Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Je možné v ČR koupit zimní kombinézu pro dvouleťáka na extrémní zimu? Líbily se mi péřové kombinézy, v jeho velikosti se však už nedělají. Hledám velikost cca 92. Zateplení musí být min. 300 g. Díky, Radka.
Napadá mě nechat si ji ušít na míru. v Liberci šije super sport.oblečení firma T12 www.t12.cz a kdysi šil v Turnově i Josef Rakoncaj (Sir Joseph), ale nevím, jestli dělá pořád malozakázky
Za nás jednoznačně doporučuju značku REIMA - řadu s membránou ReimaTec
Moje dvouleťačka v týhle kombinéze řádila ve Francii v Alpách při -18 -pod kombošou měla jen termoprádlo a vysvlíkla jsem ji vždy teplounkou! Velkou výhodu vidím v tom, že je kombinéza do vel. 98 ve tvaru overalu a díky kvalitě matroše není tlustá-takže v ní není dítko jako buřt a nic mu nebrání ve volnosti pohybu…
Pokud můžeš investovat, objednej z Anglie Spotty otter ![]()
Už několikrát jsme objednávala tady, nikdy jsem nebyla zklamaná:
http://www.littletrekkers.co.uk/…d74e3ac3ccf3
… akorát koukám, že ještě nemají doplněnou novou kolekci a kombinéza není ve větších velikostech. Tak jedině počkat a hlídat si to ![]()
Jojo, tu péřovou kombinézu jsem už taky viděla, ale jak říkáš, jsou jen malé velikosti. A Reima se dá v ČR koupit kde? Díky.
Cabadajka píše:
Za nás jednoznačně doporučuju značku REIMA - řadu s membránou ReimaTecMoje dvouleťačka v týhle kombinéze řádila ve Francii v Alpách při -18 -pod kombošou měla jen termoprádlo a vysvlíkla jsem ji vždy teplounkou! Velkou výhodu vidím v tom, že je kombinéza do vel. 98 ve tvaru overalu a díky kvalitě matroše není tlustá-takže v ní není dítko jako buřt a nic mu nebrání ve volnosti pohybu…
Můžeš prosím napsat značku termoprádla?
Ahoj,
máte někdo zkušeností s bundou Reima membránou reimatec a systémem Play Layers?
Je opravdu celoroční při použití druhé vrstvy (vpínací mikina s patentky).
Díky moc za zkušenosti.
@radnas píše:
Je možné v ČR koupit zimní kombinézu pro dvouleťáka na extrémní zimu? Líbily se mi péřové kombinézy, v jeho velikosti se však už nedělají. Hledám velikost cca 92. Zateplení musí být min. 300 g. Díky, Radka.
Já teda nevím, ale pokud jsou extrémní mrazy, tak se snad s děckem ven nejde. Já budu mít v zimě 1 1/2 ročního kluka a šla bych třeba kdyby bylo -8.C ale ve větší zimě ne.
Jsme v zahraničí, kdybych chodila ven jen do mínus 8, tak budu sedět od listopadu do března doma.