Povídání po půlnoci...

marra
11.3.11 23:46

povidani po pulnoci..

Ahoj jolky:)musim se vam priznat..dala jsem si kolem jedenacte kaficko,a k tomu si odpo lehla s prckem,a ted nemuzu usnout:)tak me napadlo,je nas vic?a co takhle ,stalo se vam nekdy neco hruzostrasneho,strasidelneho,neobvkleho? :-o :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
11.3.11 23:52

NO já taky nespím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
11.3.11 23:56

tak ja tedy zacnu:)prestehovala jsem se s detmi k rodicum..naji dvoupatrovej dum,podotykam,postaven v roce 1878!zrekonstruovany..narodilo se tu, i zenrelo nekolik lidi,mezi nima i deti..dum byl hojne navstevovan partizany,vojaky..ale k veci..jednen cas se nmne hodne zdalo o me prababicce,zrovna jsem prochazela tezkym obdobim..maly byl po operaci srdce,stav se nezlepsoval,musela jsem od neho na dve hodinky odjed k druhemu synovi..neco jsem malemu chystala kdyz v tom rana a dupot,v patre..vybehnu nahoru co se deje,samozrejme jsem nezapomela vzit s sebou velky nuzmco kdyby nahodou,ale nikde nicmjen po zemi povalene sklo,a papirky 8-o prasklo okno z vnitrni strany,rychle jsem popadla maleho a utikala pryc,ven..volala souseda ze se bojim at se jde mrknout..nic nenasel,kdyz odesel jeste jsme chvili zustala s Matym sedet venku,a nekecam metr premnouse zacala houpat plastova zidle..no to uz jsem byla v koncich :nevim: jsem holt posranek..kazdopadne me osvitilo a volala jsem do nemocnice co je s malym..dostal vysoke horecky,a mam okamzite prijed..ze by nejake znameni?nevim..a takovych pribehu je tady spousty,bud mne sibe a nebo se tady fakt neco deje,ale nic hrozneho,spise v dobrem…a co vy?

• Citovat
  • Upravit
marra
11.3.11 23:57
Brum píše:
NO já taky nespím.TAKY KAFE?
  • Citovat
  • Upravit
Lena F.
12.3.11 00:06

Taky nespim ale už jdu! Ted' jsem se dozvěděla že jedna prima holka z eMimina se dnes vdáva. A na youtube ma zvěčněné zasnoubení. Dojak…

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
777
12.3.11 00:08

Taky jsem tady i bez kávičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
12.3.11 00:13
Lena F. píše:
Taky nespim ale už jdu! Ted' jsem se dozvěděla že jedna prima holka z eMimina se dnes vdáva. A na youtube ma zvěčněné zasnoubení. Dojak…http://www.youtube.com/watch?…

zavist :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
12.3.11 00:14
bekky píše:
Taky jsem tady i bez kávičky :mavam:
:mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
4548
12.3.11 01:19

zdravim, ja nemam po pulnoci, neb jsem v jinem casovem pasmu…ale ducharinu jsme tu meli taky.
Je to par mesicu, co mi syn ducharil, videl duchy, zcela vazne mluvil o tom, ze pani biji miminko, ze jsou to zlobivi pani, pak zacal o tom, ze pani bouchaji Nathanka - jako jeho, ze pan mluvi…atd atd. Stalo se to asi trikrat a od te doby je klid. Byla jsem doma sama s detmi, a mrazilo me, bala jsem se, bylo mi ho lito, jak byl rozcileny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.11 01:23

ja taky nespim, ale u nas teda husty… nevim jestli odjet nebo jit do Bohnic

a o Monny vim ze se dnes vdavala! :-D

• Citovat
  • Upravit
marra
12.3.11 08:45
saraai píše:
zdravim, ja nemam po pulnoci, neb jsem v jinem casovem pasmu…ale ducharinu jsme tu meli taky.
Je to par mesicu, co mi syn ducharil, videl duchy, zcela vazne mluvil o tom, ze pani biji miminko, ze jsou to zlobivi pani, pak zacal o tom, ze pani bouchaji Nathanka - jako jeho, ze pan mluvi…atd atd. Stalo se to asi trikrat a od te doby je klid. Byla jsem doma sama s detmi, a mrazilo me, bala jsem se, bylo mi ho lito, jak byl rozcileny…

bobek,to by me ho bylo taky lito,a ja bych se asi posra…:)

• Citovat
  • Upravit
23033
14.8.11 01:14

Nespím, jelikož jsem celý den prochrápala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová