Diskuse o houně :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15097
17.1.14 21:46
@rerere píše:
no nevím, zrovna ji si opravdu neumím představit, úplně vidím to dítě matlající hovínko a jí blijící do kytky :think: :lol:

Hele já jako mladá bezdětná holka málem zvracela když mi dali pochovat ublinknuté mimino. Natož když se pokadil, nepřebalila bych ho za nic. A dneska je ze mně pomalu hovnomil, kolik jsem jich už musela sebrat, vyprat, vydrbat z bot, vůbec už se mi kufr nezvedá. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.1.14 21:47

No, podle tohodle je naše dcerka nejspíš po našem psovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
17.1.14 21:48

Taky jsme se o týhle holčině bavily s tou kámoškou, co mě přivedla na myšlenku, že dítě smrdí po rodiči :lol: a ta kámoška vyprávěla, že jí dcerka rozmatlala hovínko, když ona zrovna obědvala, tak to zlikvidovala, vrátila se k obědu a pořád cítila tu,,vůni" :lol:, podívala se na ruce a měla to za nehtama :poblion: :lol: V tu chvíli prý úplně živě viděla tu naší natahující kamarádku. Jinak v naší partě jsou tyhle diskuse a hounech a ještě o sexu v kurzu, vždy to skončí u ho.en, ať téma začne jakkoli nevinně :lol: :lol: Jsme divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
17.1.14 21:49

@atominnka můj taky vždycky dělá, že se poblije, ale přebalí, protože musí. Asi je trochu podpantoflák :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
17.1.14 21:50
@Anet13 píše:
No, podle tohodle je naše dcerka nejspíš po našem psovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
17.1.14 21:51
@Anet13 píše:
No, podle tohodle je naše dcerka nejspíš po našem psovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
17.1.14 21:53

@boball :lol: :lol: :lol: :lol: hovnomil :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
17.1.14 21:53
@Anet13 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.1.14 21:55
@rerere píše: :potlesk:

Ona je chuděrka od narození na Sunaru nutradefense a jak už tu někdo psal, je v tom smradu asi rozdíl,, Ale taťka je statečnej, nejdřív háklivka říkal, jak se u toho :poblion: a že to „nedá“ a nakonec i přebalí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.1.14 21:57

@rerere můj taky musel a zeblil se.. takže radši přebaluju sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
17.1.14 22:00

@atominnka ti chalpi jsou stejně slaboši :lol: teda na to přebalování. Ale to, že on sedí na záchodě půl hodiny a je tam pak po něm takovej puch, že se tam nedá půl dne jít, z toho mu na blití není. Nechápu to, fakt ne :nevim: :zed: Hlavně jak v tom svým smradu tu půlhodinu přežije :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.1.14 22:03

@rerere přesně… není to tak dávno, co jsem mu to řčíkala, že nechápu, že neblije, když trůní on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@rerere píše:
@atominnka ti chalpi jsou stejně slaboši :lol: teda na to přebalování. Ale to, že on sedí na záchodě půl hodiny a je tam pak po něm takovej puch, že se tam nedá půl dne jít, z toho mu na blití není. Nechápu to, fakt ne :nevim: :zed: Hlavně jak v tom svým smradu tu půlhodinu přežije :zed:

Můj se na záchodě nezavírá, prý by tam chcípnul :mrgreen: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681

Musím jít spát, doufám, že to tady do rána nesmažou a dočtu si to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.1.14 22:04