Maminky 4 a více dětí sem!

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
250
22.3.11 11:33

Maminky 4 a více dětí sem!

Ahoj kolik vás tu je?Já mám 4děti,a na toto téma jsem založila veřejnou skupinu,když budete chtít přidtě za mnou,čekám na schválení.Chtěla bych vědět že nejsem sama kdo má 4 děti nebo je tu někdo kdo má více?Budu se na vás těšit,já mám 4 syny,1rok šíma,3roky matěj,8let marek,10let erik,a jak to máte vy?ahoj íra :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4355
22.3.11 14:03

Ahojky,já mám taky 4 děti a jednou za 14 dní jich mám 5 :mrgreen: když má přítel dceru z prvního manželství u sebe :palec: jinak moje děti viz.metřík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 14:04

to jste se taky snažili o holčičku že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.3.11 14:17
ruzajska píše:
to jste se taky snažili o holčičku že? :think:

Ahoj jé to jsem ráda že to nejsem sama,jo snažili bohužel potrat,ale ted je to lepší ale až se s toho vyhrábnem a bude líp,budu mít něco našetřený pustíme se do holčičky a snad to vyjde,jsem ještě mladá říkám do 35let pak už né.A jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 14:33

Ahoj holky,
ja jen nakukuju, protoze u nas jeste neni vubec rozhodnuto, jestli nejaky 4. bude…a jsem zvedava, kolik vas tu na emimi je :-D

Ale z tebe jsem Irisko nejaka zmatena, vedle v diskuzi pises, ze se zadarilo pres antiko, ze mate dost problemy a tady zas, ze jste se snazili…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.3.11 14:49
asha píše:
Ahoj holky,
ja jen nakukuju, protoze u nas jeste neni vubec rozhodnuto, jestli nejaky 4. bude…a jsem zvedava, kolik vas tu na emimi je :-DAle z tebe jsem Irisko nejaka zmatena, vedle v diskuzi pises, ze se zadarilo pres antiko, ze mate dost problemy a tady zas, ze jste se snazili…?

né že jsme se snažili ale až bude lépe a budou peníze žwe se snažit budeme teprv víš?blbě sem to asi napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 14:54

Ahoj Irisko…škoda, že jsi nezadala "maminky 3 a více dětí sem…to bych tu taky spadla na pokecání… :mrgreen: Takhle mám smůlu a mohu jenom okounět…já mám jen 3 :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 14:54

No to rozhodne, cituju: „jo snažili bohužel potrat“
Jinak je mi to lito, ale vzhledem k tomu, co ted prozivate to tak asi melo byt…kazdopadne, az se z toho vyhrabete, at se brzo zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 15:04

no zvládáme to jak se dá,mám syna z prvního manželství,pak opět syna,pak zamlklé těhu a hned na to dvojčetné těhu.nejprv mi bylo řečeno že to budou dva kluci ale holčička tam nakonec byla.je jasný že si musíme víc škrtit opasek ale co by člověk pro své děti neudělal že.těžší to je v tom že vše kupujem hned dvakrát.rozhodně další neplánuji.ale je pravda že kdyby místo nikolky byl kluk tak bych to možná časem ještě prubla,jak říkáš,ještě jsme mladé tak o co jde že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.3.11 15:09

Hlásím se! Mám čtyři holky… 15 Štěpánka, 9 Andělka, 8 měsíců Johanka a Jasmínka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.3.11 15:09

Hlásím se! Mám čtyři holky… 15 Štěpánka, 9 Andělka, 8 měsíců Johanka a Jasmínka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 15:10

asho:iriska asi myslela že se jako celkově snažili o holčičku ne konkrétně to co bylo přes antiko.přece nebudem slovíčkařit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 15:11

peggy:pro změnu pokus o chlapečka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.3.11 15:13
ruzajska píše:
peggy:pro změnu pokus o chlapečka? :mrgreen:

Ne ne, byla jsem podle doktorů neplodná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
22.3.11 15:26

hele ted mi docvaklo že máš vlastně taky dvojky že? :mrgreen: no tak kdyby každá neplodná ženská měla dětí jako ty to by bylo na světě veseleji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová