Sčítání lidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
6.3.11 22:24

hm, kam bych se schovala :think: ale stejně, co je komu do toho jakou mam školu, víru, kam chodim do práce. Jsem si naivně myslela, že je to o sčítání lidu, bytů a domů a ne že se tam musí vyplnit i to, kdy si člověk u… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.3.11 22:30

Holky a ten formulář mi hodí do schránky nebo jak? Jsem každej den od rána do 21 hod v práci. Tak jak to mám udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 22:33

Co já vim, tak nám přišlo už upozornění, že 12ctýho k nám pošťačka přijde a přinese nám ten formulář, pokud nás nezastihne doma, tak nám vhodí něco do schránky, kdy přijde znovu a když nás znovu nezastihne, tak kontakt, kam máme zavolat a říct, kdy se nám to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
6.3.11 22:36

lemaz komisaři začali dělat informační pochůzky, tak bys ve schránce měla mít lístek, kdy k tobě přijde. Pokud tě 2× nezastihne doma, budeš si to muset vyzvednout na poště
pettulle některý věci jsem tam teda taky nepobrala. Nechápu, k čemu jim bude, jak dlouho mi trvá cesta do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.3.11 22:40

Tak a jsem se nasrala. Co mě je po tom, že něco chtějí? To si mám vzít dovolenou? Jim na to s..u. Pokud nepřijde po 21 hod, tak mají celkem smůlu. A jen a´t si zkusí mi napařit pokutu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.3.11 22:41

Holky, je někde k nahlédnutí? Myslím ten formulář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 23:01

bulino, no to taky nechápu. Jsme 3 v 1 baráku a konec, víc je zajímat nemusí, jenže oni je zajímají ještě sociální poměry a jak si člověk žije. Už nevědi jak by z lidí vytáhli soukromý informace! Navíc pod pokutou :cert:

Lemaz, ty osobně být doma nemusíš, stačí, že ty formuláře převezme osoba, který je víc než 15 let. Myslím, že jsem ho někde viděla, jinak bych nevěla co v něm všechno bude, ale už nevím kde. Nejspíš v novinách, který nám dávaj každou chvíli do schránky, nějakej zpravodaj.

Lemaz, tady když si sjedeš trochu dolu, tak tam máš 3 pdfka, který si můžeš stáhnout a mrknout na formuláře http://tn.nova.cz/…-uz-ted.html jsou pod jednou reklamou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 23:07

No a nakonec ti lidi v těch příspěvcích mají naprostou pravdu. Co je státu do našeho soukromí??? Navíc na matrice opravdu musejí mít záznamy o každym narozenym a pochovanym člověku - omlouvám se, ale nevím jak bych to jinak napsala. A bůhví co s těmi údaji budou dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
6.3.11 23:15

Nelíbí se mi tam uvádět rodné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.3.11 23:20

Mě se nelíbí tam uvádět víc než 3 lidi v jedný domácnosti! A vyplňovat kvůli tomu 3 formuláře, by mě zajímalo, kolik do takový blbosti zase nacpali! No jo, my to zaplatíme, že jo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.3.11 23:35
To rodný číslo se mi taky nelíbí.Pak to skončí zase někde v popelnici a někdo se zase poměje. :cert:
lemaz píše:
Nelíbí se mi tam uvádět rodné číslo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.3.11 07:35

To teda čučím, rodné číslo? Však to není údaj do statistiky.
Jinak ta víra například tuším, že není povinné uvádět, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.3.11 07:57

A neda se rict,ze TOU DOBOU NEJSEM DOMA JA ANI MA POCETNA RODINA???Tim bychom byli z obliga,ne?? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
7.3.11 08:07

Holky mě se to taky nelíbí. K nám mají přijít v pátek večer, no jsem tak na někoho zvědavá a určitě budu doma sedět než někdo přijde. Navíc mužu každou chvíli rodit, tak na ně fakt kašlu. Co je jim do toho kdo co má a jak si žije? Jak už tu někdo psal, mají snad vedeno kdo se kdy narodil a kdo umřel ne? To jim ke sčítání nestačí? a v dnešní době, kdy jde vše přes uřady, snad musí mít přehled i kolik je bytů a domu a aut atd. Vymýšlí akorát kraviny. Je vidět, že nemaj co na práci. A ještě pak za to platit pokutu? tssss…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
7.3.11 08:14

K nám myjí přijít v sobotu mez 13-16hod :pocitac: , to snad nemyslí vážně, pokud bych na ně čekala tak celá sobota je zabitá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová