Máte po dětech míň sexu než dřív?

302
28.10.16 20:06

máte po dětech míň sexu než dřív?

Ahoj, mám dva syny (4 a 2 roky, mě je 34 a sexu máme s manželem určitě míň než dřív. Horší ale je, že mě to vůbec nevadí. Mě se docela často vůbec nechce. Jsem většinou dost utahaná. Tak by mě zajímalo, jestli se to časem změní, nebo jestli prostě stárnu nebo co… Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.10.16 20:11

Mam to uplne stejne akorát mam jedno dite…je mi 26…doufam, ze se to zlepsi az nebudu tolik unavena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.16 20:13
@LaternaM píše:
Ahoj, mám dva syny (4 a 2 roky, mě je 34 a sexu máme s manželem určitě míň než dřív. Horší ale je, že mě to vůbec nevadí. Mě se docela často vůbec nechce. Jsem většinou dost utahaná. Tak by mě zajímalo, jestli se to časem změní, nebo jestli prostě stárnu nebo co… Jak to máte vy?

Je mi 33 a sexu máme o hodně míň, než před dětmi. A stejně jako tobě, mně to vůbec nevadí. Jsem utahaná jako pes, starosti o děti leží převážně na mě, takže večer padám zabitá do postele. :lol: Chuť prostě není, což manžel nelibě nese. A bohužel, už jsem i ve věku, kdy se odmítám přemáhat. Většina mých kamarádek to má taky tak. :)

• Citovat
  • Upravit
26874
28.10.16 20:16

@LaternaM Zmeni, neboj. Jak deti povyrostou a nebudes mit tolik skakani kolem nich, nebudes tak unavena a budete s manzelem mit zase na sebe cas a energii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.10.16 20:19

Jo ženy tak to mě dodáváte optimizmu. Já si právě říkám, jestli se nemám přemoct a prostě mu „podržet“, ale to se mi fakt nechce. On by moc rád sexu víc, ale já k tomu prostě potřebuju být psychicky i fyzicky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16287
28.10.16 20:19

U nás taky s dětmi výrazně míň. Teď tedy s ukončením kojení mladší je to lepší… Manžel mi nikdy nevyčetl ani nedal najevo, že by to nesl nelibě (koneckonců viděl, že jsem byla orvaná jak borůvka), ale je pravda, že když po něm večer vyjedu já, tak si to užívá (takže se snažím vyvarovat toho, aby veškeré impulsy byly z jeho strany a já je jen občas opětovala a jindy ne, to si myslím, že by ho časem přestalo bavit).
A o věku je to hodně, já jsem v kategorii 35-40, a tak nějak mi přijde přirozené, že už to nepotřebuju jako večerníčka každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.10.16 20:22

Jedna vec je premahat se a „podrzet“ a druha dokazat se kvuli partnerovi hodit do nalady.To by ses mela snazit naucit (a koukam, ze nejen ty),mozna by pak nebylo tolik chlapu od rodiny nevernejch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21219
28.10.16 20:23

Nebuj, to se zas vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.10.16 20:25

@unuděná no to bych ráda uměla, ale nevím jak :( jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.16 20:25

Já to mám naopak. Víc a i si to umím víc užít. Ale to je hlavně parterem. Nikdy nehleděl jenom na svoje uspokojení. Takže já si sex užívám protože prostě orgasmus je fajn. Bez něj mě to nebaví a musela bych se k tomu nutit.
Po dětech jsem sebevědomější a proto i ten sex je lepší, chlapa znám a vím co všechno jsme prožili takže mu plně důvěřuju a je to znát.
Věk nevím jakou roli hraje, chlap za chvilku oslaví padesátku a furt může, já jsem teda o něco mladší ale to stejé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.16 20:26

Jsme na tom stejně, 31, děti 2 a 4a1/4, nejhorší je, že nemám vůbec chuť, max. do ovulace, pak nic, občas se „přemůžu“, po tom to je i fajn, ale ta chuť není…Nebo mám chuť po obědě, když děti usnou, což je dost blbý, když je manžel v práci, ale zase dělá za zdí v dílně, ale už ho vidím, jak si odskakuje na „číslo“ :lol:…Já taky doufám, že se to změní, až nám děti dají aspoň trochu vydechnout. On teda manžel poslední dobou hodně pracuje i večer, do jedenácti, takže i on je ztahanej, ale určitě by byl radši za vyšší frekvenci.

• Citovat
  • Upravit
16287
28.10.16 20:28
@Anonymní píše:
Jsme na tom stejně, 31, děti 2 a 4a1/4, nejhorší je, že nemám vůbec chuť, max. do ovulace, pak nic, občas se „přemůžu“, po tom to je i fajn, ale ta chuť není…Nebo mám chuť po obědě, když děti usnou, což je dost blbý, když je manžel v práci, ale zase dělá za zdí v dílně, ale už ho vidím, jak si odskakuje na „číslo“ :lol:…Já taky doufám, že se to změní, až nám děti dají aspoň trochu vydechnout. On teda manžel poslední dobou hodně pracuje i večer, do jedenácti, takže i on je ztahanej, ale určitě by byl radši za vyšší frekvenci.

A to já si myslím, že kdybys za ním skočila do té dílny a dala mu najevo, že chceš, tak by to ocenil dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.16 20:29

Jsem na tom uplně stejně..je teda fakt, že my nesexovali denně ani v dobách největší zamilovanosti (možná na první dovolený vlastně jo :mrgreen: ), ale ted po dětech je sex minimálně, chuť moc není, energie není skoro vůbec :-( a to jsou dětem už 3 roky, mě je 30
anonymní T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.16 20:29

Jo a to paradoxně si sex po porodu taky užívám víc než předtím, když už na něj konečně dojde
anonymní T.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.16 20:31

Máme děti tři, až se divím, že vůbec máme to třetí. :roll: Sexu míň a vadí mi to dost. A není to díky mně. :roll:

Fly

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí