Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snad jen nějaký vazivový útvar. K doktorovi určitě zajděte. Bála bych se v případě, že by to rychle rostlo - mohlo by jít o zhoubný nádor.
neroste, to je jako modřina nebo tak něco, jako tvrdší místo na kůži, nebo nevim jak bych to popsala, jako celulitida možná trochu ![]()
K doktorce bych s ni zasla, ale taky si spis myslim, ze to bude nejaky kozni vyrustek nebo tukova bulka.
to není kulatý, jako bulka, ale takový tvrší místo, k mudr jdeme, snad budeme chytřejší
musím psát anonymně, je to pro mě moc citlivé a ráda bych chtěla vědět, zda jsem jen zbytečně vystresovaná nebo zda to může být něco nebezpečného.
moje dcera 3 roky, má u zadečku-mezi stehnem a zadkem, takové místo cca 2*2(možná jeden)cm, na omak tvrdé-gumové, jako kdyby tam měla nějakou sražninu, není to viditelné, jen když se mazlíme a já jí na to stehýnko sáhnu, tak to vždycky namakam a pátrám. Jsem přecitlivělá, všechno řeším a bojím se, aby to nebylo něco vážnějšího, kdysi jsem jí v tříslech našla takové jakoby kuličky, což je prý u drobnějších lidí i dětí běžné, a toto nevím co by mohlo být, k mudr se chystám, jen chci vědět, co by to mohlo být, nebo zda je to normální.