Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já prcka nechala ostříhat v Galerii Nové Butovice. Tam dole je kadeřnictví bez objednání. Nejlépe hned po ránu, to tam nikdo nebývá.
Držím palce, ať při stříhání drží ![]()
lucineeccka píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych dát Matíka trochu ostříhat. Má docela dost dlouhé vlásky a už mu to všude trčí. A mě se to nelíbí. Ale moje kadeřnice mi řekla, že mi ho ostříhá až v roce, že do roka se to nemá
Prosím můžete mi poradit kde mi ho na 100% ostříhaj a bez objednání? Oblast od Nových Butovic až po Zličín.
Díky
ahojky
,jestli malinkymu jeste rok nebyl,tak se nemaji strihat az po roce.rika se,ze kdyz se ostrihaji krati se jim stesti-nejak v tom smyslu..sama jsem kadernice a vsichnin v mem okoli davaji sve ditka az po roce strihat,ale to je vec nazoru tak papa a preji hezky den ![]()
AjaPol píše:lucineeccka píše:ahojky
Ahoj holky,
potřebovala bych dát Matíka trochu ostříhat. Má docela dost dlouhé vlásky a už mu to všude trčí. A mě se to nelíbí. Ale moje kadeřnice mi řekla, že mi ho ostříhá až v roce, že do roka se to nemá
Prosím můžete mi poradit kde mi ho na 100% ostříhaj a bez objednání? Oblast od Nových Butovic až po Zličín.
Díky,jestli malinkymu jeste rok nebyl,tak se nemaji strihat az po roce.rika se,ze kdyz se ostrihaji krati se jim stesti-nejak v tom smyslu..sama jsem kadernice a vsichnin v mem okoli davaji sve ditka az po roce strihat,ale to je vec nazoru tak papa a preji hezky den
ahojky,
nedávno o tom byla diskuze.Kdybych dala na všechny pověry tak neudělám nic.Nechci aby vypadal jako holka…
Ahoj holky,

Díky