Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@rerere píše:
no nevím, zrovna ji si opravdu neumím představit, úplně vidím to dítě matlající hovínko a jí blijící do kytky![]()
Hele já jako mladá bezdětná holka málem zvracela když mi dali pochovat ublinknuté mimino. Natož když se pokadil, nepřebalila bych ho za nic. A dneska je ze mně pomalu hovnomil, kolik jsem jich už musela sebrat, vyprat, vydrbat z bot, vůbec už se mi kufr nezvedá.
![]()
Taky jsme se o týhle holčině bavily s tou kámoškou, co mě přivedla na myšlenku, že dítě smrdí po rodiči
a ta kámoška vyprávěla, že jí dcerka rozmatlala hovínko, když ona zrovna obědvala, tak to zlikvidovala, vrátila se k obědu a pořád cítila tu,,vůni"
, podívala se na ruce a měla to za nehtama
V tu chvíli prý úplně živě viděla tu naší natahující kamarádku. Jinak v naší partě jsou tyhle diskuse a hounech a ještě o sexu v kurzu, vždy to skončí u ho.en, ať téma začne jakkoli nevinně
Jsme divný ![]()
@atominnka můj taky vždycky dělá, že se poblije, ale přebalí, protože musí. Asi je trochu podpantoflák
![]()
@Anet13 píše:
No, podle tohodle je naše dcerka nejspíš po našem psovi![]()
![]()
![]()
@Anet13 píše:
No, podle tohodle je naše dcerka nejspíš po našem psovi![]()
![]()
![]()
@rerere píše:
Ona je chuděrka od narození na Sunaru nutradefense a jak už tu někdo psal, je v tom smradu asi rozdíl,, Ale taťka je statečnej, nejdřív háklivka říkal, jak se u toho
a že to „nedá“ a nakonec i přebalí ![]()
@rerere můj taky musel a zeblil se.. takže radši přebaluju sama ![]()
@atominnka ti chalpi jsou stejně slaboši
teda na to přebalování. Ale to, že on sedí na záchodě půl hodiny a je tam pak po něm takovej puch, že se tam nedá půl dne jít, z toho mu na blití není. Nechápu to, fakt ne
Hlavně jak v tom svým smradu tu půlhodinu přežije ![]()
@rerere přesně… není to tak dávno, co jsem mu to řčíkala, že nechápu, že neblije, když trůní on ![]()
@rerere píše:
@atominnka ti chalpi jsou stejně slabošiteda na to přebalování. Ale to, že on sedí na záchodě půl hodiny a je tam pak po něm takovej puch, že se tam nedá půl dne jít, z toho mu na blití není. Nechápu to, fakt ne
![]()
Hlavně jak v tom svým smradu tu půlhodinu přežije
Můj se na záchodě nezavírá, prý by tam chcípnul
![]()
Musím jít spát, doufám, že to tady do rána nesmažou a dočtu si to. ![]()