Dětská doktorka – Pardubice Dubina

115
7.3.11 12:46

Dětská dr-Pce dubina

Zdravím, prosim o radu, je na Dubině nějaká dobrá příjemná doktorka??? Chodíme k Doležalové a byla jsem tam třikrát a absolutně jsem nespokojená :evil: . Na malýho se koukne jentak bez důkladného prohlédnutí a prohmatání a je hned odbyto. Když jsem se ptala, že malej pije kolem 3litrů denně, tak mi bez jakéhokoli rozebírání jen odpověděla ať mu teda nedávám tolikpít, že mu stačí třičtvrtě litru a bylo vyřešeno. Přestěhovali jsme se sem a tohle je hrůza. Sestra se tváří, jako že ji všichni otravujou. Dřív jsme dojížděli z vesnice do Heřmaňáku a tam byli tak příjemný. Vše potřebné jsem se dozvěděla už u sestry, dr mi to pak hezky řekla ještě jednou :-D a to se to hned lépe pobralo :palec: . Tady nemám ani co pobírat protože mě vodbydou a vodseknou :-x Pokud víte, budu ráda hlavně kvůli dětem…nerada bych se dočkala až se svým přístupem něco zanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
7.3.11 13:00

Ahoj, já chodím s dětma k MUDr. Klobučarové - a spokojenost (i se sestřičkou) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
7.3.11 13:37

Hmm, tak s Dubinou neporadím, taky jsem Mudr. měnila a chodíme teď k Dr. Ptáčkové do té nové budovy Vektor na Višňovce. Sice to mám přes celé město, ale spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
8.3.11 09:48
lenkaha píše:
Ahoj, já chodím s dětma k MUDr. Klobučarové - a spokojenost (i se sestřičkou) :-)

Ahoj, jen bych se chtěla zeptet, jestli nevíš, jak mají ordinační hodiny. Jsem tam domluvená, že si můžu dojít pro razítko do průkazky některý den dopolko. Ale vzhledem k tomu, že stále chodim do práco, to nějak nestíhám. Jen v pátek bych mohla nějak před tou 12h. Ale nevim, jestli tam ještě budou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.3.11 14:14

Abych se přiznala, tak nevím, jak mají ord. hodiny…vždycky tam chodíme ráno.Ale myslím, že tam někdy i po poledni jsou a mají poradnu pro mimča…Bych si tam cinkla a zeptala se: 466262761

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty