Dětská kadeřnice Brno

6399
18.1.14 14:19

dětská kadeřnice Brno

Kde nechat poprvé ostříhat batole v Brně?

Nemáte někdo typ na šikovnou a hodnou kadeřnici, která stříhá malý děti? Nejlépe Brno - Lesná. Prcek už je docela zarostlej a já nevím, kam s ním jít… Nechci žádný drastický změny a byla bych ráda, aby to ostříhání vypadalo co nejvíc přirozeně (i to je důvod, proč si na to netroufnu sama :-D )… Malýmu je 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
18.1.14 15:04

Ahojky, zkus kadernictvi na Tesle. Ja striham syna doma strojkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.1.14 15:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.14 11:22

Nemám přímo dětskou kadeřnici, dceru stříhá moje kadeřnice, když mi působí barva na vlasy. Při prvním stříhání mé dcery klidně lezla i po podlaze, protože dcera fakt neseděla. Pracuje na Svoboďáku v DPL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2147
22.1.14 16:12
@Crispina píše:
http://www.kidcutkometka.cz/

diky moc za odkaz, dnes jsem byla s 5letym synem (totalni fobie ze strihani a myti vlasu) a 8 mesicni dcerou oba skvele ostrihani, bez problemu

krom kadernic/ku tam pracuje „zabavovacka“ deti, která je bavi když se strihaj, ta navíc i dite pohlida pokud se chce nechat i matka ostrihat, fakt parada

a ty zidele auto a motorka nejsou jen atrapy ale funkcni, kola jezdi, troubi blikaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
23.1.14 12:35

@noangel jo taky jsem tam byla s 3,5 letým :-) Koukal na pohádku, kroutil volantem a vše proběhlo hladce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí