Nevěra partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4865
30.10.16 09:27
@Venetia píše:
to je asi vec nazoru.. mne by to asi pomohlo se citit o neco lip… ale stejne uz se neda nic delat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
30.10.16 09:39
@Venetia píše:
A vysvetli mi, proc by to chlapovi co sam lhal a podvadel melo vadit?
Ja to beru jako lekci, aby taky poznal, jak je tomu podvadenemu a moznost se odpichnout od stejne startovni cary a zkusit to znovu… pokud ten stav nebude vyrovnany, bude ten vztah uz nevyrovnany nebo postaveny na uplne jinem zaklade.

Přesně tak to vidím. Slib věrnosti byl porušen a neni důvod jej dodržovat druhou stranou. Jen ať manželka vidí, jaké to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.10.16 12:28

Tak ja bych to nebrala jako oko za oko. Partnerovi bych to nevykladala. Ale pokud by se objevil nekdo, kdo by me pritahoval, nezinyrovala bych se a neodrikala si uzivani, kdyz bych vedela, ze mam chlapa, co si prilezitost taky neodrekne. Partnerovi bych to nerikala, zrovna tak jako to, ze mu uz stopro neverim.

• Citovat
  • Upravit
7250
30.10.16 13:15
@Venetia píše:
to souhlasim… nebrala jsem v potaz ulet nekde na zachodcich.
Posledni hrebicek do rakve..mozna, ale mit vztah postaven na tom, ze jeden muze maximalne odpoustet a toho co podvedl by se to jeste tak hrozne dotklo?

jako presne. na to mel chlap pomyslet driv, ze spatne snasi fyzickou neveru, nez sam zadunul jinde. @Gnaar to jsou takovy kecy v kleci toto :roll: podle tebe ma zenska automaticky odpustit, hlavne mu nedavat nic nsezrat a jedeme dal? lol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.10.16 16:11
@Gnaar píše:
Ale jo, proč ne? Já jen takový drobný detail, že chlapci údajně evolučně snášejí fyzickou nevěru partnerky hůře než děvčata, kterým zase víc vadí nevěra citová? Tak aby se to pak nezvrtlo v poslední hřebíček do rakve?

A když dochází argumenty, nastrčíme tam evoluci. Myslím, že tohle je jedna z těch kardinálních blbostí co se šíří o rozdílů mezi muži a ženami. Ve skutečnosti to není o pohlavích, ale povaze. Někdo prostě nevěru snese, někdo ne a je jedno jestli je to muž nebo žena. Znám X mužů co se přenesli přes fyzickou nevěru ženy a X žen co chlapa vyhodilo kvůli tomu, že šel jednou za nevěstkou. Tohle zevšeobecňování škodí oboum pohlavím.
A jinak k tématu. Pokud bych si já chtěla uchovat duševní pohodu budu na nevěru partnera reagovat stejně jako @káťa . Prostě dosud jsme si byli věrní, protože to byla nepsaná dohoda. Tys ji porušil, čili pro tebe asi věrnost není důležitá. Proto se podle toho zařídím a též se nebudu v této oblasti přemáhat. Prostě se nevěrou partnera jaksi otevře jedna pandořina skříňka, která už nejde nikdy zavřít (aspoň ne v daném vztahu). Je velkou chybou si myslet, že naše akce nemají následky. Čili bych klidně odpustila, ale vztah s dotyčnou osobou u něj ani u sebe na věrnosti nestavěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
30.10.16 16:31

@Gnaar já bych byla fér, já bych mu to rovnou řekla že moje věrnost byla minulostí :lol:, jestli by to byl poslední hřebíček do rakve? Asi ano, ale stejně by manželství byl konec jen bych mu dala zažít to co udělal on :lol: :lol: A vidim to v diskuzích většinou ty ženský už odpustili a nevěra se opět opakuje, proto bych neodpouštěla, nač se trápit :jazyk:, jen ať jde, to by musela být extra třída aby si kvůli tomu zničil rodinu a přece mu nebudu bránit ve štěstí :mrgreen: :mrgreen: jen ta představa že to strká do jedné ženský a pak do mě :poblion: :poblion: Blbý by to měl ve chvíli kdyby k ní nemohl kdyby byla zadaná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.10.16 16:40

Oplácet nevěru nevěrou je pěkná blbost. Kamarádka praktikovala a řekla, že to stálo za prd a nejvíc ublížila sama sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.10.16 17:25
@Petrolka píše:
Oplácet nevěru nevěrou je pěkná blbost. Kamarádka praktikovala a řekla, že to stálo za prd a nejvíc ublížila sama sobě.

Pokud je nevera pomsta, je to chyba. To o cem pise kata, ale pomsta neni. Proste si clovek rekne, ze v danem vztahu zustane jen se trochu zmeni pravidla hry (ktere mimochodem zmeni ten co s neverou zacal). A v zasade byl drive verny z loajality k partnerovi, ale kdyz zjisti ze partner loajalni neni, tak se prizpusobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
30.10.16 17:42
@Aragua píše:
Pokud je nevera pomsta, je to chyba. To o cem pise kata, ale pomsta neni. Proste si clovek rekne, ze v danem vztahu zustane jen se trochu zmeni pravidla hry (ktere mimochodem zmeni ten co s neverou zacal). A v zasade byl drive verny z loajality k partnerovi, ale kdyz zjisti ze partner loajalni neni, tak se prizpusobi.

Ano presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
30.10.16 20:00
@Petrolka
@Petrolka píše:
Oplácet nevěru nevěrou je pěkná blbost. Kamarádka praktikovala a řekla, že to stálo za prd a nejvíc ublížila sama sobě.

Presne…jestli si reknu, ze mi manzelstvi stoji za zachranu, tak moji neverou ho urcite nezachranim. Jestli, ale neni co zachranovat, tak je uplne jedno co udelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí