Dětská kadeřnice - Praha 13

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lucineeccka
5.4.11 09:53

Dětská kadeřnice - Praha 13

Ahoj holky,
potřebovala bych dát Matíka trochu ostříhat. Má docela dost dlouhé vlásky a už mu to všude trčí. A mě se to nelíbí. Ale moje kadeřnice mi řekla, že mi ho ostříhá až v roce, že do roka se to nemá :roll:
Prosím můžete mi poradit kde mi ho na 100% ostříhaj a bez objednání? Oblast od Nových Butovic až po Zličín.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
5.4.11 10:04

Já prcka nechala ostříhat v Galerii Nové Butovice. Tam dole je kadeřnictví bez objednání. Nejlépe hned po ránu, to tam nikdo nebývá.
Držím palce, ať při stříhání drží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.4.11 11:04
lucineeccka píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych dát Matíka trochu ostříhat. Má docela dost dlouhé vlásky a už mu to všude trčí. A mě se to nelíbí. Ale moje kadeřnice mi řekla, že mi ho ostříhá až v roce, že do roka se to nemá :roll:
Prosím můžete mi poradit kde mi ho na 100% ostříhaj a bez objednání? Oblast od Nových Butovic až po Zličín.
Díky :kytka:

ahojky :mavam: ,jestli malinkymu jeste rok nebyl,tak se nemaji strihat az po roce.rika se,ze kdyz se ostrihaji krati se jim stesti-nejak v tom smyslu..sama jsem kadernice a vsichnin v mem okoli davaji sve ditka az po roce strihat,ale to je vec nazoru tak papa a preji hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
5.4.11 12:28
AjaPol píše:
lucineeccka píše:
Ahoj holky,
Díky :kytka:
ahojky :mavam: ,jestli malinkymu jeste rok nebyl,tak se nemaji strihat az po roce.rika se,ze kdyz se ostrihaji krati se jim stesti-nejak v tom smyslu..sama jsem kadernice a vsichnin v mem okoli davaji sve ditka az po roce strihat,ale to je vec nazoru tak papa a preji hezky den :kytka:

ahojky,
nedávno o tom byla diskuze.Kdybych dala na všechny pověry tak neudělám nic.Nechci aby vypadal jako holka…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová