Sčítání lidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.3.11 20:49

sčítání lidu

Ahoj holky, můj dotaz se týká sčítání lidu. Trvalé bydliště mám na městském úřadě, a mám na poště p.o.box.....ale jak to vlastně budu mít jí konkrétně se sčítáním??? netušíte??? nerada bych platila tu pokutu 10.000 Kč :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
6.3.11 20:52

Budou spuštěné informační linky, tak se budeš muset zeptat tam.. Já taky nevím co konkrétně v mém případě mám vyplnit, tak se zeptám pošťačky, co s tím přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
6.3.11 21:14

Nevíte zda už to jde nějak po netu či fakt půjde?Jsem četla,že by to mělo jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
6.3.11 21:18

anonymní je jim úplně jedno, kde máš trvalé bydliště, důležitý je, kde budeš v ten rozhodný okamžik :wink:
ciniminisek jo, po netu to půjde, musíš mít program adobe reader, což už má asi dneska kde kdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
6.3.11 21:21
bulina píše:
anonymní je jim úplně jedno, kde máš trvalé bydliště, důležitý je, kde budeš v ten rozhodný okamžik :wink:
ciniminisek jo, po netu to půjde, musíš mít program adobe reader, což už má asi dneska kde kdo

mám,mám :dance: :dance: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
6.3.11 21:24
ciniminisek píše:
bulina píše:
ciniminisek jo, po netu to půjde, musíš mít program adobe reader, což už má asi dneska kde kdo
mám,mám :dance: :dance: díky :kytka:

jasný :wink: , akorát se to dá vyplnit až toho 26. března, třeba hned ve 0:01hod, dřív tě to nepustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.11 21:24

no to teda nevim, ale upřímně nestojím o to, aby věděli kde bydlím, jelikož jsem u kamaráda v podnájmu v bytě který je magistrátní…což mně sice může být jedno, ale zase kamarád o ten byt určitě nechce přijít. Jinak jsem myslela že to vyplním online, ale k tomu je potřeba opsat čárovej kód z těch formulářů co dávají…a kde teda vezmu ten formulář?

• Citovat
  • Upravit
13674
6.3.11 21:28

anonymní přijdou s formulářem, předvyplněným, pokud ty tam jakoby nepatříš, dostaneš bianco formulář, kterej vyplníš. A dole na tom formuláři je kod, přes kterej se dostaneš na net. Je jim fakt jedno, kde bydlíš a pochybuju, že ČSÚ půjde bonzovat, že tvůj kamarád tam někoho má :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.11 21:36
bulina píše:
anonymní přijdou s formulářem, předvyplněným, pokud ty tam jakoby nepatříš, dostaneš bianco formulář, kterej vyplníš. A dole na tom formuláři je kod, přes kterej se dostaneš na net. Je jim fakt jedno, kde bydlíš a pochybuju, že ČSÚ půjde bonzovat, že tvůj kamarád tam někoho má :roll:

nechápu proč se ti zdá nějak uhozený že se ptám (soudě podle toho smilika). Ne každej je bohužel tak inteligentní, aby to věděl tak dobře jako ty. Kdybych to věděla, nemám důvod tady zakládat tuhle diskuzi. Každopádně ti děkuji za vysvětlení, jsem ráda, že ten formulář tedy obdržím od toho komisaře až přijde.díky

• Citovat
  • Upravit
13674
6.3.11 21:40

anonymní jenom jsem ti už výš napsala, že je jim jedno, kde bydlíš a ty mi napíšeš … no to teda nevim…, tak se příště neptej, když pak nevěříš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.11 21:46

promiň to nebylo myšleno tak že bych ti nevěřila.

• Citovat
  • Upravit
13674
6.3.11 21:49
Anonymní píše:
promiň to nebylo myšleno tak že bych ti nevěřila.

v pohodě :wink: , však já to taky nemyslela nijak zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 21:54

Já bych nějaký sčítání lidu nejradši úplně vyškrtla a vypustila! Akorát mě tim vytočili, zase něco vymysleli a ještě při nevyplnění chtěj pokutu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.11 22:04

to s tebou naprosto souhlasím :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3329
6.3.11 22:05
Pettulle píše:
Já bych nějaký sčítání lidu nejradši úplně vyškrtla a vypustila! Akorát mě tim vytočili, zase něco vymysleli a ještě při nevyplnění chtěj pokutu :cert:

tak nekam na ten den odjed ;-) ja byla treba pred deseti lety ve francii na stazi a nic jsem nevyplnovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová