Dětská kuchyňka Ikea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1444
19.10.16 20:41

@Ice79 Mně spíš jde o to, že ta dřevěná je na rozdíl od té plastové stabilní. A když se o ni dítě opře, nebo na ni vyleze, tak se nepřevrátí ani nepraskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
19.10.16 21:16

My ji kupovali dceři k Vánocům, když jí byly 2 roky. Máme ji tedy téměř 2 roky a je v provozu denně, teď už si s ní hraje i mladší syn…Není to tak, že by u ní stáli půl hodiny a dali pokoj, ale máme ji v kuchyni a když já něco vařím, tak si velmi často to dítě, které chce být zrovna se mnou v místnosti, stoupne k té malé kuchyňce a něco v ní kramaří…někdy dělají že vaří, někdy fakt jen krámujou, ale na to v jakém je zápřahu nechápu, že za ty 2 roky je úplně jak nová a to s ní dělají psí kusy, vč. toho, že na ni lezou, stoupají si, sedají do dřezu, stoupají si do díry po dřezu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
19.10.16 21:20

Díky, tak asi do ní půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
19.10.16 21:36
@hanyny píše:
@Ice79 Mně spíš jde o to, že ta dřevěná je na rozdíl od té plastové stabilní. A když se o ni dítě opře, nebo na ni vyleze, tak se nepřevrátí ani nepraskne.

Tak stabilní na opření určitě nebude. To by musela být přišroubovaná ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
19.10.16 21:42

@Ice79 Právě holky tu psaly, že na tu dřevěnou jim děti i vylezou a nepřevrátí se. Plastovou měla kdysi dávno první dcera a stabilní moc nebyla. Ale je pravda, že mi jde i o design, když už mi to bude stát v bytě. Hlavně už teď nemusím tak řešit cenu, jako u prvního dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56283
19.10.16 22:08

V tom případě máme asi jinou, ale já si fakt nedovedu představit, že by mi po ní děti lezly 8o 8o Nehledě teda na to, že bych je hnala, kdyby po tom měly dupat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
19.10.16 22:12

@Moise Ne, Ikea má jen jednu. Já nevím, vyzkoušené to nemám, ale několikrát v diskuzi (nejen v této) holky psaly, že je stabilní a že po ní děti i lozí.
Já nečekám, že po ní budou lozit, ale doufám, že něco vydrží. I když ty věci z Ikea - jak které, některé jsou kvalitní a některé toho moc nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56283
19.10.16 23:23

@hanyny mají ještě jednu, takovou malou, jen spodní díl :mrgreen:
Vyrobené je to z překližky/dřevotřísky, tak nelze zase čekat zázraky :)
Ale každopádně, pokud dítě po tom poleze a není připevněná ke zdi, tak bych za to ruku do ohně teda nedala.
Jinak rok v provozu a znát to na ní není, je pořád pěkná a myslím, že jí v pohodě za nějakou dobrou cenu pak event. prodáme dál.
A v kuchyních hezky vypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák