Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrá rada drahá. Pokud je přístupný, tak mu narovinu říct, že tě to trápí, žes to synovi jen horko těžko vysvětlila a zda by se tedy on mohl obtěžovat sdělit něco tobě.
Nebo to nechat vyhnít a čekat…a udělat mu něco podobného. Bohužel se mi to dobře říká, ale výčitky a podobné věci na chlapy neplatí, platí na ně sebevědomá suverénní ženská, která že si z toho nejen nic nedělá, ale začne to dělat taky…jenže to se líp radí než dělá. hodně štěstí, třeba poradí holky něco lepšího
Kdo poradi? Kamarad rika neres to.Ale ja se necitim o.k.Mam podezreni na neveru. S pritelem ziji 12let vse ok. i kdyz posledni dva roky se nejak vytratil sex.Je tak 1-2× za mesic. Pred tydnem bohuzel nechal na obrazovce netu probihajici rozhovor s nejakou pi ci slecnou.Syn 8rika mami podivej a ejhle..zamotala se mi hlava…bylo to trapne…-brouku ted to nedavam ,nestiham.On -skoda mohla sis uzit…,hned jsem pred synem delala, ze se nic nedeje, ze o tom vim, ze slo o srandu a pozvani na sraz od spoluzacky. V ten vecer jsem byla jako oparena a nedokazala jsem udelat nic.Kdyz pracoval trochu jsem si poplakala a ted co dal? Kdybych mu neco rekla zacal by silet a vztekat se…Napsala jsem mu dopis. Nerekl na to nic, jen nic nebylo a nic nebude. K nicemu nedoslo.Mam prece vas a miluji vas.Ale ja neverim a mam strach zda neni neverny.Tak trochu to dusim v sobe.
myslíš onlajn sex? ![]()
--to jsem prave napsala do dopisu. Bavit se o tom odmita, jen ze je to znama kamarada z prace a seznameni probehlo na pivu s kamarady. Neveru pravdepodobne zatlouka, ale dle sms je jasne duvernejsi vztah.Dnes to nedam…tak to asi nekdy dala a mohla sis uzit…co asi? Soustredim se ted na sebe..a doufam, ze to ustojim. Bojim se, aby to nebral jako samozrejmost, to odpusteni.
A ja bych sla a udelala mu to stejny. a pak to okecala ze nic nebylo a nebude. tyhlety kecy, ze je to jen kamaradka
tyy woe tomu jeste nekdo v dnesni dobe veri? no to snad…
![]()
–to jsem prave napsala do dopisu. Bavit se o tom odmita, jen ze je to znama kamarada z prace a seznameni probehlo na pivu s kamarady. Neveru pravdepodobne zatlouka, ale dle sms je jasne duvernejsi vztah.Dnes to nedam…tak to asi nekdy dala a mohla sis uzit…co asi? Soustredim se ted na sebe..a doufam, ze to ustojim. Bojim se, aby to nebral jako samozrejmost, to odpusteni.
Odpuštění by to být nemělo v tom pravém slova smyslu…hele, já se snažím řídit štikologií (Vyznáte se v tlačenici? od N. Tanské, dá se jistě sehnat, byť já ji mám již po mámě) a zatím vždy se mi to vyplatilo. Samozřejmě že každá situace je jiná, ale stále platí, co tam píše: vyhrávají ty sebejisté, klidné, nonšalantní… Zakousni se a nedávej nic najevo, dokud si to v hlavě nesrovnáš. Buď milá, ale ne moc. Pokud dojdeš k tomu, že to nejde, sbal mu kufry. Ale bez scén a výstupů, chlap nesnáší, když přijde domů a čeká ho scéna nebo naježená baba. Musíš docílit toho, že s tebou mu bude líp, ta druhá ho časem začne uhánět, pokud to je, jak myslíš (podle mne to může být i sex online…) Já takhle bojuji s tchýní, což je něco jiného, časem jsem přišla na to, že manžel dá zapravdu tomu, kdo mu nedělá dusno, byla to hra nervů… čím víc ho tchýně dusí, protože neděláme, co ona chce, tím víc já jsem miloučká a protože se mnou má klid, přiklání se ke mně… věř mi, je to o nervech, výdrži a inteligenci.
Píšu ti to proto, že zatím jsi (narozdíl od jiných, co sem píší většinou až když už je to fakt rozhašený) tu chybu se scénou neudělala, zatím máš ještě pořád navrch, byl tam dopis, ale v zásadě v klidu… tak rozum do hrsti a řekni si, co chceš…pokud chceš udržet rodinu, tak teď jeď přes hlavu, ne přes city.
–to jsem prave napsala do dopisu. Bavit se o tom odmita, jen ze je to znama kamarada z prace a seznameni probehlo na pivu s kamarady. Neveru pravdepodobne zatlouka, ale dle sms je jasne duvernejsi vztah.Dnes to nedam…tak to asi nekdy dala a mohla sis uzit…co asi? Soustredim se ted na sebe..a doufam, ze to ustojim. Bojim se, aby to nebral jako samozrejmost, to odpusteni.
Me spis prijde, jestli si jen nepsali o sexu…to co ti rekl, nic nebylo, nebude miluji vas, to mi zni hezky…ale ja jsem taky podezrivava, taky bych se trapila
Miluju rady typu „udelat mu to same“
…a Vyznate se ve stikologii znam a miluju, jen pozor - ja v klidu zavalila, aby sel a on sel a uz se nevratil ![]()
@Jaru22 I t oje bohužel možné, ne vždy štika zvítězí…ale vyšla jsi z toho asi důstojně, ne? A ten její na druhou stranu nevypadá, že by chtěl jít, pokud můžu soudit jen z toho, co tu píše…
@Lonna píše:
@Jaru22 @kadernice1 diky za tip s tou stikologii
Taky se mi to líbí. ![]()
@SlecnaSally -v tu dobu za nim prijel kamarad a kecal s nim u kafe v garazi.Bylo to asi 2hod pred odjezdem do zamestnani, pred nocni ![]()
@kadernice1 -v tom pripade beru rozum do hrsti. I kdyz jsem vzdy rikavala nevera, nebo facka a je konec. Casem se ta zasadovost trochu vytratila, pritel je dobrej tata, rodinny tip. Uvidime jak dopadneme.Dnes mne bere do kina:)Kde jsem s nim nebyla 100let… ![]()
Kdo poradi? Kamarad rika neres to.Ale ja se necitim o.k.Mam podezreni na neveru. S pritelem ziji 12let vse ok. i kdyz posledni dva roky se nejak vytratil sex.Je tak 1-2× za mesic. Pred tydnem bohuzel nechal na obrazovce netu probihajici rozhovor(sms) s nejakou pi ci slecnou.Syn 8rika mami podivej a ejhle..zamotala se mi hlava…bylo to trapne…-brouku ted to nedavam ,nestiham.On -skoda mohla sis uzit…,hned jsem pred synem delala, ze se nic nedeje, ze o tom vim, ze slo o srandu a pozvani na sraz od spoluzacky. V ten vecer jsem byla jako oparena a nedokazala jsem udelat nic.Kdyz pracoval trochu jsem si poplakala a ted co dal? Kdybych mu neco rekla zacal by silet a vztekat se…Napsala jsem mu dopis. Nerekl na to nic, jen nic nebylo a nic nebude. K nicemu nedoslo.Mam prece vas a miluji vas.Ale ja neverim a mam strach zda neni neverny.Tak trochu to dusim v sobe.
Příspěvek upraven 28.10.16 v 22:40