Dobrý pediatr po stěhování na Zbraslav

205
6.3.11 19:27

Stěhování na Zbraslav

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Stěhujeme se na Zbraslav a hledáme pediatra. Na Zbraslavi jsem našla dva a půl pediatra a to doslova. Na první dva nemám dobré reference a ten třeti tam je jen 3× týdně. Jsem ochotna i někam dojíždět, ale musí tam být slušné spojení s MHD. Můžete prosím poradit. Dceři bude šest měsíců. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.3.11 20:21

Tak zkušenosti na Zbraslavi mám stejné. 2,5 pediatra. Jedna stoletá, druhá arogantní. Třetí 2,5 dne v týdnu. :roll:
Chodím na Smíchov k dr. Burešové. Jsem s ní spokojená. Sídlí v ženských domovech, takže Anděl, Na Knížecí. Ordinuje i na mobilu, denně do 10ti večer, takže jsem tam ještě ani nemusela při nemoci dorazit, všecho jsme vyřešili telefonicky. Má oddělené hodiny pro nemocné děti a preventivky, tak se nemusím bát, co na preventivce chytí od nemocných. Objednává na čas mívá ale cca 15-30ti minutové skluzy.
Sorry za anonym, nechci, aby mě má drahá příbuzná vyšmírovala podle bydliště. 8-)

• Citovat
  • Upravit
21591
6.3.11 20:40

já chodím s dětma k té „půlce“ pediatra a maximální spokojenost. když je něco aktuního, tak prostě zajedeme autem na Vinohrady a nebo to vyřešíme po telefonu a dotáhneme v nejbližší ordinační den. taky jsem se troch bála, jak to bude fungovat, ale je to pohoda. a paní doktorka je strašlivě milá a velmi vstřícná. fakt maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
7.3.11 10:58

Ahoj,
pokud by to na Tebe nebylo daleko, doporučuju paní doktorku v Davli. Jmenuje se Hana Rusinová, a je naprosto úžasná, lepší doktorku jsme si nemohli přát. Jsem s ní spokojená úplně ve všem, chodíme tam rok se synem a s druhým určitě taky k ní. Spojení tam bude MHDčkem bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.3.11 11:15

Pediatr Zbraslav

Díky za vaše zkušennosti. Zatím u teda mě vítězí varianta půl pediatra na Zbraslavi a pevně věřím, že až jedna z těch dvou dam půjde do důchodu, tak tam paní doktorka, která tam je napůl, bude na sto procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
31.8.11 18:23

Ahoj,
nejspiš už reaguji pozdě. Ale taky jsem tohle řešila, k jedné z těch starších chodil manžel ještě jako dítě, tak jsem nechtěla k dr. s tím, že ji za par let budu zase měnit. A ta co je napůl, sice jsem našla výborné recenze, ale co když ji budu potřebovat zrovna v době kdy tady není a do Vinohrad nebo kde má tu druhou ambulanci by se mi moc nechtělo.
Takže nakonec chodíme do Modřan k dr.Dvořákové, nedám na ni dopustit. Je výborná. Autem to je cca 10min a všechno je tam po ruce: lékárna, laboratoř a i další dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty