Dětská neurologie Brno

Anonymní
30.1.18 10:19

Dětská neurologie Brno

Zdravím, nemáte někdo zkušenost s neurolozkou MUDr. Kyselkovou v Brně? Od pár známých jsem na ni neslyšela zrovna chválu, my u ni byly asi 2× a pokaždé nám doporučila Vojtovku, poprve protože syn v necelych 2 tydnech nechtel zvedat poradne hlavicku ( podotykam, ze to dopiloval i bez cviceni) no a nyní mu diagnostikovala asymetrii a tez Vojtovku, to uz chapu ze je trosku zavaznejsi, ale tovje opravdu na vše řešení rovnou Vojtovka?

Navic nam rekla ze syn v 6mesicich ( je na UM od narození) ma mít zavedené uz vsechny prikrmy.. ovoce, zelenina, maso, lepek, jenze on mi poradne nechce ani tu zeleninu s masem, to mu to mam jako cpat kdyz to nechce a breci u toho?? No radi bychom slyseli nazor i nejakeho jineho neurologa, vite o nekom fakt dobrém v Brně?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
30.1.18 11:43

Ahoj ke kyselkove jsme byli sledovani do samostatne chuze. opravdu resi vse vojtovkou, protoze je nejefektivnejsi. ja jsem se synem cvicila bobath koncept, ale nemel efekt a dr. kyselkova mi razneji rekla, ze jedine vojtovku..a mela pravdu. s prikrmama nevim syn byl do 6 m kojen a pak jsme zacali prikrmovat. jinak okoli si chvali neurologii v detske nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty