Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ke kyselkove jsme byli sledovani do samostatne chuze. opravdu resi vse vojtovkou, protoze je nejefektivnejsi. ja jsem se synem cvicila bobath koncept, ale nemel efekt a dr. kyselkova mi razneji rekla, ze jedine vojtovku..a mela pravdu. s prikrmama nevim syn byl do 6 m kojen a pak jsme zacali prikrmovat. jinak okoli si chvali neurologii v detske nemocnici.
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s neurolozkou MUDr. Kyselkovou v Brně? Od pár známých jsem na ni neslyšela zrovna chválu, my u ni byly asi 2× a pokaždé nám doporučila Vojtovku, poprve protože syn v necelych 2 tydnech nechtel zvedat poradne hlavicku ( podotykam, ze to dopiloval i bez cviceni) no a nyní mu diagnostikovala asymetrii a tez Vojtovku, to uz chapu ze je trosku zavaznejsi, ale tovje opravdu na vše řešení rovnou Vojtovka?
Navic nam rekla ze syn v 6mesicich ( je na UM od narození) ma mít zavedené uz vsechny prikrmy.. ovoce, zelenina, maso, lepek, jenze on mi poradne nechce ani tu zeleninu s masem, to mu to mam jako cpat kdyz to nechce a breci u toho?? No radi bychom slyseli nazor i nejakeho jineho neurologa, vite o nekom fakt dobrém v Brně?
Děkuji