovolenou sám s dětma než se mnou. On o ten čas bez nich ve 2 zas až tolik nestojí. Asi už ho to se mnou po těch letech nebaví a schová to pod takovy to že mě nechá abych si odpočinula. A všichni kolem to vidí stejně, jen já tuším, proč to dělá. Abych po něm náhodou něco nechtěla…co už ho doma taky asi nebaví :nevim: prosím anonym, osobní věci a vztahy.

• Citovat
  • Upravit
17204
28.7.22 23:23
@akavi píše:
Cokoliv. Klidně cyklovýlet. My většinou vyrazíme na motorce, když se poštěstí být bez dětí (což je tak 2 x ročně, když jsou na táboře a soustředění), zajdeme na večeři nebo do kina, využijeme to i na nerušený sex v pro nás neobvyklou denní dobu.
Třeba takové ty wellness pobyty mě nikdy nepřitahovaly, možná mi to přijde spíš pro milence, co se nevídají každý den v posteli (ale pokud se to někomu líbí, tak nic proti).

My když byla možnost tak jsme šli do privátní sauny s vířivkou pro 2 nebo občas dostaneme na nějaký wellness poukaz k Vánocům. Ale to jde tak v zimě, na podzim, na to je v létě horko :mrgreen: Ale tohle si celkem dokážeme užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
28.7.22 23:43
@citlivaduse píše:
@Janča6 Máme to podobně, dítě jen jedno šestileté, ale celý večer a noc bez něj jsme byli jednou. To jsme šli na maturitní ples. A pak tedy asi dvakrát spal mimo domov, ale to jsem zrovna byla v práci :mrgreen:Příspěvek upraven 28.07.22 v 10:07

Tohle bych nechtěla, naštěstí k nám jezdila mamka jednou ročně na tři měsíce a my vypadaly často pryč I na víkend. A měli jsme holčinu že sousedstvi na hlidani, takže 2-3 krát do měsíce jsme byli sami bez dětí. Svojice potřebuje čas bez dětí, jinak je tam nebezpečný že se vůbec zapomenout že jsou I milenci, partneři ne jen rodice

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
28.7.22 23:50
@Anonymní píše:
Prostě blbnout v aquáči bylo naše :andel:, cyklo vylet byla zábava s rodiči :roll:. Uvidíme, co nakonec vymyslíme :nevim:.

Blbosti v aguaparku? Jaké? My chodime do sauny, na víkendy do hor, na kola, do divadlo a hodně s kamarády nějakou akci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.22 06:49
@Cizinka1 píše:
Blbosti v aguaparku? Jaké? My chodime do sauny, na víkendy do hor, na kola, do divadlo a hodně s kamarády nějakou akci

Co se dela v aquaparku :think:? Jezdíme jen do těch velkých, do žádných, co si na aquapark hrají. Bohužel v Čechách takový výběr není. Oba dva jsme vodní živly. Treba sauna je pro oba utrpení. Byt to volný víkend, tak bych to kolo možná brala (nebýt té MS).

• Citovat
  • Upravit
10970
29.7.22 08:13

@Cizinka1 Chápu, že pro někoho může být naše nastavení až hororové :mrgreen: Ale nechci aby to vypadalo jako stěžování. Prostě nemáme potřebu platit si hlídání. A jinou možnost bychom neměli. Neberu to nijak tragicky. Už je to parťák a ten čas letí, ani se nenadejem a času pro sebe budeme mít zase víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.22 19:33
@Anonymní píše:
Cyklo/pěší výlet bych brala, kdybysme obvykle nepotřebovali hlídání hlavně o prázdninách na dobu, kdy nemáme dovolenou. A tuhle bodlo, když jsem byla nemocná. Jinak máme během roku max 1 večer (Pá, kdy vyzvedávají babičky děcka z institucí, ale většinou jen jedno a to 2. nám zůstane, pokud nespí starší u kamaráda) a 2. den do odpoledne. Jestli nám nekdy vyjde volný víkend nebo možnost jet někam na celý den, budeme slavit. V týdnu když chodíme do práce se toho moc nestihne, max ta večeře a procházka, jednou jsme byli na letním divadle. Ale i to je luxus no;) My měli mít ještě 1 večer dneska, děti měly být u tchýně, chlap tam byl přes den taky a prý byly nějaký divoký tak tam už zůstal aby se prý s nima nemuseli zlobit. Si sedí na terase venku, popíjejí a já zase sama u seriálu s birellem čekám až dopere pračka, ani víno si dát s atb nemůžu. Ale na čas pro sebe (sama) a bezdětný oraz si tyhle prázdniny fakt stěžovat nemůžu. Přijde mi, že ten chlap radši jede na dovolenou sám s dětma než se mnou. On o ten čas bez nich ve 2 zas až tolik nestojí. Asi už ho to se mnou po těch letech nebaví a schová to pod takovy to že mě nechá abych si odpočinula. A všichni kolem to vidí stejně, jen já tuším, proč to dělá. Abych po něm náhodou něco nechtěla…co už ho doma taky asi nebaví :nevim: prosím anonym, osobní věci a vztahy.

Rešila jsi to s ním? To by mě mrzelo, že nemá snahu být s tebou. U manžela vím, že čas semnou tráví rád a mám i prostor pro sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky