Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, ![]()
včera jsem byla poprvé na těhotenském kurzu. Tam my připoměly, že už by jsem se měla poohlížet po doktorovi, který se bude o Kryštofa starat, až se narodí. A já ho nahlásím v porodnici při přijmu. Tak bych se Vás ráda zeptala na vaše skušenoti z dětskými doktory v kolíně a okolí.
Medi, tak za sebe jedine pana doktora Mlcocha. Je to takovy andelsky doktor, je peclivy a dam ruku do ohne za to, ze nikdy nic nezanedba. ![]()
…k němu jsem chodila já od malička
a potvrzuju, že je vážně super
…jen mě teď děsí prostředí a sorta pacientů co teď k němu převážně chodí ![]()
My mame Mudr.Petr Kopecky a musim rict ze je uzasny doktor a celkove prostredi uzasny
Zdravím děvčata, musím souhlasit Mudr. Kopecký je skvělý, ovšem potřebovala bych radu, ohledně dětského zubaře v Kolíně…víte někdo o někom?
Děkuji.
Oživuji diskusi,
máte někdo zkušenosti s Mudr. Janurovou či Mudr. Přidalovou?
Potřebuji dětského doktora na sídlišti, tak se rozhoduji mezi těmato dvěma doktorkama.
@befana píše:
Oživuji diskusi,
máte někdo zkušenosti s Mudr. Janurovou či Mudr. Přidalovou?
Potřebuji dětského doktora na sídlišti, tak se rozhoduji mezi těmato dvěma doktorkama.
Já k Janurové chodila až do devatenácti. A dobrý, když jsem onemocněla se štítnou žlázou, tak na to přišla hned v počátcích, takže se to hned mohlo léčit. Při akutních problémech taky dobrý. Nemůžu říct, že by někdy něco zanedbala. I když teda v pubertě jsem záviděla spíš spolužačkám, které chodily ke Kopeckému. Ty se při preventivních prohlídkách nemusely vůbec svlíkat ![]()