Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Fíková píše:
Myslíte, že je tu málo diskuzí o houně?
Dneska jsou všechny o ho. ně
Žádná sranda tady na to, že je pátek ![]()
@orionk píše:
Náš malej i dvakrát denně![]()
![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 21:18
@Fíková právě že jich je až dost, ale žádná není o pořádnýmhouně ![]()
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Taky ty zachudky dle toho smrdi.
Pořád větrám…chudinky malý…mrznou na záchodech… ![]()
@Jitka1976 píše:
Pořád větrám…chudinky malý…mrznou na záchodech…
Náš ve školce nechodí kajdit. Střádá si to na doma
![]()
@Jitka1976 Přesně tak. Děti popírají základní fyzikální zákony např. Zákon zachování hmotnosti: V uzavřené soustavě se součet hmotností látek, které vstupují do reakce, rovná součtu hmotností látek, které reakcí vznikají. Malý je zatím na MM takže kromě těch zvuků (to koukaly i sestřičky v porodce) a konzistence pohoda.
@Jitka1976 Vy ucitelky uz to nevnimate ale skolkovy hajzliky jsou svet ve svete… hodne smrduty svet. ![]()
Tak moje dcera zas tak hrozně nesmrdí (takže je jistě po mně
). Ale pokaždé, když sedí na záchodě, tak si drží nos. Vypadá u toho děsně legračně.
@atominnka píše:
Moje dcera je celápo mojem tatím
@Jitka1976
@terinka4444 voníš?
po konvalinkách ![]()
@MaDoRaBe píše:
@Jitka1976 Vy ucitelky uz to nevnimate ale skolkovy hajzliky jsou svet ve svete… hodne smrduty svet.
Myslíš…???
Je fakt, že mám od září permanentní rýmu…to mě zachraňuje před tou plynovou komorou…
Moje dcerka má 2 roky a v tomhle je celá po tatínkovi. Prdí a hlavně smrdí snad hůř než on a když se vykadí, tak opravdu nechápu, jak taková malá prdélka mohla udělat takovou kupu, houno větší než moje dlaň ![]()
Prcek se teď naučil říkat fůůj, nejdřív jen na tatínkovy boty (fakt nevím kde to vzal), ale zjistil, že se tomu smějeme, tak už to používá čím dál častěji. No a nedávno přišel za mnou na záchod, teatrálně si mával rukou před nosem a říká mi fůůůůj!
A to jsem pozor opravdu jen čůrala, takže herečka největší
Jinak on je velký jedlík, takže podle toho vypadá i výdej, ale mnohdy hledím co to zase stvořil a nestíhám větrat… ![]()
@terinka4444 no to potěš, konvalinky pěkně puší… to už fakt radši ten prd ![]()
@LuciLu hele, dcera za mnou tuhle vlítla do koupelny, vidělůa, že sedím na wc a tak vzala otočku, utíkala a křičela -. utečuuuu, bude smraaaad
a to jsem taky byla jen na malý ![]()
Btw zrovna před chvílí si kamarádka na FB stěžovala na první mrkvičku syna, tak jsem na ní zvědavá, co bude dělat po prvním masíčku. ![]()