Dětský lékař Karlovy Vary - prosím, poraďte

1609
1.3.11 22:27

Dětský lékař Karlovy Vary-prosim poradte

Chtěla jsem se zeptat na detske doktory v Karlovych varech..koukala jsem už na internetu že jich tu je docela dost…a tak bych chtěla vědět kdo kam chodéte a jaké máte zkušenosti..a hlavně aby nas s mimčem vzal do sve pece..
Děkuji… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
2.3.11 07:21

Ahoj, tak já chodím k dr.Horychové.Kuba už byl i párkrát nemocný,trpěl nechutenstvím a dr.vždy dobře poradila,uklidnila.Kubík tam nikdy nepláče,sestřička je moc milá,stejně i tak doktorka.Obě jsou spíše mladší.Ordinace je na Čankovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
2.3.11 09:08

Ahoj! K Horychové chodí kamarádka a chválí si jí taky :palec: My chodíme ke Šteinerové (Stará Role) a je taky super :palec: Ještě je tam s ní Aronová, ta má ale o polovinu menší obvod. Asi není špatná, ale Šteinerová je asi lepší, když má 2× tolik dětí.. :think: Hrozně příjemná. :palec: Ale zas u Aronový snad nikdy nečekáš :palec: .. Záleží, z jaké jsi čtvrtě :nevim: Napiš třeba, mezi kterými váháš.. Já chci PLDD co nejblíže domovu :palec:

• Citovat
  • Upravit
1609
2.3.11 21:28

Jéé holky děkuji za tipy… :pankac:
No bydlíme v Rybařích..takže bych asi chtěla co nejblíž domovu…a já právě že chtěla chodit ke Štainerové protože k ní chodil i přítel jako dítě..ale už prý nebere…protože má dětí moc a taky už půjde brzy do důchodu…
Ale na té 4ankovské bych se mohla zeptat jestli bere…nechci to nechávat na poslední chvíli…abych pak byla ve stresu a vzala na milostjakehokoliv pediatra..
No tak děkuji ještě jednou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
2.3.11 22:34

Nebere? Když jsem se jí ptala já (mojí malý je 14 měs.), tak mi řekla: Bude mi ctí! :lol: :lol: Ale já k ní chodila taky jako dítě :palec: Ale kamarádka teď má mimi (5 měs.), tak jsem jí řekla, že Šteinerová je super, ona jí zavolala, ani neřekla, že je to přese mě, a ona řekla, že jasně. Myslím, že to, že nebere, je fáma. Já to taky slyšela, než jsem se jí zeptala. A vzala nás v pohodě. Když jsem jí teda volala z nemocnice naše diagnózy, viděla jsem úplně jak se na tom druhým konci aparátu sype :lol: Potom mi přiznala, že doufala, že už se to zastaví, co jí to všechno o miminku sděluju.. :roll: No, má s náma hafo starostí a stejně nás vzala.. Zdravý dítě vezme tím spíš :palec: Ale kdybych byla na tvém místě, možná bych zvolila někoho blíž domova :palec:

• Citovat
  • Upravit
1666
3.3.11 08:35

Já jsem taky z Rybář a chtěla jsem něco blízko tak proto jsem zvolila tu Horychovou,a jsem pravdu spokojená tak to zkus tam.Já tak jsem pěšky do 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.3.11 15:32

Tak já zkusím nejdřív se poptat té Hornychové abych to měla blízko a uvidíme…Když nebude brat tak přítel mi ted rikal že byc chtěl k té Štainerové protože k ní chodil i on sám a je hodná a dobrá doktorka..tak uvidíme..
Jen se chci zeptat..mám se už ptát ted když mám rodit až v červenci? A ještě jeden dotaz až porodím tak z porodnice tomu pediatrovi musím zavolat že už jsem porodila?Děkuji za odpovědi…Je to mé první dítě a já vážně nevím jak to chodí..tak jsem ráda když mi to řeknete vy co s tím máte zkušenosti… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
3.3.11 15:42

Určitě se zeptej už teď.Potom až porodíš tak až se dostaneš s mimčem domů tak jí zavoláš,řekneš že jste byli domluvený,že tě vezme,povíš kdy jsi rodila a sestřička ti doporučí kdy bys měla přijít na první návštěvu.Mají odpolední ord.h.pro malé a zdravé děti,abys nemusela jít mezi nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
3.3.11 16:45

Ahoj, tak Šteinerová mi na první prohlídku přišla domů, a to chodí pokud vím ke všem, ..abych tam nemusela s miminkem… :nevim: Jinak já jí volala z nemocnice, že je malá na světě a že nás pustí domů, tak mi hned řekla, že přijde ten další den po propuštění :palec: Ale my byli v nemocnici déle než normální děti, navíc v Praze :cry: Šli jsme poprvé domů skoro za měsíc.. :think: Ale s tím, kdy to musíš nahlásit jsem slyšela nějaký zvěsti, že toho pediatra chtějí nahlásit hned po porodu, ale nevím, já nerodila ve Varech.. :nevim: Taky možná jak kterej doktor :nevim:
A přijde mi, že 5. měsíc těhotenství je možná trochu brzy, já to říkala Šteinerový v sedmým :palec: Ale tak snad tě nevyhodí :hug: Jo a ta na Čankovský je MUDr. Šárka Horychová (ne Hornychová :palec: ). Jedna kamarádka, co mají stejnou diagnózu jako my, si jí moc chválí, takže myslím, že dobrá bude a zvládá i jiný než standardní věci :palec: :hug: V podstatě jsem neslyšela zatím o pediatrovi ve Varech, kterej by měl vyloženě špatnou pověst :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1609
3.3.11 17:17

No tak děkuji moc.. :pankac:
Jste moc hodný..no tak já ještě chvíli počkám a pak začnu telefonovat…
Já ve Varech nebydlim moc dlouho takže tu moc pediatry neznám…a já třeba na jednu paní doktorku slyšela že je zvláštní…z Doubí-Růžičková..nevím jestli jste o ní někdo slyšel nebo k ní někdo chodíte..ale kamarádka ji právě že vyměnila protože s ní nebyla spokojená..byla prý nepříjemná,s horečkou ji tam nechali s 3 letou holčičkou čekat 2 hodiny v čekárně…tak :nevim:
K ní bych stejně nechodila…to bych měla zbytečně dalako..ale jen co sem slyšela za negativní reakce o doktorech…
Ale zase jeden si může chválit a druhý naopak.. :think: No a to že Štainerová chodí i domů tak to koukám..to by bylo supr…to jsem snad ještě od nikoho neslyšela…tak díky moc všem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.3.11 15:13
klaszu píše:
Já ve Varech nebydlim moc dlouho takže tu moc pediatry neznám…a já třeba na jednu paní doktorku slyšela že je zvláštní…z Doubí-Růžičková..nevím jestli jste o ní někdo slyšel nebo k ní někdo chodíte..ale kamarádka ji právě že vyměnila protože s ní nebyla spokojená..byla prý nepříjemná,s horečkou ji tam nechali s 3 letou holčičkou čekat 2 hodiny v čekárně…tak :nevim:
K ní bych stejně nechodila…to bych měla zbytečně dalako..ale jen co sem slyšela za negativní reakce o doktorech…
Ale zase jeden si může chválit a druhý naopak.. :think: No a to že Štainerová chodí i domů tak to koukám..to by bylo supr…to jsem snad ještě od nikoho neslyšela…tak díky moc všem :wink:

Přesně jak říkáš-každý tvrdí něco jiného.U Růžičkové jsou 2 kamarádky a jsou nadmíru spokojené.Dokonce když byl problém tak i přijela domů.Jinak kde bydlíš v Rybářích?Kdybys třeba chtěla a třeba tu moc lidí neznáš tak bysme mohli spolu kočárkovat až se mimčo narodí nebo kdybys něco potřebovala tak stačí písnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
4.3.11 15:23
Stensa píše:
klaszu píše:
Ale zase jeden si může chválit a druhý naopak.. :think: No a to že Štainerová chodí i domů tak to koukám..to by bylo supr…to jsem snad ještě od nikoho neslyšela…tak díky moc všem :wink:
Přesně jak říkáš-každý tvrdí něco jiného.U Růžičkové jsou 2 kamarádky a jsou nadmíru spokojené.Dokonce když byl problém tak i přijela domů.Jinak kde bydlíš v Rybářích?Kdybys třeba chtěla a třeba tu moc lidí neznáš tak bysme mohli spolu kočárkovat až se mimčo narodí nebo kdybys něco potřebovala tak stačí písnout.

No právě co člověk to jiná zkušenost..takže když budu nespokojená tak bdu chodit hold jinam no…ale radši bych samořejmě k jednomu pediatrovi..je to určitě lepší… :-D
Jinak bydlím kousek od bazaru pod viaduktem jestli víš kde to je..
No tak já budu ráda kočárkovat…a bohužel pár kamarádů tu mám..ale nemám s kým chodit s kočárkem..takže si určitě můžem pak písnout a domluvit se… :palec:
Díky za nabídku…Já jsem ted uplne pochopila jak jsem těhotná jak jsem rada když můžu pokecat s někým kdo je taky těhotný nebo už má děti protože je mi jasné že moje kamarádky co žijí úplně jinýma radostma a starostma to tak nějak zatím nezajímá…což chápu…
No tak s námi do budoucna počítej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.11.14 07:33

Obnovuji diskuzi

Přemýšlím, k jakému pediatrovi v Karlových Varech s miminkem. Nějaké čerstvé zkušenosti? Co např. MUDr. Wimmerová? Nebo ta paní doktorka Horychová? Nebo někdo úplně jiný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty