Sčítání lidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
7.3.11 10:08
lemaz píše:
Holky, je někde k nahlédnutí? Myslím ten formulář.

http://www.scitani.cz/…rmulare.html :cert: nejlepší je že formuláře už budou předvyplněny z jiných registrů- celkem zbytečné a těch vyhozených peněz na takovou šaškárnu, kterou stejně nového nic nezjistí (nedělám si iluze, že takoví cizinci apod. to budou vyplňovat a spoustu lidí to vyplní podle svých oficiálních trvalých bydlišť a dalších dat i když ve skutečnosti jsou jiné).. odjed na pár týdnů někam a je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
7.3.11 11:41

No k nám má přijít 11 i 14 :cert: :cert: Takže jako dva termíny sedět doma na zadku nebudu,jsem teda fakt naprdlá.Jestli si to rozmysleli,že teda 11 ne a přijde až 14.Ještě k tomu jsem sama doma od středy až do víkendu,tak asi prostě budu muset dřepět doma až se pán uráčí přijít.Stejně to bude k ničemu :cert: Postaví snad někdo školku?????Zlepší se MHD???TeĎ mluvím za náš obvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
7.3.11 12:30

petra79 i kdyby náhodou chtěli tak není za co :cert: A doma být nemusíš, tak dojde v dalším termínu nebo si formuláře pak vyzvedneš na poště (pokud ji máte někde blízko)… Mě spíš vadí uvádění RČ a další věci do kterých nikomu naprosto nic není Prostě mi to připadá jako přesný součet nepřesných čísel a ty peníze které to nás (daň. poplatníky) stojí by se dali využít na užitečnější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.3.11 12:43

Holky a že takovej peněz už promrhali! Takovejhlema zbytečnejma kravinama. Jo, školek je málo, nikdo nemá jistý jestli mu dítě do tý školky vezmou aby mohl jít do práce. Kolikrát co už jsem slyšela, že chtějí sponzorský dar! A pokud tam člověk nemá známýho, tak ho tam taky těžko dostává. Já jen doufám, že mi malýho taky vezmou až budu muset do práce. A pak ještě tímto otravovat pošťačky, copak ony mají málo práce? Ještě je budou honit jak nadmutý kozy po každym baráku :cert: A na těch úřadech opravdu mají ty informace, takže si je tam můžou zajistit. Pro člověka udělaj h…o a on aby skákal podle toho jak budou pískat, nehoráznost! By mě zajímalo, kde bych jako měla vzít peníze na tu jejich pokutu, neni to náhodou porotizákonný? No ono kdyby bylo, tak si ty zákony upravěj aby nebylo, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.3.11 10:01

Tak u nas vecra komisarka byla kolem pul osmy vecer. Je to postacka. Docela je lituju, protoze rikala, ze s tim blba do pulnoci a pracovnice, co to zadavaji do PC, az do pul treti rano :zed: A rano zase hezky supky dupky do prace…

No, kazdopadne jsme s manzelem prosli ten formular a nejak nevim, co vyplnit v otazce 15 a 16 - Pocet zive narozenych deti :-? Deti se zive narodily dve, ale ted uz zije jen jedno.
Dneska jsem se na to ptala postacky a ona rikala, ze mam napsat jen jedno :think: Ale stejne mi to porad vrta hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.3.11 11:02

okopírováno z vysvětlivek na jejich www:
15. POČET ŽIVĚ NAROZENÝCH DĚTÍ CELKEM
Do počtu živě narozených dětí celkem se zahrnou děti narozené do rozhodného okamžiku sčítání (před manželstvím, v manželství i mimo ně), i když některé z dětí později zemřelo.
16. POČET ŽIVĚ NAROZENÝCH DĚTÍ V SOUČASNÉM (POSLEDNÍM) MANŽELSTVÍ
Uvede se počet dětí, které se ženě narodily do rozhodného okamžiku sčítání v nynějším manželství (u žen vdaných) nebo v posledním manželství (u žen rozvedených nebo ovdovělých), i když některé z dětí později zemřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.3.11 11:38
mati píše:
okopírováno z vysvětlivek na jejich www:
15. POČET ŽIVĚ NAROZENÝCH DĚTÍ CELKEM
Do počtu živě narozených dětí celkem se zahrnou děti narozené do rozhodného okamžiku sčítání (před manželstvím, v manželství i mimo ně), i když některé z dětí později zemřelo.
16. POČET ŽIVĚ NAROZENÝCH DĚTÍ V SOUČASNÉM (POSLEDNÍM) MANŽELSTVÍ
Uvede se počet dětí, které se ženě narodily do rozhodného okamžiku sčítání v nynějším manželství (u žen vdaných) nebo v posledním manželství (u žen rozvedených nebo ovdovělých), i když některé z dětí později zemřelo.

Dekuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
11.3.11 12:54

Holky poraďte co napsat do 17. bodu
mají tam kolonku pro mateřskou, ale jak je to když už beru jen rodičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.3.11 13:00

taktéž z vysvětlivek na jejich www:
Ostatní s vlastním zdrojem obživy
uvedou osoby, které žijí z jiných finančních zdrojů než je příjem ze zaměstnání nebo důchod (např. z úspor, z výnosu majetku, dividend, sociálních příspěvků apod.) Patří sem i ženy a muži na rodičovské dovolené, jestliže pobírají rodičovský příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SáraJane
20.3.11 18:36

ahoj:) přesně tak, pošťačky jsou na to vyškolené, aby dokázaly každému poradit…na tu infolinku nedoporučuju volat, jen nesmírně přetížená…s otázkama se opravdu všichni obracejte na pošťačky a jiné komisaře

• Citovat
  • Upravit
SáraJane
20.3.11 18:38

mělo, ale záleží, jak výkonný je počítač. Na starém „křápu“ to bude problém, na novějších naprosto v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
SáraJane
20.3.11 18:40

ten formulář Vám předá pošťačka, případně si jej můžete vyzvednout na poště, pod kterou spadá adresa Vašeho trvalého bydliště

• Citovat
  • Upravit
SáraJane
20.3.11 18:50

Víš, to je těžký…spousta lidí to bere jako něco co je obtěžuje či co…jo, tak trochu času to zabere, ale ne zas tolik, aby se člověk kvůli tomu musel rozčilovat…ale berte to jako svou povinnost v dobrém slova smyslu…kdo to nevyplní, tak ta pokuta je na místě už jen z toho důvodu, že na základě sčítání lidu se rozdělují i prostředky ze státního rozpočtu jednotlivým obcím a když je v obci na základě sčítání lidu míň lidí než je ve skutečnosti, tak ta obec taky dostane míň peněz…a nemá dost prostředků na opravu toho, co je v obci zapotřebí…a kde k tomu pak ta chudák obec přijde? já si myslím, že bysme měli být všichni hrdí na to, že můžeme být součástí něčeho takového jako je celosvětové sčítání lidu :)

• Citovat
  • Upravit
SáraJane
20.3.11 18:54

Pettulle:
tak zrovna co se víry týká, tak do toho opravdu nikomu nic není…a taky proto to není povinná otázka…kdo chce ten to vyplní, kdo ne, tak ne…:) a co se otázky na školu týká, tak to je z toho důvodu, aby byl přehled o tom, jak vzdělaný národ jsme…a jakmile budou data zadána do systému, tak se vymaže RČ takže to zpětně nebude dohledatelný, kdo to vyplnil (RČ tam je jen z toho důvodu aby se věděla kdo dotazník vyplnil a kdo ne ale zpětně to už pak nepůjde spárovat s tím,co dotyčný vyplnil)…

• Citovat
  • Upravit
SáraJane
20.3.11 18:56

otázka o tom, jak dlouho to trvá člověku do práce je z důvodu, aby se případně mohly upravit spoje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová