Deti u otce a ja osamocená

Anonymní
29.10.16 17:43

Deti u otce a ja osamocena...

Jsem po rozvodu.Deti si bere na vikend jejich otec.Ziji v zahranici a citim se osamocene. Nemam kam jit, nikoho tu neznam a nejsem ten typ, co sedi sama v baru.Pres tyden pracuji. O vikendu jsem doma a divam se na telku a nudim se. Penez mam malo tak nemuzu jit ani do kina…Cele roky jsem zila pro rodinu a vsechny kontakty zanikly…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.16 17:47

Taky mám syna u otce
Když tam začal jezdit, sedla jsem si a brečela. a to nejezdí na celý víkend
Ale dnes už si to užívám, kino, vino, kamarádky a tak
Nezkoušela jsi najít češky žijící poblíž??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.16 17:49
@Anonymní píše:
Jsem po rozvodu.Deti si bere na vikend jejich otec.Ziji v zahranici a citim se osamocene. Nemam kam jit, nikoho tu neznam a nejsem ten typ, co sedi sama v baru.Pres tyden pracuji. O vikendu jsem doma a divam se na telku a nudim se. Penez mam malo tak nemuzu jit ani do kina…Cele roky jsem zila pro rodinu a vsechny kontakty zanikly…

ahojda.taky se s touhle situaci vyrovnavam, relat kratce (pul roku) a priznam se, ze krom toho, ze se mi styska, se snazim cas uzit a vyuzit na to, co s dcerou (3r) nejde. delam si nehty, depiluju, ted zkousim pect chleba, pisu maily, na ktere jinak nemam cas, tridim fotky, spim, ctu si, ucim se, planuju.. a samo posezeni s prateli atp. Ale kolikrat jsem tak vystavena, ze ve finale jsem rada, ze tu jsem sama a NIC nemusim. drzte se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.16 17:53

Co si třeba zkusit najít nový vztah?

• Citovat
  • Upravit
3145
29.10.16 17:54

Stáhnout si film, dat si k němu pivko či dvě, přes den dodělat resty v domácnosti, přečíst knížku na jeden zatah, udělat si domácí lázně, masku na obličej, vlasy, peeling, manikúra, pedikúra, jít si zaplavat… V neposlední řadě, vymyslet program pro děti na další víkend, co budou s tebou, hledat slevy na vstupném, turistické cíle, různé tvořivé akce nákupních center.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.16 17:54

Přátelé, koníček, sport? :nevim: Vždyť je toho spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.10.16 17:55

Měla jsem to stejný. Tak jsem si pořídila psa a je to lepší. Já s ním teda jezdím hodně na výstavy a různý psí akce, takže od jara do podzimu jsem málokterý víkend doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Je to prp me tezke. Hodne kolem maji rodiny a rak travi vikendy spolecne. Chapu.
Ja jsem se s rozvodem jeste nevyrovnala, styska se mi a pak to tu na me pada…
Jinak taky doma depiluji, delam si pedikuru, masku a oboci.
Minulou sobotu jsem si delala dobrou veceri a k tomu vinko. Potom hezky film. Smutno je mi stale.
Cesky tu znam, ale bud pracuji o vikendu nebo travi s rodinou

• Citovat
  • Upravit
25897

Mysli na sebe, na to, co tě bavilo před dětmi. Určitě se něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.10.16 17:56
@Anonymní píše:
Je to prp me tezke. Hodne kolem maji rodiny a rak travi vikendy spolecne. Chapu.
Minulou sobotu jsem si delala dobrou veceri a k tomu vinko. Potom hezky film. Smutno je mi stale.

To chce čas :hug: :hug: bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 17:56
@Anonymní píše:
Co si třeba zkusit najít nový vztah?

Ne, na to se necitim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.16 18:00

@PetraJ Bydlim v najmu, pes tu neni dovolen.
Dnes jsem byla trochu pracovat.Asi si dam soboty pracovni.
Trochu si tu zkrasluji byt.Po rozvodu jaem si ho vymalovala a ted jeste musim navrtat obrazy. Bavi me intetier. Mozna to trochu prestehuji detem v pokojicku.

• Citovat
  • Upravit
3145
29.10.16 18:03
@Anonymní píše:

Ty mu dáváš děti každý víkend? To bych nedělala, není to dobře pro vaše vztahy, aby děti s tebou netravily žádné volno. A ono po víkendu s dětmi člověk ten klid dalšího víkendu o samotě i lépe oceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 18:04

Taky jsem se s tim jeste nesmirila, stale se vtiraji myslenky, zda jsem udelala dobre (odesla jsem tak nejak vl. ja, je to slozitejsi) a tak se i volny cas snazim vzdy vyrvat/vybrecet, abych pak byla fit pro dceru. proste opravdu vse, co s ni moc nejde.kdyz zrovna nejsem nemocna, jako ted, tak chodim behat.
anonym 17:49

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
29.10.16 18:06

Začněte objevovat svoje okolí - na kole, nebo při dlouhých procházkách. Důkladně se učte jazyk a hledejte nějaké komunitní aktivity v okolí, kam byste se mohla přidat, abyste potkala nové lidi.

Je potřeba přestat žít jen pro někoho a najít si něco svého, něco co vás bude těšit a spojí vás s lidmi, které těší to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí