Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, prosim o radu, je na Dubině nějaká dobrá příjemná doktorka??? Chodíme k Doležalové a byla jsem tam třikrát a absolutně jsem nespokojená
. Na malýho se koukne jentak bez důkladného prohlédnutí a prohmatání a je hned odbyto. Když jsem se ptala, že malej pije kolem 3litrů denně, tak mi bez jakéhokoli rozebírání jen odpověděla ať mu teda nedávám tolikpít, že mu stačí třičtvrtě litru a bylo vyřešeno. Přestěhovali jsme se sem a tohle je hrůza. Sestra se tváří, jako že ji všichni otravujou. Dřív jsme dojížděli z vesnice do Heřmaňáku a tam byli tak příjemný. Vše potřebné jsem se dozvěděla už u sestry, dr mi to pak hezky řekla ještě jednou
a to se to hned lépe pobralo
. Tady nemám ani co pobírat protože mě vodbydou a vodseknou
Pokud víte, budu ráda hlavně kvůli dětem…nerada bych se dočkala až se svým přístupem něco zanedbá.
Ahoj, já chodím s dětma k MUDr. Klobučarové - a spokojenost (i se sestřičkou) ![]()
Hmm, tak s Dubinou neporadím, taky jsem Mudr. měnila a chodíme teď k Dr. Ptáčkové do té nové budovy Vektor na Višňovce. Sice to mám přes celé město, ale spokojenost.
lenkaha píše:
Ahoj, já chodím s dětma k MUDr. Klobučarové - a spokojenost (i se sestřičkou)
Ahoj, jen bych se chtěla zeptet, jestli nevíš, jak mají ordinační hodiny. Jsem tam domluvená, že si můžu dojít pro razítko do průkazky některý den dopolko. Ale vzhledem k tomu, že stále chodim do práco, to nějak nestíhám. Jen v pátek bych mohla nějak před tou 12h. Ale nevim, jestli tam ještě budou ![]()
Abych se přiznala, tak nevím, jak mají ord. hodiny…vždycky tam chodíme ráno.Ale myslím, že tam někdy i po poledni jsou a mají poradnu pro mimča…Bych si tam cinkla a zeptala se: 466262761