Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LuciLu hele, dcera za mnou tuhle vlítla do koupelny, vidělůa, že sedím na wc a tak vzala otočku, utíkala a křičela -. utečuuuu, bude smraaaad
a to jsem taky byla jen na malý ![]()
Btw zrovna před chvílí si kamarádka na FB stěžovala na první mrkvičku syna, tak jsem na ní zvědavá, co bude dělat po prvním masíčku. ![]()
Já mám kamarádku, která zatím nemá děti, ale natahuje jí jen když si někdo malinko prdne, když má sebrat houno po psovi, skoro blije, jsem zvědavá, kdo bude přebalovat její děti
A co teprve, až je bude učit na nočník, na vteřinu se otočí a dítě bude hovínko matlat po zemi, po gauči, po svých vlasech ![]()
Jo a největší paradox, cca 1,5 roku jsem dceři měnila plenky a nikdy mi to nevadilo. Teď co kadí do nočníku, tak jenom jak slyším zažuchnutí v tu ránu se mi zvedne žaludek, začnu se dávit a jsem prostě hotová. Zatím je štěstí, že to má jak hodinky ob den večer a uklidí to manžel ![]()
@atominnka píše:
@terinka4444 no to potěš, konvalinky pěkně puší… to už fakt radši ten prd
tssssss ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11932.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11932.gif.
Příspěvek upraven 17.01.14 v 21:36
@CokeLady píše:
Pamaatuju si, že mi vyloženě voněly plínky plně kojeného miminka… kdeže loňské sněhy jsou
I ty „gurmánko“… ![]()
@rerere píše:
Já mám kamarádku, která zatím nemá děti, ale natahuje jí jen když si někdo malinko prdne, když má sebrat houno po psovi, skoro blije, jsem zvědavá, kdo bude přebalovat její dětiA co teprve, až je bude učit na nočník, na vteřinu se otočí a dítě bude hovínko matlat po zemi, po gauči, po svých vlasech
Až bude přebalovat svoje děti, bude se v tom patlat vesele. Příroda je mocná čarodějka ![]()
@CokeLady píše:
Tys to tak neměla? Prostě z mateřského mlíka plínky nesmrděj…je to taková docela vůně. Jakmile je dítě na umělině nebo už na jídle, tak to se o tom nedá mluvit, ale mateřský mlíko je fakt jiný.
Kojila jsem plně do 5-6 měsíců a dál do 2 let…ale, že by mi to vonělo, to nééé…
Voní mi miminko…plínky ne… ![]()
@boball píše:
Až bude přebalovat svoje děti, bude se v tom patlat vesele. Příroda je mocná čarodějka
no nevím, zrovna ji si opravdu neumím představit, úplně vidím to dítě matlající hovínko a jí blijící do kytky
![]()
@Jitka1976 píše:
Ale záchůdky ve školce…![]()
![]()
to je MASAKR…nechápu, jak se do tak malých bříšek, které si za den sotva zobnou chleba, u oběda 2 x kousnou…jsou schopné udělat takovou HROMADU…
![]()
![]()
![]()
@rerere hele, tohle dělá můj muž, pomalu neutře dceři ani zadek, hned se nu navaluje
mimino nikdy nepřebalil, jednou to zkusil a zblil se ![]()
@CokeLady mně teda nevoní, ale ani nesmrdí ![]()