Sčítání lidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
22.3.11 16:14

Brontik
to veřím, že by si za rámeček nedala (i když ona sama za to moc nemůže, že prý mají i pokuty když nenabízí při pochůzkách maminkám pojištění sluníčko), já jsem jenom vytřeštila oči jak jsem to četla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
folger
23.3.11 11:57

Nesčítání

No i vyhnout sčítání se podle mě jde a úplně jednoduše vše v poklidu přebrat a jako možnost odeslání vyplněných vybrat poštou, dostanete obálku. A jak někdo zjistí jestli jste ji poslali nebo né, není ani doporučená a že nedorazí budou jim chybět vaše formuláře a co vy jste je vyplnily a poslali !? Já ji odeslal na 100% ať to vyvrátí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
7421
24.3.11 22:33
mati píše:
Brontik
to veřím, že by si za rámeček nedala (i když ona sama za to moc nemůže, že prý mají i pokuty když nenabízí při pochůzkách maminkám pojištění sluníčko), já jsem jenom vytřeštila oči jak jsem to četla :poblion:

Ne to zase ne, ona za to nemůže, ona jen potřebuje někde pracovat…
Nadávat jí, to by bylo jako nadávat pokladní, co snímá kódy, že je to zboží za jnou cenu něz maj uvedeno u zbožéí… az to přeci taky ta pokladní nemůže…
já bych jí opravdu slušně vysvětlila, že žádný produkt nechci… ;)
A o sluníčku mi nemluv :poblion:
Při navratu z porodnice jsme byla tak naštvaná na tuto firmu, že jsem měla chuť si někam jít ztěžovat … (bohužel jsem to do konce nedotahla, nebyl čas a pak už byl moc velký odstup …)
Prostě vydírat maminy, že když něco podepíšou, tak daj porodnici pár korun je hnus hnusoucí… :poblion: :poblion:
A opět, ty zdr. sestry za to nemohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.3.11 09:01

Ahoj mám dotaz,jestli někdo nejste ve stejné situaci.Na formulářích mám příjmení za svobodna,budeme to vyplňovat přes internet.Mám tam nechat to starý nebo to má přepsat na nový,jestli to vůbec půjde?Brali jsme se v červenci a docela mě to točí že to nedokázali změnit,je to pár měsíců.Nerada bych platila pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SáraJane
25.3.11 11:07
petra79 píše:
Ahoj mám dotaz,jestli někdo nejste ve stejné situaci.Na formulářích mám příjmení za svobodna,budeme to vyplňovat přes internet.Mám tam nechat to starý nebo to má přepsat na nový,jestli to vůbec půjde?Brali jsme se v červenci a docela mě to točí že to nedokázali změnit,je to pár měsíců.Nerada bych platila pokutu.

Tak přes net jsem to nezkoušela,takže nevím,jestli to přepsat jde nebo ne. Pokud ne, tak se tím vůbec netrap, protože to není něco, kvůli čemu bys měla dostat pokutu (teda, to je můj názor)

• Citovat
  • Upravit
687
25.3.11 14:43

Ahoj holky,

mám taky dotaz-ot.č.17-ekonomická aktivita.
Chybí mi tu kolonka pro ženy na rodičovské dovolené.To už přece není MD,ale není to ani žena v domácnosti.Co zaškrtáváte vy?

Dík,Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
25.3.11 14:49

PODLE MĚ OSOBY V DOMÁCNOSTI.Nic jiného mě tam nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
25.3.11 14:58
TinaH píše:
Ahoj holky,

mám taky dotaz-ot.č.17-ekonomická aktivita.
Chybí mi tu kolonka pro ženy na rodičovské dovolené.To už přece není MD,ale není to ani žena v domácnosti.Co zaškrtáváte vy?

Dík,Tina

Viz vysvětlivky. Patříme do ekonomicky neaktivních-ostatní s vlastním zdrojem obživy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.3.11 17:07

ahoj holky,
prosim potřebuju poradit.
Co mám zaškrtnout když jsem na RD + chodím do dálkově do školy (4× do měsíce) - a mám tam tu školu vůbec psát?
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
687
25.3.11 22:38

Ha-ni,dík,to bude ono :wink: T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.11 14:47

Vite nekdo ktere kolonky jsou povinne a ktere vyplnovat nemusim… co je treba komu do toho jak velkej mame byt???
Jo a deckam musim vyplnit kazdymu formular zvlast nebo staci kdyz je uvedu jakoze mam 3 deti u sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
30.3.11 18:15

musíš za všechny dítka, nepovinné je pouze národnost, náboženství :cert: a datum s podpisem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.3.11 18:57

Dik

a ja zrovna jako nabozenstvi chtela uvest Rad Rytiru Jedi a jako rodny jazyk klingonstinu :mrgreen: budou nejak postihovat i nesmyslne vyplnene dotazniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
30.3.11 19:26

no kdyby se tím chtěli zabývat a hlavně dokázali ti to :mrgreen: :mrgreen: viz ten datum a podpis - jeden z antinávodů „návštěva z vietnamu - osoba blízká“

je tu ještě jedna diskuse o sčítání a jeho odmítnutí, ze začátku je tam pár dobrých odkazů https://www.emimino.cz/…tnuti-64497/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.4.11 18:41
doriang píše:
Dika ja zrovna jako nabozenstvi chtela uvest Rad Rytiru Jedi a jako rodny jazyk klingonstinu :mrgreen: budou nejak postihovat i nesmyslne vyplnene dotazniky?

Hehehe, přítel chtěl vyplnit, že je vulgární materialista, kurwa. :mrgreen: No nevím, třeba byste tu víru uhájili :lol: A dobrý je taky rodný jazyk - znaková řeč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová