Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hm, kam bych se schovala
ale stejně, co je komu do toho jakou mam školu, víru, kam chodim do práce. Jsem si naivně myslela, že je to o sčítání lidu, bytů a domů a ne že se tam musí vyplnit i to, kdy si člověk u… ![]()
Holky a ten formulář mi hodí do schránky nebo jak? Jsem každej den od rána do 21 hod v práci. Tak jak to mám udělat?
Co já vim, tak nám přišlo už upozornění, že 12ctýho k nám pošťačka přijde a přinese nám ten formulář, pokud nás nezastihne doma, tak nám vhodí něco do schránky, kdy přijde znovu a když nás znovu nezastihne, tak kontakt, kam máme zavolat a říct, kdy se nám to hodí.
lemaz komisaři začali dělat informační pochůzky, tak bys ve schránce měla mít lístek, kdy k tobě přijde. Pokud tě 2× nezastihne doma, budeš si to muset vyzvednout na poště
pettulle některý věci jsem tam teda taky nepobrala. Nechápu, k čemu jim bude, jak dlouho mi trvá cesta do práce ![]()
Tak a jsem se nasrala. Co mě je po tom, že něco chtějí? To si mám vzít dovolenou? Jim na to s..u. Pokud nepřijde po 21 hod, tak mají celkem smůlu. A jen a´t si zkusí mi napařit pokutu. ![]()
bulino, no to taky nechápu. Jsme 3 v 1 baráku a konec, víc je zajímat nemusí, jenže oni je zajímají ještě sociální poměry a jak si člověk žije. Už nevědi jak by z lidí vytáhli soukromý informace! Navíc pod pokutou ![]()
Lemaz, ty osobně být doma nemusíš, stačí, že ty formuláře převezme osoba, který je víc než 15 let. Myslím, že jsem ho někde viděla, jinak bych nevěla co v něm všechno bude, ale už nevím kde. Nejspíš v novinách, který nám dávaj každou chvíli do schránky, nějakej zpravodaj.
Lemaz, tady když si sjedeš trochu dolu, tak tam máš 3 pdfka, který si můžeš stáhnout a mrknout na formuláře http://tn.nova.cz/…-uz-ted.html jsou pod jednou reklamou.
No a nakonec ti lidi v těch příspěvcích mají naprostou pravdu. Co je státu do našeho soukromí??? Navíc na matrice opravdu musejí mít záznamy o každym narozenym a pochovanym člověku - omlouvám se, ale nevím jak bych to jinak napsala. A bůhví co s těmi údaji budou dělat!
Mě se nelíbí tam uvádět víc než 3 lidi v jedný domácnosti! A vyplňovat kvůli tomu 3 formuláře, by mě zajímalo, kolik do takový blbosti zase nacpali! No jo, my to zaplatíme, že jo
![]()
lemaz píše:
Nelíbí se mi tam uvádět rodné číslo.
To teda čučím, rodné číslo? Však to není údaj do statistiky.
Jinak ta víra například tuším, že není povinné uvádět, nebo jo?
A neda se rict,ze TOU DOBOU NEJSEM DOMA JA ANI MA POCETNA RODINA???Tim bychom byli z obliga,ne??
![]()
Holky mě se to taky nelíbí. K nám mají přijít v pátek večer, no jsem tak na někoho zvědavá a určitě budu doma sedět než někdo přijde. Navíc mužu každou chvíli rodit, tak na ně fakt kašlu. Co je jim do toho kdo co má a jak si žije? Jak už tu někdo psal, mají snad vedeno kdo se kdy narodil a kdo umřel ne? To jim ke sčítání nestačí? a v dnešní době, kdy jde vše přes uřady, snad musí mít přehled i kolik je bytů a domu a aut atd. Vymýšlí akorát kraviny. Je vidět, že nemaj co na práci. A ještě pak za to platit pokutu? tssss…
K nám myjí přijít v sobotu mez 13-16hod
, to snad nemyslí vážně, pokud bych na ně čekala tak celá sobota je zabitá ![]()