Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pro pobavení. Je mi jasný, že si většina poklepe na čelo co jsem to za magora, ale přesto by se mohl někdo sdílný najít
Když kamarádky dcerka přestala žít jen z mléka a začala jíst,,normální" jídla, říkala mi kámoška, že když malá kadí, smrdí jako její manžel, že je celá po něm
Smála jsem se jí, že je prdlá. A teď? Malej jí s námi,,normální" jídla, a smrdí, jako já
Když si prdnu, okamžitě se jdu podívat, jestli má malej nadílku v plíně, protože nemůžu uvěřit, že smrdíme úplně stejně
Já vím, jsem magor
Jsou vaše děti podle tohoto ukazatele vaše, nebo manželovi?
Zdržte se prosím těchto
a podobných, vím, že jsem prdlá ![]()
No já si tedy sama sobě voním
a doufám, že moje děti nejsou po mně, protože fakt děsně smrdí ![]()
Panebože
A já nesmrdím, páč princezny neprdí
![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 21:05
@Jenver píše:
Moje dítě smrdí tak, že bych ho musela mít s tchořem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moje taky ![]()
Sice s tátou mojí malé už nejsem, ale pokud si dobře vzpomínám, tak si myslím, že malá smrdí spíše po něm, já tak moc nesmrdím jako oni ![]()
Každé mé dítě smrdí svým specifickým smradem, odlišným od otce, matky i psů ![]()
Nase dcera smrdi jako stara kanalnice. Jeji pouzite pleny by mohli odkupovat teroriste a pouzivat jako biologicke zbrane.
@terinka4444 píše:
No já si tedy sama sobě voníma doufám, že moje děti nejsou po mně, protože fakt děsně smrdí
@Petttulis píše:
Panebože![]()
A já nesmrdím, páč princezny neprdí
![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 21:05
a jo vlastně
![]()
Nemůžu napsat NIC…dcera sedí vedle mě na pohovce a v 10 letech už čte rychle…
by mě zabila…
Ale záchůdky ve školce…
to je MASAKR…nechápu, jak se do tak malých bříšek, které si za den sotva zobnou chleba, u oběda 2 x kousnou…jsou schopné udělat takovou HROMADU…
![]()
Malá smrdí jak tchoř.. Po tatínkovi
Ještě nemá 3 roky a už teď vím že to bude mít v životě těžké
![]()